Şimdi Ara

HANGİ MARKA EN İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİNE SAHİP ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler epeyden beri 3D ve SMART TV istiyordum ama sonra gereksiz olduğunu düşünmeye başlayıp 3D ve SMART TV olmayan bir TV arıyorum. Şimdi benim tek aradığım özellik: görüntü kalitesi çok çok güzel, net, hd yani görüntü kalitesi kusursuz olsun istiyorum. Bütçe sınırsız.

Sizden istediğim hangi marka en iyi görüntü kalitesi sahip ? Ve 55 inç bakıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony 55w905

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K lari saymZsak suan alabileceginiz en iyi full hd led tvlerden birisi 55W905A oneririm. Yaklasik uc aydir kullaniyorum acayip memnunum.

3D siz tv bulmak zor artik 3D standart oldu. 3D siz TV ler alt segmen oluyor onlarin da goruntu kalitesi sizi tatmin etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 19 Mart 2014; 19:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

4K lari saymZsak suan alabileceginiz en iyi full hd led tvlerden birisi 55W905A oneririm. Yaklasik uc aydir kullaniyorum acayip memnunum.

3D siz tv bulmak zor artik 3D standart oldu. 3D siz TV ler alt segmen oluyor onlarin da goruntu kalitesi sizi tatmin etmez.

3D ve Smart, ne bileyim gereksiz geliyor. 5-6 kullanıp bir daha kullanmam gibime geliyor. O yüzden b 2 özelliği eledim ve sadece görüntü kalitesine bakıyorum. onda da phillips - sony - samsung arasında kaldım. hangi markanın görüntü kalitesi daha iyi bilen var mı ?
  • Uzun zamandır buraları takip ediyorum. Anladığım kadarıyla eğer para sorun değilse sony w905 serisi en iyi tv. Daha sonra philips 8xxx serisi geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loewe lere bakabilirsiniz. Doğru düzgün modellerinin görüntü kalitesi çok iyi oluyor.

• http://m.teknosa.com/ProductDetail.aspx?productID=110012655&CatalogCode=_SES_VE_GORUNTU

yeni modellerin hepsi smart+3d ama?
    anladığım kadarıyla ön planda görüntü var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestel 9 serisi

• Sharp Sony ya da Panasonic diğerlerinden biraz pahalı olur ama uzun ömürlü ve kaliteli olur bence TV de seçimini bu üç markadan birinin arasından yap
  • BEYEFENDİ PANASONIC ZT60 (9500 TL GİBİ ) BU PLAZMA TV Yİ ALIN GÖRÜNTÜNÜN KALİTESİNE SİZ BİLE ŞAŞIRACAKSINIZ,İÇİNİZ RAHAT OLARAK ALABİLİRSİNİZ.
  • zt 60 . En iyi paneldir ama fiyatıda ortada yani

• zt60 ya da Sony 55w905 ama bütçem dar diyorsan gt50
  • sony tabiki
  • Samsung ultra clear panel

• 3d ve smart demişsin özellikle 3d konusunda haklısın çünkü 3d olunca üretici belli panellere gebe kalıyor.

Ancak smart konusunda şu var. Üretici cihazın içindeki entegreyi geliştirmek yönelimine giriyor. Cihazın içindeki entegrenin gelişimide video çözmeye yansıyabilir. Video çözmedeki milimetrik kusuru yakalarım pc linux kendi xbmc derlemem kullanan biri olarak belirteyim samsungun video çözmesi çok düzgün. ( 32f5570 için )

Kendi iç uydu cihazıda kanalları çok düzgün çözüyor. Artık ayni video çözme motoru mu ayrı bi çip mi bilemiyorum.

Pekçok telefon tablet harici kutu vs nin video çözmesi kusurlu.

İç uydu receivere gelince. (Konu dışı ama biraz yakın) Harici receiverler hdmi üzerinden bağlanıyor. O hdmilarda iç uydu receiver kadar iyi lvds tipi direk gerçek dijital bağlantı kurmuyor. Yani tv içindeki receiver hdmi üzerinden değilde lvds türü ise ki samsunglarda misal böyle olmalı hdmi bağlantıdan kaliteli görüntü akışı demek.

Aynı lvds avantajı televizyona video mkv açtırırkende geçerli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.