Lise son sınıf öğrencisiyim.Dershaneye kaydoldum.Azimle çalışıyorum.Ama daha ne olacağıma bile karar veremedim.Meslek seçerken dikkat ettiğim hususlar herkes gibi az iş bol maaş tabi bunlar şimdilik hayal.Ders çalışıyorken hep aklıma sen ne olacaksın sorusu geliyor ve hemen bilgisayar başına oturup meslekleri araştırıyorum.Kapasitemi bildiğimden kendimi İtü,Odtü,Ege vs. gibi üniversitelerde düşünmüyorum.Orta dereceli üniversite bölümlerinde okumak gibi bir hayalim var.Bölüm araştırıyorken bakıyorum ortalık mühendis kaynıyor,etrafta bir sürü bölümden mezun olmuş ve forumlarda takılan insanlar lise son sınıftaki insanların hayalleri için atıp tutuyor.Yok bu bölüm iş yapmaz,fuzüli hayallere kapılma felan filan bu da benim çok canımı sıktı.Şimdi sizlerden yardım istiyorum mezunlar mezun olmuşlar çalışanlar vs vs eğer bana meslek seçimi hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.Ne gibi bir meslek itiyorsun diye sorarsanız mühendislik olabilir ama hangisi olduğu önemli değil.Zamanla 1500tlden 3000tlye kadar çıksın yeter.Çok iyi üniversite kazanamam.İşi garanti olsun.Günümüzde ihtiyaç duyulan veya gelecekte ihtiyaç duyulacak bir meslek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme