Şimdi Ara

Hangi marka termosifon??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
52.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deepndark

ben beko titanyum katkılı modeli kullanıyorum 4 yıl oldu daha bir problem yaşamadım 24 saat açık
    zaten %100 titanyum bir kazan söz konusu değil titianyumun kilosu kaç para biliomusunuz siz :)
    normal aliminyum kazanlar çok ince bir titanyumla kaplanıyor o kadar.

Tavsiyem cihazın depo suyunu boşaltarak genel kazan temizliğini yapıp kireci kendi üzerine toplayan anot çubuğunu değiştirin. Aksi taktirde kısa zaman içerisinde cihazın deposunun delinme riski yüksek.

Titanyum elbette ana malzeme değil ama maksat malzeme giderlerini azaltmak. Bu yüzden titanyum kaplama kazan dayanıksız oluyor. Dikkat ederseniz ucuz modeller titanyum, pahalılar emaye kaplama.

Konu Ariston'a gelirse, Manadam'ın dediği gibi yılda bir anot çubuğunu ücretli olarak değiştirmek durumundasınız, yoksa cihaz garanti dışı kalıyor.

• Arkadaşlar fiyat önemli değil bize saglamca bir model söyleyn ne paslansın ne bişey olsn var mıdır böyle bişey bizde alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Tavsiyem cihazın depo suyunu boşaltarak genel kazan temizliğini yapıp kireci kendi üzerine toplayan anot çubuğunu değiştirin. Aksi taktirde kısa zaman içerisinde cihazın deposunun delinme riski yüksek.

Titanyum elbette ana malzeme değil ama maksat malzeme giderlerini azaltmak. Bu yüzden titanyum kaplama kazan dayanıksız oluyor. Dikkat ederseniz ucuz modeller titanyum, pahalılar emaye kaplama.

Konu Ariston'a gelirse, Manadam'ın dediği gibi yılda bir anot çubuğunu ücretli olarak değiştirmek durumundasınız, yoksa cihaz garanti dışı kalıyor.

peki ustad ECA markası hakkında ne düşünüyorsun kataloğunda titanyum katkılı yekpare emaye kaplama diyor tavsiyelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss80

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

peki ustad ECA markası hakkında ne düşünüyorsun kataloğunda titanyum katkılı yekpare emaye kaplama diyor tavsiyelerini bekliyorum

arkadasım eger içeriginde titanyum varsa uzak dur ama ben iki sene sonra atar yenisini alırım dersen hemen al, bu binlerce defa dile getirildi ama insan oglu başına gelince anlıyor bazen,

sadece ve sadece siemens ve bosch emaye idi onuda servis beni akşam üstü arayarak bilgilendirdi ama pahalı 600 - 700 tl arası.

Ama titanyum olanları alırım her iki sene dolmadan yaklaşık 100 tl bakım parası veririm diyorsan oda sana 7 - 8 sene gider,

anot 35 tl rezistans 35 tl kazan temizleme servis ücreti nereden baksan 100 tl olacak ben bir eşelik ettim süsler aldım, tam ben aldıgım sene süsler titanyuma geçmiş aslında bir önceki modelini alsam emaye olanını alacakmışım ama salak gibi digital gösterge olsun dedim halt yedim ben yandım sende yanacaksan yan karışamam.

• Biraz araştırma yaptım celik kazan aradım pek birşey buldugum söylenemez ancak bir iki isim üzerinde takıldım

EMİNÇELİK ve Mimsan Termosifon

Bu iki marka için bilgisi olan var mı ??
  • Sadece alınacak şu an siemens ve bosch var gerisi hikaye, bu cihazlarda biliyorsunuz en önemli şeylerden biride, ısıyı ne kadar sabit tutdukları eger ucuz bir şey alırsanız günlük elekrik gideriniz çogalır,

bunlarda yalıtım çok önemlidir, siemens yalıtım ve emaye olması açısından şu an en brinci sırada ama elektrik konusundada 200 watt daha az yakan ariston ön planda.
  • Çelik almak istedim ama çelik kazan üreten yer kalmamış galiba o zaman mecburen titanyumlardan birini almak zorunda kalacagım titanyum alcaksam 2 yılda bir servis ücreti + magnezyum anot parası ödüyeceksem bu işin mantıgı nerede kalıyo cidden moral bozucu bir durum simens se baktım 700 lira yakın ama onda da magnezyumonot var ve değiştirilmesi lazım 300 liralık ürünlerde de magnezyum onot var ve hep aynı yola çıkıyor :D yoruldum aramaktan müşterilerin istediklerini karşılamayan firmaları hiç sevmiyorum kendilerine mahkum ediyorlar
  • Mimsan Termosifon da karar kıldık magnezyum anot yokmuş 2 yılda garanti veriyolar haydi hayırlısı inş. 20 sene gider yarın geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaotrom -- 25 Ekim 2010; 18:29:08 >
  • arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz adam akıllı bir marka varmı uzun süre giden titanyum olmayan kapasite en az 65 lt olan yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

ben bi baymak buldum özelliklerinde çift kat emaye kaplı iç depo yazıyor nasıl sizce

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=evbayaqua&categoryId=17769&SKU=EVBAYAQUA-65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hur_82 -- 23 Aralık 2010; 14:19:21 >
  • Selam ARkadaşlar konuya 5 yıl sonra yorum yazayım, 6 yıl önce ariston 80 lt termosifon aldım halen de sorunsuz kullanıyorum artıları:
    1- ECO modu var bu modda 1500 kw ile suyu yavaş ısıtıyor, normal modda sanırım 3000 kw ile hızlı ama pahalı ısıtıyor.
    2.- Isı yalıtımı çok güzel öyle 2-3 saatte suyu soğutmuyor
    3- Ücretsiz kurulum var, sizden sadece sigortalı açma kapama şalteri için ufak bir ücret alıyorlar
    4- Yukarıdaki sebeplerden dolayı elektrik tüketimi çok düşük,
    5- Şofbene göre kullanım konforu çok yüksek su bir soğuyup bir ısınmıyor.
    Eksileri
    Ürüne her yerde ulaşamıyorsunuz ben ürünü belirledikten sonra Ankara Rüzgarlıda alakasız bir mağazada bulmuştum, ariston bayilerinde yoktu.
    Satın aldığım ürün modelini hatırlayamadım ama şimdiki SHAPE ECO modeline benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.