Şimdi Ara

Hangi marka termosifon???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
52.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 450 ytl ye kadar 80 LT lik termosifon alacam hangi marka onerirsiniz demirdokum ile vestel arasında kaldım bide titanyum iyi degil diyorlar forumda kafam cok karısık acillll yardımmm

• ikiside degil vede titanyum asla degil.Bulabilirseniz ECA almanızı tavsiye ederim.Bosch termosifon diyecegim ama oda 550 ytl civarı(1 senedir kullanıyorum).
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

ikiside degil vede titanyum asla degil.Bulabilirseniz ECA almanızı tavsiye ederim.Bosch termosifon diyecegim ama oda 550 ytl civarı(1 senedir kullanıyorum).
    ama adam 3 yıl her turlu garantiyi veriyor vede titanyum dısında bir urunleri yok ECO nerde bulcam simdi vestel TR80 nasıl? vede neden bosch?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor-j

ama adam 3 yıl her turlu garantiyi veriyor vede titanyum dısında bir urunleri yok ECO nerde bulcam simdi vestel TR80 nasıl? vede neden bosch?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: romeo47

Normalde Titanyumlu Termosifonun içindeki Magnezyum anot un 2 senede bir degişmesi lazım(ücretini vererek degiştiriyorsunuz)degiştirmezseniz garantisi geçersiz sayılıyormuş.Yetkili servisle görüşmüştüm.ECA bulabilirseniz sorunsuz kullanabilirsiniz.Bende uzun zamandır araştırdım ve kibarda göründügü için Bosch 65 lt lik termosifonda karar kılmıştım.1 senedir kullanıyorum çok memnunum.Bu arada tasarruflu oldugunuda söyleyebilirim.Karar sizin.Alttaki linkte sikayetvarda hangi termosifon markaları daha çok sikayet almış bir bakın derim.
    http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=termosifon&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara

• quote:

quote:

Normalde Titanyumlu Termosifonun içindeki Magnezyum anot un 2 senede bir degişmesi lazım(ücretini vererek degiştiriyorsunuz)degiştirmezseniz garantisi geçersiz sayılıyormuş.Yetkili servisle görüşmüştüm.ECA bulabilirseniz sorunsuz kullanabilirsiniz.Bende uzun zamandır araştırdım ve kibarda göründügü için Bosch 65 lt lik termosifonda karar kılmıştım.1 senedir kullanıyorum çok memnunum.Bu arada tasarruflu oldugunuda söyleyebilirim.Karar sizin.Alttaki linkte sikayetvarda hangi termosifon markaları daha çok sikayet almış bir bakın derim.
    http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=termosifon&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara

Alıntıları Göster
    hocam bugun nerdeyse gidip DD sofben alacaktım ki ordaki yazıları okuyunca termosifonun omrunun 2 yıl oldugunu gordum oysaki almaya gittigimde satıcıda serviste oyle ballandırdıki... simdi ECA mı diyorsunuz? ben bunu nerde bulcam mardinde yasıyorum servis sıkıntısı cekermiyim v.s? netten nerden alınabilir?

• quote:

hocam bugun nerdeyse gidip DD sofben alacaktım ki ordaki yazıları okuyunca termosifonun omrunun 2 yıl oldugunu gordum oysaki almaya gittigimde satıcıda serviste oyle ballandırdıki... simdi ECA mı diyorsunuz? ben bunu nerde bulcam mardinde yasıyorum servis sıkıntısı cekermiyim v.s? netten nerden alınabilir?

Alıntıları Göster
    ECo bulamazsam vestel alayımmı? titanyum olmayan TR80 modelini dusunuyorum nasdıl?
  • quote:

ECo bulamazsam vestel alayımmı? titanyum olmayan TR80 modelini dusunuyorum nasdıl?

Alıntıları Göster
    kardes beni eklermisin su termosifon konusunda yardım alscaktım saygılar..
    white_dream22@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardes beni eklermisin su termosifon konusunda yardım alscaktım saygılar..
    white_dream22@hotmail.com

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR TERMOSİFON ALACAKLARA BAYMAK ÖNERİRİM.İÇİ EMAYE .BAKTERİ KORUMA SİSTEMLİ.İZALASYONLARI POLÜÜRETAN.RESİSTANSI İTALYAN.50-65-80-VE 100 LT MODELLERİ VAR.ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TOPTAN FİYATTAN VERİRİM.İZMİR BAYMAK BÖLGE DAĞITICISIYIZ.www.isiuretim.com.tr den ürünü inceleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanak2000@hotmail. -- 9 Temmuz 2009; 22:38:05 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Vestel tr80 hakkımda bilgim yok.Malesef.Belki kullanan vardır yardımcı olur.
  • quote:

quote:

Vestel tr80 hakkımda bilgim yok.Malesef.Belki kullanan vardır yardımcı olur.

Alıntıları Göster
    sakın dermirdöküm alma. bizde 65litrelik titanyum modeli vardı, 4 yılda kazanı patladı birdenbire banyo sular içinde kaldı. servisi aradığımızda kazan patlamıssa yapacak bisey yok, yeni termosifon alacaksınız onu takmaya gelecez dediler. demirdöküme ve sikayetvar'a yazdım, aradılar ancak yine aynısını dediler. biz de bosch aldık (onun da servisi ückagıtcı uyarayım, siemens sigortayı zulalamıs son anda farkettim. diyor ki fiş veriyoruz sigortayı alıyoruz, 1 liralık fişe 15-20 liralık sigortayı çalıyorlar. + 4 askı yerine 3 askı takmıs bir tane de ordan, yani tavsiyem basından sonuna kadar basında durun ückagıtcıların)

• quote:

Orijinalden alıntı: GuiWan

sakın dermirdöküm alma. bizde 65litrelik titanyum modeli vardı, 4 yılda kazanı patladı birdenbire banyo sular içinde kaldı. servisi aradığımızda kazan patlamıssa yapacak bisey yok, yeni termosifon alacaksınız onu takmaya gelecez dediler. demirdöküme ve sikayetvar'a yazdım, aradılar ancak yine aynısını dediler. biz de bosch aldık (onun da servisi ückagıtcı uyarayım, siemens sigortayı zulalamıs son anda farkettim. diyor ki fiş veriyoruz sigortayı alıyoruz, 1 liralık fişe 15-20 liralık sigortayı çalıyorlar. + 4 askı yerine 3 askı takmıs bir tane de ordan, yani tavsiyem basından sonuna kadar basında durun ückagıtcıların)

Alıntıları Göster
    Geçtiğimiz Mart ayında babam bana danışmadan Beko marka termosifon almış. Gorenje üretimi ama kazanı titanyumlu sanırım. İnşallah birkaç sene sonra patlamaz, beni de sinirden patlatmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: GuiWan

Alıntıları Göster
    demirdökümü 4 sene sonra patlayan arkadaş çok şanslı bizimki 3 sene gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: kharon

demirdökümü 4 sene sonra patlayan arkadaş çok şanslı bizimki 3 sene gitti

Alıntıları Göster
    selamlar bende şu aralar termosifon bakıyorum eca ya baktım titanyum katkılı emaye kaplama diyor kataloğunda yani anlayacağınız artık paslanmaz çelik kazanlı termosifon artık çıkmıyor anlattım bende termosifon vardı 3 senede delindi dedim yok bunlar öyle değil kazan çıplak olarak 12 bar basınç altında test ediliyor sonra tekparça olarak emaye kaplanıyor dedi onlar saçı tabaka olarak emaye kaplıyorlar sonra birleştirip (kaynakla) 8 barda test ediyorlar dedi tabi bilemiyoruz artık neyin nasıl olduğunu ama eca dan formda falan şikayet edildiğini pek duymadım birde bosch olarak baktım formda bir arkadaş bu markadan almış ve imalat etketinde emas yazıyormuş yani onu da eca grubu yapmış

birde ariston marka var bunda paslanmaz çelik kazan ve 10 yıl garanti diyor
    Ariston Platinum 80 Paslanmaz Çelik Elektrikli Termosifon

GENEL ÖZELLİKLER

Kapasite: 80lt

Korozyona tam dayanıklı paslanmaz çelik kazan

10 yıl garantili

Isıtıcı gücü: 2.000W

Poliüretan izolasyon

Yüksek basınca karşı emniyet ventili

Hijyenik iç yüzey

Çok hassas termostat

Üçlü güvenlik sistemi

Kazan içi su sıcaklığını gösteren termometre

Sıcaklık ayar düğmesi

Yüksek verim

Elektrik koruma sınıfı: IP25D

Ağırlık: 12,65 kg

Ebatlar (yxgxd):582x450x483

şimdi hangisini alayım aristonmu (paslanmaz çelik kazan ve 10 yıl garanti) yoksa eca mı yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mss80

selamlar bende şu aralar termosifon bakıyorum eca ya baktım titanyum katkılı emaye kaplama diyor kataloğunda yani anlayacağınız artık paslanmaz çelik kazanlı termosifon artık çıkmıyor anlattım bende termosifon vardı 3 senede delindi dedim yok bunlar öyle değil kazan çıplak olarak 12 bar basınç altında test ediliyor sonra tekparça olarak emaye kaplanıyor dedi onlar saçı tabaka olarak emaye kaplıyorlar sonra birleştirip (kaynakla) 8 barda test ediyorlar dedi tabi bilemiyoruz artık neyin nasıl olduğunu ama eca dan formda falan şikayet edildiğini pek duymadım birde bosch olarak baktım formda bir arkadaş bu markadan almış ve imalat etketinde emas yazıyormuş yani onu da eca grubu yapmış

birde ariston marka var bunda paslanmaz çelik kazan ve 10 yıl garanti diyor
    Ariston Platinum 80 Paslanmaz Çelik Elektrikli Termosifon

GENEL ÖZELLİKLER

Kapasite: 80lt

Korozyona tam dayanıklı paslanmaz çelik kazan

10 yıl garantili

Isıtıcı gücü: 2.000W

Poliüretan izolasyon

Yüksek basınca karşı emniyet ventili

Hijyenik iç yüzey

Çok hassas termostat

Üçlü güvenlik sistemi

Kazan içi su sıcaklığını gösteren termometre

Sıcaklık ayar düğmesi

Yüksek verim

Elektrik koruma sınıfı: IP25D

Ağırlık: 12,65 kg

Ebatlar (yxgxd):582x450x483

şimdi hangisini alayım aristonmu (paslanmaz çelik kazan ve 10 yıl garanti) yoksa eca mı yorumlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    yokmu bir cevap verecek babayiğit

• quote:

yokmu bir cevap verecek babayiğit

Alıntıları Göster
    yardım istemiştim
  • quote:

yardım istemiştim

aristonda öylesine 10 yıl garanti yok kardes....alıp her sene düzenli bakımını yaptırırsan o 10 sene var oda her sene sana 65 tl civarına mal oluyo...

aristondanda alahına kadar titanyum bunu bil...

ayrıcada siemens - bosch al onlar emaye kaplı çelik ama pahalı 600 tl civarı...

iyi mal sitiysan adres belli paran varsa al siemens grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANADAM

quote:

yardım istemiştim

aristonda öylesine 10 yıl garanti yok kardes....alıp her sene düzenli bakımını yaptırırsan o 10 sene var oda her sene sana 65 tl civarına mal oluyo...

aristondanda alahına kadar titanyum bunu bil...

ayrıcada siemens - bosch al onlar emaye kaplı çelik ama pahalı 600 tl civarı...

iyi mal sitiysan adres belli paran varsa al siemens grubu

Alıntıları Göster
    ama aristonun kendi sitesinde paslanmaz çelik kazan diyor yalan mı ditorlar acaba

birde ECA var emaye kaplı diyor 450 civarı fiyatı var peki eca nasıl

• quote:

ama aristonun kendi sitesinde paslanmaz çelik kazan diyor yalan mı ditorlar acaba

arasana baklım sevisini bende elimde katalog var titantum diyor inanıyorsanız alın bakalım ne çıkcak....
  • quote:

quote:

arasana baklım sevisini bende elimde katalog var titantum diyor inanıyorsanız alın bakalım ne çıkcak....

Alıntıları Göster
    arkadas en iyi modeli bundada ahanda Titanyum plus yazıyo...

http://www.ariston-tr.com/urunler2.asp?KatID=2&ID=38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANADAM -- 20 Ekim 2010; 18:55:41 >

• quote:

arkadas en iyi modeli bundada ahanda Titanyum plus yazıyo...

http://www.ariston-tr.com/urunler2.asp?KatID=2&ID=38

Alıntıları Göster
    ben beko titanyum katkılı modeli kullanıyorum 4 yıl oldu daha bir problem yaşamadım 24 saat açık
    zaten %100 titanyum bir kazan söz konusu değil titianyumun kilosu kaç para biliomusunuz siz :)
    normal aliminyum kazanlar çok ince bir titanyumla kaplanıyor o kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.