Şimdi Ara

Hangi markanın yetkili servis hizmeti iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 puandan 5 puana kadar yetkili servisleri birkac kalemde puanlayalim:

Marka:Ford

Servis:Otokoc

Profesyonellik: 5 (çoluk çocuğa arac verip aracınıza hor davranılması,bakim yapılırken koltuklarin posetlenmesi vs gibi durumları icerir)

İlgi-alaka :4

Bekleme salonu -ikram vs: 5

Orijinal bakim ürunleri:5 (örneğin castrol yag degil de markanın ambleminin basili oldugu yağ gibi)

Bakim ucreti : 1 ( ucret uygunsa 5 değilse 1 veriniz)

Arac yikama -temizlik:5

Hizmet sonrası kalite analizi:5 ( merkezden aranıp hizmettenden memnun kaldığınız sorgulanıyor.Ancak göstermelik degil cunku bakimdayken herkes aman bize düşük puan vermeyin diye tembihliyordu )

Evet fordda durumlar böyle.

Fahiş bakim ücretleri dışında pek olumsuzluk göremedim. Sizler de yetkili servislerinizi puanlayiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayiden bayiye lokasyondan lokasyona çok değişir. Tüm bayilerin ben aynı olduğunu görmedim. Fakat genel olarak bilindik bayilerin hepsi iyidir. Gitmeden önce Google puanları özellikle ciddi anlamda fikir verir.

• Aracın modeline göre bile değişiyor
    A serisiyle gelenle S klasla gelene aynı muameleyi çekmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 13 Haziran 2021; 20:43:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbiri

• Opel aracım için İstanbul Gerçek otomotive götürüyorum. Kartal'dan kalkıp sırf bakım icin Beşiktaş'a gidiyorum , anadolu yakasındaki 3 4 opel yetkili servisini geçerek
    Servis danışmanı Hasan bey var sağolsun çok yardımcı oluyor.

Renault aracımiz içinse Sakarya Ernaz otomotive götürüyorum.
    Buraya da Kocaeli Kandıra'dan kalkıp götürüyorum. Izmit te de Ernaz servisi var ama servis danışmanları itici tipler o yuzden Sakarya'daki Ernaz daha iyi Kaan bey var sağolsun çok yardımcı oluyor.. Sıkılmayalım diye ücretsiz olarak minibüsle sakarya merkeze de bıraktirdi sağolsun.. Başı kapalı bir abla da vardı valla cok iyi ağırladı bizi sanki tanıdığa misafir gitmişiz gibiydi ortam

2 firmaninda ikramları bekleme alanları çok iyi hatta Gerçek otomotiv de yemek saatine denk geldiğimizden yemekte ikram ettiler son gittiğimizde..

**Bahsi geçen firmalar öneri değildir sadece şahsi tecrube içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 13 Haziran 2021; 21:52:28 >

• Bayiden bayiye değişir ancak yetkili servis tecrübelerimden Opel, Renault, Ford, Fiat, Mazda, Toyota’dan en memnun kaldığım tartışmasız Toyota’dır. Diğer markalar al birini vur ötekine hesabıydı.

Toyota’da ben söylemeden sol amortisörümde yağ kaçağı olduğu belirtildi. Acaba garantiden yaptırabilir miyim diye düşünürken amortisörler garanti kapsamında değiştirilmişti. Diğer markalarda olsa bin türlü bahane ile karşılaşırdım. Ki aracı kullandığım yol köy yollarıydı. Ufak tefek ne söylesem ilgilendiler, bütün sorunları çözmüşlerdi.

• Servisten servise cok degisiyor kalite. Hatta ise bakan teknisyenin o gunku ruh haline bile bagli isim kalitesi. Fiyat ise her daim ucuk tabii orda hic sekmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mercedes nefesogullari… senelerce en iyi hizmeti verdiler. bir kere bile sikayetim olmamisti. Puanim direk 5 Su anda bmw kullaniyorum. Borusan oto istinye subesinden memnunum. Bir sıkıntim olmadi.

• Marka: Renault

Servis: Ermat

Profesyonellik: 4

İlgi-alaka : 5

Bekleme salonu -ikram vs: 4

Orijinal bakim ürunleri: 3

Bakim ucreti : 4

Arac yikama -temizlik:3

Hizmet sonrası kalite analizi: 4

Marka: BMW

Servis: Özgörkey

Profesyonellik: 5

İlgi-alaka : 4

Orijinal bakim ürunleri:5

Bakim ucreti : 1

Arac yikama -temizlik: 3

Hizmet sonrası kalite analizi: 1

Marka: Mercedes-Benz

Servis: Has

İlgi-alaka : 1

Orijinal bakim ürunleri: 5

Arac yikama -temizlik: 4

Hizmet sonrası kalite analizi: 4

Marka: VW - Seat

Servis: Vosmer

Profesyonellik: 3

İlgi-alaka : 3

Bekleme salonu -ikram vs: 1

Arac yikama -temizlik: 5

Hizmet sonrası kalite analizi: 1

• 👍

• eskişehir vag grubu için sadece tek bir yetkili servis var, bana kalırsa çalışanlar oldukça iyi niyetli ama servis ne zaman gitsem tıklım tıkış dolu oluyor. şimdi internetten baktığımda da yaklaşık 300.000'e yakın araç varmış eskişehir'de. bunların %15'i vag grubu olsa 45 bin yapar. bunların sadece 4'te 1'i yetkili servise gidiyor olsa bile 10 bin araç ediyor ve tek bir servis için oldukça fazla bir sayı.

• Adana Opel Onatça. Belirtilen her alanda müşteri lehine en iyi puan diyebilirim. Bozuk ve parçalanmış da olsa çıkan parçaları opel amblemli posetlere koyup araç sahibine teslim ediyorlar araç tesliminde

• Marka: vw

Servis: doğuş oto maslak

İlgi-alaka : 3

Bekleme salonu -ikram vs: 2

Orijinal bakim ürunleri: 4

Bakim ucreti : 2

Arac yikama -temizlik:4

Hizmet sonrası kalite analizi: 5

Marka: Hyundai

Servis: maslak

Profesyonellik: 2

İlgi-alaka : 1

Orijinal bakim ürunleri: 4

Bakim ucreti : 5 i20 club gayet uyguna geliyor.

Arac yikama -temizlik:3

Hizmet sonrası kalite analizi: 2

Marka: peugeot

Servis: nev oto

Profesyonellik: 4

İlgi-alaka : 5

Bekleme salonu -ikram vs: 4

Bakim ucreti : 4

Arac yikama -temizlik:5

Hizmet sonrası kalite analizi: 3

hepsine 2020 yılında gittim. Gelişme olduysa ne mutlu müşterilerine.

• türkiye şartlarında en iyi servisler kuşkusuz renault servisleridir.sırf anadolu yakası kadıköy maltepe 20 klilometrelik hattında 4 tane üst düzey servis vardır.bunlar kemal tepret oğlu,ümraniye günerler,küçükyalı güven altan ve maltepe çalışır servisleridir.

• Hiç bir markanın. Sorun rutin bakımlarda hepsi aynı olur. Kalite farkını ise bir sorun yaşadığınızda ortaya çıkar.

Tavsiyem araç satışı yapmayıp sadece servis hizmeti olan yerleri tercih ediniz. Nedeni de satış yapan yerlerin zararını servisten çıkartır. Sadece servis olanları ise bu işe konsantre olup tüm enerjilerini bu işe verirler showroom masrafı olmadığı için daha hesaplı olurlar.

Servise gittiğinizde derdinizi iyi anlatıp şuradan ses geliyor vs diye olasılıkları sorun.

Rutin bakımda kötü servis yok gibi bir şeydir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda kullanırken Hyundai iyi diyorlardı Hyundai aldık o da iyi değil diyorlar. Hangi markayı araştırırsan bir ton şikayet çıkıyor.

• Marka:Ford

Servis:Otokoc (konya)

Profesyonellik: 1 (hicbir konuda özen göstermiyorlar 2 sefer bakım onarım yaparken başka yerlere de zarar verdiler verdikleri zararı ispatladığım halde odememeye tekrar ücret almaya kalkıyorlar.)Arka taraf stajyer çocuk dolu ustayla irtibat kurmak imkansız. Sadece randevulu bakım için bile her zaman 8 saat araç orada kalıyor o sekiz saatte hiçbir işem yapılmıyor araç dışarıda bekliyorsun yarım saatte bakmaya kalkıyorlar. Sehire yakın yere servisleri yok ikame araç bir sefer bile alamadım.

İlgi-alaka :1

Orijinal bakim ürunleri:içeride büyük varilden yağ dolduruluyor ne olduğundan emin değilim 2 sefer 5-20 w kullandık dediler faturaya bu yazıldı içerideki bakım kartına 5-30 yazılmış sorduğumda kem küm işte karta yanlış yazılmış vs doğru olsa bile güvenilemiyor..

Arac yikama -temizlik:1 (canı isterse yıkıyorlar oda son derece özensiz o yüzden yıkatırmamayı tercih ederim)

Hizmet sonrası kalite analizi:1 ( merkezden arandığımda 4-5 sefer bütün şikayetlerimi ilettim hiçbir geri dönüş olmadı.

Fahiş bakim ücretlerini hiç yazmaya gerek yok.

ön tarafta 3-5 bayan mevcut ve arabanın asından anlamayan senin ne anlattıgını zerre anlamayan ve dinlemeyen bolca ukalalık yapan süs güzelleri. Dışarıda servis karşılama odasındakiler araçtan sıfır anlıyor. sadece görüntü.

Sayelerinde arabadan nefret ettim.Bakım zamanı gelince strese giriyorum.

Ford araba olarak iyi servis olarak kötü..

bir önceki arabam skoda octaviaydı onda servis sorunu yasamıyordum veya çok minimal sorunlardı memnundum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzlucam -- 2 Ekim 2023; 11:38:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.