Şimdi Ara

Apple yetkili servisi güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi servisleri harici yetki verdikleri telefoncular güvenilir midir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bildiğim kadarı ile Genpa ve KVK dışında iPhone yetkili servisi olan yok. Mac için zaten pek yok. Sonuçta belli standartları ve kalifiye personel zorunluluğu var. Öyle her eline tornavida alana vermiyorlar. Bursadayım çoğu kez zentech ile işimi çözdüm. (Ki bir de genpa var ama pek bulaşasım yok bir de yeri pek ayak üstü değil) bir sorun yaşamadım. Ancak inisiyatif almıyorlar zorlu ya da akasyada kendi servis Personeli gibi. Tamir ve servise kabul nasıl yazılmışsa harfiyen uyguluyorlar.

Örnek: kardeşimin telefonun 6S pil değişimi için gittik, ekran kenarında kasada küçük bir ezik var, üzgünüz alamayız dediler. Kendileri yönlendirdi zorlu ya da akasya yapar büyük ihtimalle diye. Zorluda hiç soru sormadan pili değiştirip verdiler. Eğer ekran kasaya oturmazsa ve problem çıkarsa Apple telefonu tamir ya da yenisini veriyor müşteriye, yetkili servisin hak edişinden bu bedeli düşüyor. O yüzden elinizdeki cihaz temiz ise, onarım ve işlemler hiç sorunsuz, ancak biraz pürüz varsa o zaman değişir. Tercih size kalmış. Ancak işçilik ve malzeme konusunda işiniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bambogie B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim detaylı bilgi için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Apple premium servis sağlayıcısı" olan her yer her türlü Apple cihazınızı kabul eder, tamir için gerekirse Apple'ın kendisine gönderir ve sorununuz bir şekilde çözülür. Ürünü teslim alırken her tarafından fotoğraf çekip, belgeleyip alıyorlar. Bu zamana kadar hiçbirisiyle hiçbir sorun yaşamadım. Telefon üzerine uzmanlaşmışlar bir yana daha ziyade Mac için destek veren Gürgençler, troy, bilkom (koç sistem), pt, promc gibi şirketler ilk aklıma gelenler. Başarı, kvk, tvt, zentech sırf benim bildiklerim. Zamanında Pupa falan da vardı ama bildiğim kadarıyla Zentech oldu onlar. Ben oldukça güvenilir ve gerçekten adındaki "premium"un hakkını verdiklerini düşünüyorum. Earpods ve kulaklık aparatını bile kaç kez servise verip yenisini aldım haddi hesabı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Servis Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.