Şimdi Ara

hangi marka flashdisk alayım yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben flashdisk alacaktım hangi marka almamı önerisiniz

• stormaks ve kingston kullandım. kingstonu önerebilirim.
  • SanDisk diyeceğim.Üzerinden araç geçti hala çalışıyor.Ama bu elektronik işi şanş işi biraz.
  • ben bigboy kullanıyorum sorunsuz ve hızlı.
  • corsair alma derim sadece. ben yeni aldim flash voyager. bazi bilgisayarlar gormuyo xp olmasina ragmen. ayni sorunu kingston ile yasamiyorum. onun icin kingston al derim. hizli olsun diyosan kingston migo alabilirsin. en nihayetinde corsair alma elinde patlar...
  • bence sandisk CRUZER TITANIUM U3 al 1 veya 2 gb. hem hızlı hemde kaliteli

benim kingston 1 gb vardı bozuldu sandisk alcam

(15 MB/s okuma, 15 MB/s yazma hızı. Sürgülü USB konnektörü. Boyun askısı. Parlak mavi renkli LED. AVAST Antivirus yazılımı SKYPE "PC'den PC'ye görüntülü konuşma" SignupShield Şifre Yöneticisi CruzerSync Senkronizasyon yazılımı)
  • bence stormax çamaşır makinasında yıkandı tık yok maşallah bide 2gb 60 milyona 12 taksit almıştım 3 ay önce görüntü olarakda çok kibar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 17 Aralık 2006; 19:44:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corsair al, sağlamdır baya..veri hızları zaten hepsinde benzer..
  • Corsair kullanıyorum.kullandıklarım içinde en hızlısı o.Yalnız biraz daha fiyatlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: courtes

bence sandisk CRUZER TITANIUM U3 al 1 veya 2 gb. hem hızlı hemde kaliteli

benim kingston 1 gb vardı bozuldu sandisk alcam

(15 MB/s okuma, 15 MB/s yazma hızı. Sürgülü USB konnektörü. Boyun askısı. Parlak mavi renkli LED. AVAST Antivirus yazılımı SKYPE "PC'den PC'ye görüntülü konuşma" SignupShield Şifre Yöneticisi CruzerSync Senkronizasyon yazılımı)

+1 . Bende bundan almayı dusuyorum. Kingston usb bellekleri bes para etmez. onceden corsaıre bakıyodum onuda alanların bır kısmı memnun degıl. donup dolasıp sandısk'e varıyorum. corsair'den biraz yavas ama. Kalite ve saglamlıkta bir numara.

• Titanium arkadaşta var, gerçekten oldukça iyi bir ürün. Ancak biraz pahalı. Kingston ise kalitelidir. Daha geçen gün 2GB U3 Kingston sipariş verdim, yaklaşık 73 YTL'ye denk geldi. Aynı yerde sorduğumda 1GB Titanium 78 YTL'ydi. Bu neredeyse 2 kat ucuzluk demek.
  • Kingston al genelde bi sorun çıkardığını duymadım bende kingston kullanıyorum gerçi artık flashdisk yerine mp3 playerler kullanılıyor öyle bişeyde yapabilirsin.
  • tabiki bigboy alacaksın..
    kingston en çok satan
    ama en hızlısı bigboy
    fiyat da uygun
  • SANDİSK titanium Cruzer 2gb
    ve Kingston Data Traveler II migo edition 1gb
    iki ürünüde kullanıyorum!!!

kingston biraz daha hızlı SANDİSK'ten

ama SANDİSK'i bir elime Kingstonu diğer elime alınca
    keşke ikisinide SANDİSK alsaymışım diyorum!!!

SANDİSK titanium Cruzer gerçekten kaliteli sağlam ve şık bir ürün!!!
  • Harici depolamada kesinlikle Kingston öneririm.. Hem hafıza kartını hem usb disk'ini kullanıyorum, okuma ve yazma hızı çok iyi..
  • toshiba high speed 1 gblik modeli 40 lira.biraz boyutu büyük...
  • arkadaşlar a-data nasıl kullanan var mı aranızda?
    aşağıda linkteki ürünün özelliği nedir bi açıklarmısınız?Birde 2 gb lık bi ürün alsam ona linux kurulabiliyormu yani bilgisayarı flash bellekten başlatınca linux tan çalıştırma işi nasıl oluyor?

çok soru sordum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81810&productid=bd61329
  • kingston
  • kendim sandisk cruzer modelini kullanıyorum ama şu an kıngston ve stormax daha çok satılıyor gayette iyi bence
  • 2gb kingston usb bellek kullanıyorum.PCye takar takmaz ekrana geliyor.Çok hızlı bir alet.
    Dünyanın en iyi bellek firması olan Kingston'ı öneririm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.