Bildirim
Hangi Marka Fliament
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siz hangi marka filament kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yazıcının yanında verilen PLA filamenti kullandım şimdiye kadar ABS filamenti yakında kullanmaya başlayacağım.Yazıcım Sunhokey prusa i3 -
Serkanc nick li arkadaştan aldığım power abs kullanıyorum kendileri gayet ilgili ve filament de baya kaliteli kendileri sigma3d yazıcıyı geliştiren kişilerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler arkadaşım.Başka tavsiye verebilecek yok mu? -
Ben de ikinci el esun turkuaz mavi var gayet güzel ikinci el robotizmo var kırmızı ve siyah kırmızıda çatlaklar vardı bir kaç tane ama ikisinlede bastım idare eder iyi filament dünyasından gümüş renk aldım onlada baya büyük baskılar aldım gayet güzeldi abg marka beyaz aldım ürün güzel çıkan kalitede güzel ama tablaya yapışmıyor bi kenarı atıyor çok çöpe attım baskıları
"abg marka beyaz filamentin sorunun çözdüm başlangıçta yazdırma hızını %50 oranında düşürmek gerekiyormuş ilk katlar bitince hızlandırdım"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andriace -- 12 Ocak 2019; 12:12:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X