Şimdi Ara

HANGİ MARKA NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GUNLERDİR ARAŞTIRIYORUM.2000 YTL CİVARINDA BİR PARAM VAR.BİR NOTEBOOK ALMAK İSTİYORUM HANGİ MODELİ VE NEREDEN ALMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ...MSI ALIP KULLANAN VARMI?

• Dostum senin yerinde olsam biraz daha para biriktirir sony veya toshiba alirdim...

Ama hemen almak istiyorum diyosan Dell`in modellerini incelemeni oneririm...
  • daha yeni dediğin fiyata hp nx6125 + usr ads model aldım. başka da birşeye ihtiyacın olmayacak :) tabi deli gibi oyun oynarım dersen o zaman acer yada msi yada monster dan yana tercihini kullanabilirsin. ama bunların hiçbirinde hp compaq malzeme kalitesini ve sorunsuz bir sistemi bulabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetoz99

daha yeni dediğin fiyata hp nx6125 + usr ads model aldım. başka da birşeye ihtiyacın olmayacak :) tabi deli gibi oyun oynarım dersen o zaman acer yada msi yada monster dan yana tercihini kullanabilirsin. ama bunların hiçbirinde hp compaq malzeme kalitesini ve sorunsuz bir sistemi bulabileceğini sanmıyorum.
    şu an benim favori makinem dell 6000, 1gb ramli 60gb 400rpm hddli ve 1089 dolar fiyatı. ayrıca şu ana kadar gördüğüm en güzel dell kasasına sahip bilgisayarlardan birisiydi. laptop alacak olsaydım bu paraya şu an kesinlikle bunu alırım.
    ekran kartı paylaşımlı falan ama çok güzel alet.
    şu an piyasada fiyat/performans/kalite oranı en yüksek aletlerden birisi bence.

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSDTINS6000TXH2

• quote:

Orijinalden alıntı: bahahakan

şu an benim favori makinem dell 6000, 1gb ramli 60gb 400rpm hddli ve 1089 dolar fiyatı. ayrıca şu ana kadar gördüğüm en güzel dell kasasına sahip bilgisayarlardan birisiydi. laptop alacak olsaydım bu paraya şu an kesinlikle bunu alırım.
    ekran kartı paylaşımlı falan ama çok güzel alet.
    şu an piyasada fiyat/performans/kalite oranı en yüksek aletlerden birisi bence.

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSDTINS6000TXH2

Alıntıları Göster
    Toshiba modellerini araştır bence

• quote:

Orjinalden alıntı: ilyax

SELAM ARKADAŞLAR ,
    GUNLERDİR ARAŞTIRIYORUM.2000 YTL CİVARINDA BİR PARAM VAR.BİR NOTEBOOK ALMAK İSTİYORUM HANGİ MODELİ VE NEREDEN ALMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ...MSI ALIP KULLANAN VARMI?

1 - Sony Vaio FS Serisi
    2 - Toshiba M serisi
    3 - Dell D serisi
    Bunlardan ayrı olarak Apple ıbook 12' ve 14' de düşünülebilir ama oyun oynamak istersen bunlarda oyun bulmak zor olabiliyor.
    Alabileceğin yerler konusunda o kadar seçenek var ki bimeks teknosa gibi yerlerden alabilirsin veya gold vatan gibi yerlerde mevcut. hepsinin siteleri mevcut. buralara girip kıyaslama yapma şansında olabilir.
    www.vatancomputer.com
    www.bimeks.com.tr
    www.gold.com.tr
    www.teknosa.com

Bunların fiyat sıkalası fazladır ama en uygun cebine uygun olanı alabilirsin ama lap top alırken bütçeni zorlayarak her zaman daha iyisini almanda fayda var. kendi görüşüm tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copilotttt -- 26 Aralık 2005 1:00:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: copilotttt

quote:

Orjinalden alıntı: ilyax

SELAM ARKADAŞLAR ,

1 - Sony Vaio FS Serisi
    2 - Toshiba M serisi
    3 - Dell D serisi
    Bunlardan ayrı olarak Apple ıbook 12' ve 14' de düşünülebilir ama oyun oynamak istersen bunlarda oyun bulmak zor olabiliyor.
    Alabileceğin yerler konusunda o kadar seçenek var ki bimeks teknosa gibi yerlerden alabilirsin veya gold vatan gibi yerlerde mevcut. hepsinin siteleri mevcut. buralara girip kıyaslama yapma şansında olabilir.
    www.vatancomputer.com
    www.bimeks.com.tr
    www.gold.com.tr
    www.teknosa.com

Bunların fiyat sıkalası fazladır ama en uygun cebine uygun olanı alabilirsin ama lap top alırken bütçeni zorlayarak her zaman daha iyisini almanda fayda var. kendi görüşüm tabi...
    Arkadaşım lg modelini de tavsiye ederim fiyat/performans bakımından en kaliteli makinalardan biri bence hemde marka hani.aynı fiyata datron veya monster marka almanı pek tavsiye etmiyorum ben lg ls55 ezress kullanıyorum 1299 +kdv $ aldım fiyat olarakta sana yakın özellikleriniwww.bogazici.com.tr adresinden öğrenebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mhakanhanci

Arkadaşım lg modelini de tavsiye ederim fiyat/performans bakımından en kaliteli makinalardan biri bence hemde marka hani.aynı fiyata datron veya monster marka almanı pek tavsiye etmiyorum ben lg ls55 ezress kullanıyorum 1299 +kdv $ aldım fiyat olarakta sana yakın özellikleriniwww.bogazici.com.tr adresinden öğrenebilirsin

Alıntıları Göster
    dell 6000 yada acer 1654 al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniadministrator

dell 6000 yada acer 1654 al bence

Alıntıları Göster
    Arkadaşım yurt dışından gelmiyorsa Dell alma, Türkiye'deki modelleri işe yaramaz. O fiyata Sony'nin iyi bir modeli alınmayacağına göre en iyisi Toshiba almaktır.
    Ayrıca ben Asus kullanıyorum, Asus'u da toshiba üretiyor ikinci markası gibi. Aynı paraya daha yüksek konfigürasyon istersen düşünebilirsin. Aksesuarları cazip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: problemboy

Arkadaşım yurt dışından gelmiyorsa Dell alma, Türkiye'deki modelleri işe yaramaz. O fiyata Sony'nin iyi bir modeli alınmayacağına göre en iyisi Toshiba almaktır.
    Ayrıca ben Asus kullanıyorum, Asus'u da toshiba üretiyor ikinci markası gibi. Aynı paraya daha yüksek konfigürasyon istersen düşünebilirsin. Aksesuarları cazip.

Alıntıları Göster
    Asus'u Toshiba'nın ürettiği nerden çıktı?? Hayır Asus'u küçümsemek için söylemiyorum, hatta Asus W3 almayı planlıyorum; ama Asus'un Toshiba tarafından üretildiği biraz şehir efsanesi gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: iasonion

Asus'u Toshiba'nın ürettiği nerden çıktı?? Hayır Asus'u küçümsemek için söylemiyorum, hatta Asus W3 almayı planlıyorum; ama Asus'un Toshiba tarafından üretildiği biraz şehir efsanesi gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    ben tohiba almayı düşünüyorum.yanlız yaptığım araştırmalar sonucunda fujitsu-siemens'inde çok makul fiyatlarda ürünlerinin olduğunu gördüm.ayrıca asus'ta yüksek performansı rakiplerine göre daha ucuza satıyor(gibi bir izlenimim var).fakat bir türlü asus'a güvenemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

ben tohiba almayı düşünüyorum.yanlız yaptığım araştırmalar sonucunda fujitsu-siemens'inde çok makul fiyatlarda ürünlerinin olduğunu gördüm.ayrıca asus'ta yüksek performansı rakiplerine göre daha ucuza satıyor(gibi bir izlenimim var).fakat bir türlü asus'a güvenemiyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar değerli gorusleriniz için teşekur ederim.once f-s pro amilo v 2045 alayım diyordum yada dell 600 ama piyasaya msi de girince iyice allak bullak oldum.tamam toshiba bende istiyorum ama parasal acıdan beni aşıyor.elimdeki para 2000-2100 ytl aralığında aidata almıştım daha once nihayet bugun paramı geri alabildim.daha dogrusu yerli bir marka dısında bilindik bir markaya karar verdim.birde fiyatlar değişik değişik birde aldıktan sonra arızla durumunda hangi firma daha çok bizleri dusunuyor.msi alan arkadaşlar varmı?inanın karasız olmaının sıkıntısını had safhada yaşıyorum.yada hp mi alsam acaba??bu paraya toshibanın hangi modelini alabilirim.oyun oynamadan laptopun keyfi cıkarmı???

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyax

arkadaşlar değerli gorusleriniz için teşekur ederim.once f-s pro amilo v 2045 alayım diyordum yada dell 600 ama piyasaya msi de girince iyice allak bullak oldum.tamam toshiba bende istiyorum ama parasal acıdan beni aşıyor.elimdeki para 2000-2100 ytl aralığında aidata almıştım daha once nihayet bugun paramı geri alabildim.daha dogrusu yerli bir marka dısında bilindik bir markaya karar verdim.birde fiyatlar değişik değişik birde aldıktan sonra arızla durumunda hangi firma daha çok bizleri dusunuyor.msi alan arkadaşlar varmı?inanın karasız olmaının sıkıntısını had safhada yaşıyorum.yada hp mi alsam acaba??bu paraya toshibanın hangi modelini alabilirim.oyun oynamadan laptopun keyfi cıkarmı???

Alıntıları Göster
    aleti ne amaçlı olarak kullanacaksın?ona göre araştıralım.

http://vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=PC_&L2=PC_POR&Br=Hepsi

örneğin burda çeşitli modeller var.onlardan beğendiğin/beğendiklerin olursa(hem fiyat hem model olarak) en makul olan modeli buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 26 Aralık 2005 20:12:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

aleti ne amaçlı olarak kullanacaksın?ona göre araştıralım.

http://vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=PC_&L2=PC_POR&Br=Hepsi

örneğin burda çeşitli modeller var.onlardan beğendiğin/beğendiklerin olursa(hem fiyat hem model olarak) en makul olan modeli buluruz

Alıntıları Göster
    HP NC 6120

Bence... Ben aldım. Memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

HP NC 6120

Bence... Ben aldım. Memnunum.

Alıntıları Göster
    ucuz bişey ararsan fujitsu - siemens in teknosa sa satılan bi modeli var. 999 $ + KDV .

centrino 1.73 ghz
    512 ram
    80 gb sata hdd
    ati x300 128 mb ekrana kartı paylaşımsız .

fiyat/performans ta daha ucuzunun bulabileceğini sanmıyorum .

tuş takımı fosforlu ama . beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkslyyldz

ucuz bişey ararsan fujitsu - siemens in teknosa sa satılan bi modeli var. 999 $ + KDV .

centrino 1.73 ghz
    512 ram
    80 gb sata hdd
    ati x300 128 mb ekrana kartı paylaşımsız .

fiyat/performans ta daha ucuzunun bulabileceğini sanmıyorum .

tuş takımı fosforlu ama . beyaz

Alıntıları Göster
    notebook u hem evde hemde işyerinde kullanacagım.yani notebook genel olarak 16 saat calısır durumda olacak.arada bende herkes gibi oyun oynamak için fırsat kollayacagım. MSI kullanan arkadaşların gorusleri yokmu?fujutsi-siemens pro amilo v 2045 in klavye sorunundan sonra vazgectim ondan.tamam toshiba alayım ama 2000-2100 ytl fiyata hangi modeller var...

• quote:

notebook u hem evde hemde işyerinde kullanacagım.yani notebook genel olarak 16 saat calısır durumda olacak.arada bende herkes gibi oyun oynamak için fırsat kollayacagım. MSI kullanan arkadaşların gorusleri yokmu?fujutsi-siemens pro amilo v 2045 in klavye sorunundan sonra vazgectim ondan.tamam toshiba alayım ama 2000-2100 ytl fiyata hangi modeller var...

Alıntıları Göster
    fujitsunun ne sorunu var ki klavyesinde ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    yav bende msı merak ediyordum şu dh in üstte reklamı olan msı var onu kullanan varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rekuroy

yav bende msı merak ediyordum şu dh in üstte reklamı olan msı var onu kullanan varmı acaba.

Alıntıları Göster
    HP NC 6120 bundan vazgeçme derim ben ama sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

HP NC 6120 bundan vazgeçme derim ben ama sana kalmış

Alıntıları Göster
    fujutsi-siemens pro amilo v 2045 in klayvasinde sorun oldugunu bende forumdan okudum bios ayarı yaparak cozuluyormus ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.