Şimdi Ara

hangi model pikap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slmlar bende aranıza yeni katıldım. yeni konu açacaktım bu tarzda ama tam aradığım konu başlığını burada buldum.
    Bende yeni yeni plak koleksiyonu yapmaya başladım. bütçe olarak başta 400 tl ye kadar pikap almayı düşünüyordum.
    Sony PS-LX300USB pikap almayı düşünüyordum önce. baya araştırma yaptım. zaman zaman takılma,atlama yaptığını söyledilir.
    Şu sıralarda Gemini TT-2000 Pikap hepsiburada.com da indirime girmiş. Fiyatı 593 tl. Sizce nasıldır. Bu fiyat aralığında Pioneer pl 990 var. yaklaşık fiyatları aynı.
    Siz hangisini önerirsiniz. Amacım sadece plak dinlemek. Dj lik yapmak falan düşünmüyorum :) Max. bütçem 600 tl. Başka öneriniz varsa onlarada açığım.
    Mutlaka sıfır ürün istiyorum. daha önce 2. el elektronik ürünlerde çok başım ağrıdı :(
  • konuyu hortlatmış olucam. philipa ga 533 pikapım var. yaklaşık 3 sene once aldım.verimli şekilde kullanamadım. sürekli sorun çıkardı.yeni bir pikap almayı düşünüyorum.sıfırmı alsam ikinci el yine boyle antika tarzındamı alsam karar veremedim. yeni nesil pikaplarda hiç plak dinlemedim. ben eski pikapların hafif cızırtılı ve derinden gelen sesini seviyorum.yeni nesilde bu olay gidiyormu? makul fiyatlı 33 lük eski plaklarımı takıp dinleyebileceğim bir pikap ne önerirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.