Bildirim
Hangi marka crt monitör ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Pozitronik
Crt flat almayı düşünüyorum , hangi marka iyidir ?
Philips , Samsung , Vestel , Lg ?
kesinlikle samsung 997MB serilerinden öneririm -
quote:
Orjinalden alıntı: Pozitronik
Crt flat almayı düşünüyorum , hangi marka iyidir ?
Philips , Samsung , Vestel , Lg ?
Bence oncelikle philips dusun derim.. model olarak 170B70 oneririm.. 17", duz kare ekran, ekstra parlak, ozel dijital saptirma islemcisi, osd menu, s1k tasarim, 1600x1200 @75 hz max. coz.luk, 200 mhz video bant hizi, 30-96 yatay, 55-160 hz dikey tarama, fiyati 270 ytl.. piyasadaki en iyi 17" CRT monitorlerden birisi..tavsiye ediyorum.. -
philips öneririm -
Ben de Philips öneririm. 7,5 yıl 105S modelini kullandım, 1 kere dahi tık demedi, ne bir arıza ne bir servis gördü. Ben Philips CRT monitörlerden çok memnun kaldım ama gene de son karar senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 27 Haziran 2007; 18:40:17 > -
Philips , Samsung ikisinden birini seç. -
SAMSUNG 997MB Hem fiyat hem performans kesinlikle tavsiye ederim -
Philips 7 serisi . -
CRT monitörde kesinlikle Philips. IBM,DELL,Samsung,Vestel ne ararsan bir sürü monitörü kullandım. Philips bunlardan daha iyi. Özellikle 107 serisi.... 19'' crt si de oldukça kalitelidir. -
philips 107b70 yada 109b70
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X