Şimdi Ara

hangi marka flashdisk alayım yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende Kingston Data Traveller 2GB var ve dünyanın en iyilerinden birisi. windows işletim sistemi hariçi depolama aygıtı olarak değil de ismiyle tanıyor. ve şu ana kadar da hiç bir sorun çıkarmadı. 5 yıl garantisi var

ama karar senin ya kingston al ya da twinmos. bu ikisi dünyanın en iyi bellek ürünleri üreticileridir. (teknosa dan sakın alma, adamlar 2GB a 135 YTL diyorlar. ben 80 liraya almıştım...)
  • bigboy al hızda kingston bigboyun yanına bile yanaşamaz üstelik siyah oluşu ile karizmatik bir görünüşü var.ben 2 hafta önce 2 gb ı 40 liraya aldım ve gayet memnunum ayrıca içinde şifreleme programı ve istediğin kadar hafızayı kullanılabilir hale getirme programı var kingstonda bu var mı bilmiyorum ama çok kullanışlı bi program
  • BEN KINGSTON 512 MB VE 1 GB MODELLERİNİ KULLANDIM TAVSİYE EDERİM ÇOK KALİTELİ VE PERFORMANSLI BİR ÜRÜN.

SAKIN TWINMOS FLASH DİSKLERİ ALMA BEN X4 MODELİNİ ALDIM ÇOK KÖTÜ ZIRT PIRT HATA VERİYOR.BENDE GERİ VERDİM KINGSTON ALDIM SAKIN ALMAYIN TAVSİYE ETMEM.
  • twinmos z4 aldım 1gb lık 27 milyona hiç araştırmadan aslında adına güvenerek aldım.heyecanla sıcak fırsatlara yazdım.keşke almadan önce bi baksaydım twinmoslar nasıl diye.şimdi test ediyorum 10 dakkadır yazıyo ya

yani usb bellekte twinmoslardan uzak durulması lazım

geri vermeye çalışsam bu çok kötü yavaş memnun kalmadım vs.. desem geri almaları gerekiyo mu
  • hocam PQI super hızlı modelleri var. Önce hızına dikkat etmeni tavsiye ederim. Kapasitesini belirlersen tavsiyeler de daha sağlıklı olur.
  • Dosya atarken veya alırken beklemekten çabuk sıkılırım diyorsan Bigboy. Bende 1 gb bigboy var. Gerçekten muhteşem bir hızı var. İçinde ki Samsung marka bellek en önemli avantajlarından birisi.
  • sundisk veya lexar
  • kingstondan şaşma derim
  •  hangi marka flashdisk alayım yardım?

ben bunu kullanıyorm 1senedir sorun yaşamadım daha

yalnız win98 direk görmüyo internet sitesinden indircen pc ye
    ordan yükleidnmni win 98de de sorunsuz çalışıyo denedim ben
    ben 70ytl ye almışdım

• peki pretecler çin ne diyorsunuz? ben i-tiny 1g kullanıyordum. 1 yıldr bir sorun ile karşılaşmadım
  • ben flexy kullanıyorum,1gb.hiç sorun yaşamadım.fiyatı da uygun.tavsiye ederim.
  • ben kingston data traveller migo edition kullanıyorum ve memnunum. okuma yazma hızı çok iyi 50 sn de 700 mb dosya yazıyor. 40 sn de ise okuyor.
    tavsiye ederim.
    kingston un diger modellerinden uzak dur. 6 mb okuma ve 3 mb yazma hızı var saniyede.
    Migo edition 19 mb okuma ve 15 mb yazma hızına sahip saniyede.

Bir de, bigboy u öneriyorlar, tasarımı hoşuma gitse onu alacaktım. yazma ve okuma hızı fiyatı ile kıyaslanınca en mantıklısı o
    40-45 ytl 1 gb bigboy, 60 ytl 1 gb migo. 35-40 ytl ise kingston düz 1 gb.
    Saygılar.
  • STORMAX 512 MB USB kullanıyorum çok memnunum
  • Kingston'dan sasma bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adu040

bigboy al hızda kingston bigboyun yanına bile yanaşamaz üstelik siyah oluşu ile karizmatik bir görünüşü var.ben 2 hafta önce 2 gb ı 40 liraya aldım ve gayet memnunum ayrıca içinde şifreleme programı ve istediğin kadar hafızayı kullanılabilir hale getirme programı var kingstonda bu var mı bilmiyorum ama çok kullanışlı bi program

2 gb bigboy 40 lirayta nerden aldın acaba

• ben bigboy ile kingston arasında kaldım yorumlarınızdan< kingston kullanan çok arkadaşım var en az 10 tane daha sorun çıkarmadı maşallahı var ama elektronik biraz şans işi bu nedenle şu anda bigboy daha ağır basıyor hız nedeni ile internette en ucuz nerde bulabilirim acaba tavsiyeniz olursa sevinirim..
  • KINGSTONNNNN ha fiyatı çok da makul olmayabilir ama gerek hız gerek dayanıklılık açısından eşsiz parçadır kingstonlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

hangi marka flashdisk alayım yardım?

ben bunu kullanıyorm 1senedir sorun yaşamadım daha

yalnız win98 direk görmüyo internet sitesinden indircen pc ye
    ordan yükleidnmni win 98de de sorunsuz çalışıyo denedim ben
    ben 70ytl ye almışdım

bende bunu kullanıyorum 1gb hızlı ve şu ana kadarda banada sorun çıkartmadı tavsiyem budur ben 57 ytl ye aldım izmirde

• ben kingston data traveler 2gb aldım hepsiburada.com'dan.4 taksit 72 ytl.
  • 2GB lık alacaksan Sandisk Cruzer Mini
    1GB lık alacaksan Sandisk Cruzer Titanium

almanı tavsiye ediyor CHIP Dergisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 12 Ocak 2007; 22:13:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.