Şimdi Ara

Hangi Meyve Suyu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
12.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: Galabancia

quote:

Le'şeftali

la de get :D o jucy la :)

Neyli istersin????

Hangi Meyve Suyu?

CUCİİİİİİİİİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Mused

Hangi Meyve Suyu?

Ben hi. beğenmedim bunu şurup gibi.

Dimes vişne çok güzel bu arada. Ananas her markanın güzel oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Cidden bimdeki meyve suyu çok güzel.

doğrudur dostum baya güzel.

Aynen.Cappy'ye felan bin basar.

bimdeki meyve suyundaki meyve oranı dimesten cappyden vs daha yüksek

F/P kralı
  • köyde bunlarımı gördük. anne annem yapardı, eski usul başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mused

Hangi Meyve Suyu?

vazgeçmem bundan.. bir numara.. ondan sonra cappy karışık..
  • Marka farketmeksizin içerim.Meyve suyu olsun da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IlluminatiArmy

quote:

quote:

quote:

quote:

Le'şeftali

la de get :D o jucy la :)

Neyli istersin????

Hangi Meyve Suyu?

şeftali

BUYUR

Hangi Meyve Suyu?

• Bende bir ara çok meyve suyu içiyordum. Çoğu markanın içmişimdir. İnan bana şeftali mevye suyu alınmaz. Ben birtek karışık meyveli içebiliyorum. Vişne'de güzel oluyor. Fakat kesinlikle şeftali alma. Sana önerim juss olucak. Yada tang al. Benim en çok hoşuma giden tang oldu. Bimde ki meyve suyularıda fena sayılmaz. Fakat nasıl bir ortamda yapıldığı muamma. Bence genelde karışık meyveli, akdeniz meyveli... bu tür şeyler al. Çoğu marka bunları iyi yapıyor.
  • Cappy Karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: theother2

Bende bir ara çok meyve suyu içiyordum. Çoğu markanın içmişimdir. İnan bana şeftali mevye suyu alınmaz. Ben birtek karışık meyveli içebiliyorum. Vişne'de güzel oluyor. Fakat kesinlikle şeftali alma. Sana önerim juss olucak. Yada tang al. Benim en çok hoşuma giden tang oldu. Bimde ki meyve suyularıda fena sayılmaz. Fakat nasıl bir ortamda yapıldığı muamma. Bence genelde karışık meyveli, akdeniz meyveli... bu tür şeyler al. Çoğu marka bunları iyi yapıyor.

BİM Jucy meyve suları Dimes tarafından yapılıyor.
  • juss şeftali harikadır.Cappy pulpy midir nedir oda çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Bende bir ara çok meyve suyu içiyordum. Çoğu markanın içmişimdir. İnan bana şeftali mevye suyu alınmaz. Ben birtek karışık meyveli içebiliyorum. Vişne'de güzel oluyor. Fakat kesinlikle şeftali alma. Sana önerim juss olucak. Yada tang al. Benim en çok hoşuma giden tang oldu. Bimde ki meyve suyularıda fena sayılmaz. Fakat nasıl bir ortamda yapıldığı muamma. Bence genelde karışık meyveli, akdeniz meyveli... bu tür şeyler al. Çoğu marka bunları iyi yapıyor.

Dimes benim hiç hoşuma gitmiyor fakat bimdekiler gayet iyi. İçerik bakımından hiç karşılaştırmadım fakat belirgin bir farklılık var aralarında.

• Dedem yere düşen çürük meyveleri meyvesuyu fabrikalarına satıyor..Hepsi çürük meyveler.En iyisi gidin kaliteli katı meyve sıkacağı alın kafanıza göre kokteyl hazırlayın en azından ne içtiğinizi bilin..
  • Bunlardaan birini içmek varken neden diğerlerini içek dimi

Hangi Meyve Suyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirya

cappy nin fabrikasına gezmeye görtürmüştü okulumuz. adamlar eldivenle çalışıyor çürükleri ayıklıyordu.gözlerimle gördüm. ama lezzet olarak tamek te çok iyi.lezzeti geçtim de içiniz rahat etsin istiyosanız cappy böyle.

Hangi okul ve neredeki fabrikayı gezdiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Dimes benim hiç hoşuma gitmiyor fakat bimdekiler gayet iyi. İçerik bakımından hiç karşılaştırmadım fakat belirgin bir farklılık var aralarında.

Dimes %100 Elma Suyu İçindekiler : Elma suyu konsantresi, Su.
    Jucy %100 Elma Suyu İçindekiler : Elma suyu konsantresi, Su, Doğal ile özdeşik elma aroması.

BİM'deki ürünlerin çoğunun hangi firma tarafından yapıldığını bilirim
    Alışverişi oradan yaptığım için araştırmak benim hakkım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Ağustos 2011; 0:25:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dimes %100 Elma Suyu İçindekiler : Elma suyu konsantresi, Su.
    Jucy %100 Elma Suyu İçindekiler : Elma suyu konsantresi, Su, Doğal ile özdeşik elma aroması.

BİM'deki ürünlerin çoğunun hangi firma tarafından yapıldığını bilirim
    Alışverişi oradan yaptığım için araştırmak benim hakkım.

Helal olsun hocam. Ben bile meyve sularını bu kadar çok araştırmadım. Herkes böyle bilinçli tüketici olsa .

• Juss iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

Bunlardaan birini içmek varken neden diğerlerini içek dimi

Hangi Meyve Suyu?

sağdaki kadına benzemiyor hmmmm dur dur soldakide benzemiyor, bune be hiçbiri kadına benzemiyor

• Cappy karışık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.