Şimdi Ara

Hangi mercedes kasa ve motor olarak kalitelidir ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
71.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.thecaryoudrive.com/tr/1088616e16

bu sitede oldukça fazla detay var seçmek için sizlerden ricam uzman arkadaşların alt detayları da vermeleri ki arabanın görünüşü ve motor çeşidini fiksleyeyim. sonra parasına bakıp geri dönüş yaparım.
  • anlaşıldı bize alamanyanın yolu göründü ,buralarda adam gibi temiz araba bulmak güç , almanlar kullnıyor ikinci el buralara düşüyor maalesef
  • En mantıklısı o bence gidip görmek farkı neyse verip temiz bir araba almak.

w210 kasa Mercedesler hem uygun hem de seçenek olarak fazla uçan kaçan bir araba istemiyorsanız E220 cdi çok yerinde olur

Özellikle avrupa da yüksek kilometre yapanların 220cdi performans isteyenlerin 320 cdi tercih ettiği görülüyor.

Çok geliyorlar yazın gidince görüyorum memlekete Mercedes E serilerinin büyük bir kısmı e220 cdi oluyor.

Özellikle tüketiminden ve uzun ömürlü oluşundan çok memnunlar fena da gitmiyor hani

F segmenti arabalar çok özel ve keyifli olur ancak bakım ve onarımları her hangi bir arıza durumunda daha fazla yorucu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezir

Vezir hocam yeni ülkede yeni işiniz hayırlı olsun. Umarım tam istediğiniz aracı istediğiniz fiyata bulursunuz.

Ben de bu modeller, motorlar vs konusunda bilgili sayılmam biliyorsunuz, o yüzden yardımcı olamıyorum.
  • c serisi kaportada pek saglam degılde motorda iyi diger serılerı takıp etmıyorum
  • Mercedes'in kendi motorları zaten sağlamdır hocam.
    Konfor için w211 E serisi tavsiye ederim.
    Dünyada lüks adına yapılmış en iyi tasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Mercedes'in kendi motorları zaten sağlamdır hocam.
    Konfor için w211 E serisi tavsiye ederim.
    Dünyada lüks adına yapılmış en iyi tasarım.

sizden ricam ekteki listeden bir 2 model seçebilir misiniz.

http://www.thecaryoudrive.com/tr/0210571bd
  • W210 kasa mercedesin en sağlam kasasısıdır. 2001 model E320 E-2 paket alırsanız ve prins lpg oldu mu tadından yenmez. Hem yakışıklı hem güçlü hem de motora göre ekonomik. Uzuuuuun yıllar sorunsuzca binebilirsiniz. Parçası inanılmaz ucuzdur. Bulamayacağınız parçası yoktur. Km bakımları ucuzdur. Vergisi motoruna göre çok uygundur. Donanım olarak, motor olarak ve kasa olarak tercih edilebilecek bence tek mercedes.
  • benim de kesin tavsiyem w211 kasa. Bütçeni bilmiyorum arkadaşım ama 2006-2007 kasa uygun fiyata süper diri araçlar var.
  • ML 320 CDI da karar kildim , uygun fiyata 2006 model alma sansim var .Bu arac hakkinda dusunceler neler ,eksi yonleri var mi Motoru ve sanzumani control ettirdim durumlari iyi ama bilmedigim eksi bir yani olabilir diye forumundaki Mercedes fanatiklerinin bilgi birikimine ihtiyacim bulunmakta , sanirim haftaya araci alabiliyorum.

Almami etkileyecek eksi bir yonu varsa lutfen acil olarak iletiniz

http://www.caranddriver.com/reviews/2006-mercedes-benz-ml320-cdi-4matic-short-take-road-test

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M-Class

• donniedarko kullanıcısına yanıt
    @donniedarko ML 320, 2006 yili icin ne dusunuyorsunuz
  • W124.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Şahsi tecrübem yok ama gurbetçi kuzenimde 2004 model ml 270 cdi vardı.. Daha yeni almış aracı bu yıl geldiğinde epeyce sorun yaşadı türkiyede.. Bir ara frenlerinde sorun çıkmış, dönüş yolunda da başka bir arıza vermiş.. 150bin km civarı bir mercedes ve türkiye de kullanılmamış bir araç olmasına rağmen bu arıza potansiyeli canımı sıktı açıkcası..

ACABA elektronik sistemi veya sanzuman gibi onemli parcalarda bir kronik problem var midir bu kisimlari onemli , cunku diger seyler ikinci el aracta zaten olabilir
  • vezir kullanıcısına yanıt
    Hocam ML serisi aldınız mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 3 yıldır kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.