Şimdi Ara

Hangi Model NoteBook Önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Jeoloji Mühendisliği 2.Sınıf Öğrencisiyim Jeoloji müh. olan biri arcgıs coreldraw autocad illustrator c++ bunlar gibi daha çok var program kullanabiliyor işinde bizde zaten derslerde bu saydıklarımı görüyoruz ama eski versiyonları ben masaüstü bilgisayara sahibim ama win7 64 bit yüklemek durumundayım sistemimden dolayı bu söylediği programlarda 64 bitte çoğu uyumsuz o yüzden bu tür programları kullanmak,ileride bilgi için yanımda taşımak istediğim 32 bit işletim sistemi sürekli bulundurmak istediğim bir laptop arıyorum tavsiyeleriniz ne olur?
    Laptoptan filim izlensin yeter oyun hiç düşünmüyorum.Yani anlatmak istediğim gibi amacım sadece eski versiyon programları kullanmak ancak yenileride olabilir fakat 32 bit kullanmak için ve ileride yada şimdi yanımda taşımak için alacağım ne önerirsiniz?

Mesela Ağır bir program olan ArcGIS v10 için 2 gb ram ve 2 ghz lik bir core duo yeterli görülmüş sitesinde.Bu örneği referans alabilirsiniz işlemci ram seçerken.

Not : 32 bit sistem 3 gb ram üzerini görmeyeceği için 4 gb ram destekli laptopları önermeyelim.,
    HDD mutlaka 500 gb olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 20 Şubat 2011; 16:56:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.