Şimdi Ara

hangi mesleği yaparsanız yapın polis olmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: [Adolf Hitler]

quote:

Orijinalden alıntı: l4n0lum33

quote:

quote:

benim babamda polis bazen görevler oluyor gidiyor ağzın kulaklarında bekliyorsun nevrruza gidiyor gece byunca onu bekliyorsun beneomayın derim çouklarınıza böyle şeyler yaşatmamak için.

+1 çok büyük dert bide oturduğun ilçeyle ilgili kötü haberler gelince insan bi kötü oluyor.

evet bir ara babam farklı bir ilçedeydi bizde orayı istememiştik babam hafta sonları gidip geliyordu yanımıza haberlerde çıkmıştı mersin/gülnar'da bir polis memuru intahar etmişti biz deliye dönmüştük sonra aradık yanına gittik şimdi hala aynı yerdeyiz .

bi ara vanda çalışıyordu babam. mitingte bir polis öldü bilmemkaçı ağır yaralı dendiğinde ağlamaya başlamıştı annem babamı aradığımda gene ağlamaya devam ediyordu sorduğumda hepsi benim evladım bu vatanın evladı be oğlum neden ağlamıyayım demişti.

aynen geçende 1 mayıs'sa olan polise oldu yine polis suçlu.!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim babamda polis bazen görevler oluyor gidiyor ağzın kulaklarında bekliyorsun nevrruza gidiyor gece byunca onu bekliyorsun beneomayın derim çouklarınıza böyle şeyler yaşatmamak için.

+1 çok büyük dert bide oturduğun ilçeyle ilgili kötü haberler gelince insan bi kötü oluyor.

evet bir ara babam farklı bir ilçedeydi bizde orayı istememiştik babam hafta sonları gidip geliyordu yanımıza haberlerde çıkmıştı mersin/gülnar'da bir polis memuru intahar etmişti biz deliye dönmüştük sonra aradık yanına gittik şimdi hala aynı yerdeyiz .

bi ara vanda çalışıyordu babam. mitingte bir polis öldü bilmemkaçı ağır yaralı dendiğinde ağlamaya başlamıştı annem babamı aradığımda gene ağlamaya devam ediyordu sorduğumda hepsi benim evladım bu vatanın evladı be oğlum neden ağlamıyayım demişti.

halk çok cahil. bundan kaynaklanıyor.

• Tam PMYO başvurusunun Polis olma isteğinin üzerine geldi bu
  • Bende üniversite 4 yıldan sonra bi iş çıkmazsa pomem denicem yapılcak bişi yok hocam masabası felen ısterım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

halk çok cahil. bundan kaynaklanıyor.

aynen.

• amcam polis. bilgi işlemde. akşama kadar bilgisayar başında işi gereği.
    diğer amcam da akademide. keza o da çok rahat.
    büroya göre değişiyor o dediğin olaylar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Tam PMYO başvurusunun Polis olma isteğinin üzerine geldi bu

1hocam polis çocuğu olarak size tavsiyem:
    2telsiz konuşmaları için sık sık alıştırma yapın.
    3çalışacağınız ildeki haritayı günde en az 1 kere gözden geçirin
    4sinirlerinize sahip çıkın ( en önemli nokta budur )
    5silahım var diye kendinize güvenmeyin her an her halt olabilir.
    asayişçi olacaksanız genelde devriye gezeceksiniz. yanınızda yaşlı bir polis olursa emrinden çıkmayın. sizi çıldırtabilir ama hepsi iyiliğiniz için olacaktır ( babam 11 yıllık polis yanındakilere sırf öğrenmeleri için eziyet ediyor)
    6kan görmeye alışın.
    7üstünüzdekilerden laf yemeye alışın

not: bunlar arşiv polisi veya masabaşı iş yapanlar için geçerli değildir (7 hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hani Nerde O Mübarek ? -- 5 Mayıs 2013; 22:19:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Tam PMYO başvurusunun Polis olma isteğinin üzerine geldi bu

1hocam polis çocuğu olarak size tavsiyem:
    2telsiz konuşmaları için sık sık alıştırma yapın.
    3çalışacağınız ildeki haritayı günde en az 1 kere gözden geçirin
    4sinirlerinize sahip çıkın ( en önemli nokta budur )
    5silahım var diye kendinize güvenmeyin her an her halt olabilir.
    asayişçi olacaksanız genelde devriye gezeceksiniz. yanınızda yaşlı bir polis olursa emrinden çıkmayın. sizi çıldırtabilir ama hepsi iyiliğiniz için olacaktır ( babam 11 yıllık polis yanındakilere sırf öğrenmeleri için eziyet ediyor)
    6kan görmeye alışın.
    7üstünüzdekilerden laf yemeye alışın

not: bunlar arşiv polisi veya masabaşı iş yapanlar için geçerli değildir (7 hariç)

Çok teşekkür ederim yardımın için 4 ve 7. maddeler dışında pek bir sıkıntım yok ama sanırım onlar da en önemli maddeler

• Bende polis olamayı düşünüyorum hatta kayıt yaptım 29'unda mülakatım var benimde tanıdığım bi abim anlatmıştı sapanla atılan demir bilyeler tam yanındaki arkdaşının gözünü çıkarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hani Nerde O Mübarek ?

babam asayiş polisi. 2 -3 saat haftada 1 onlarla dolaşıyorum. bir olay gördüm inanın miğdemi ağzımdan çıkarıyordum. isteyene pmden yazarım

pm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.