Şimdi Ara

Hangi monitör almalısınız grafikli test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Beni belki biliyorsunuzdur hemen hemen her türlü ekran kullandım ama 1280x720 çözünürlüklü Lcd tv me gerçekten çok bağlandım genelde çok fazla vakit gecirdiğimden her zaman en iyi opsiyonu kullanmaya çalışırım Eğer TFT veya lcd düşünüyorsanız bilmelisinizki bunların kendi standar çözünürlükleri vardır mesela 19 incler 1400x900 20 22 incler 1680x1050 24 incler 1900x1200 gibi veya düz monitörler 1024x 768 gibi bunlar dışında çözünürlük almaya çalıştığınızda ise görüntü kalitesinde baya bir zorlanırsınız ben ise 1280x720 ye gerçekten bayıldım ve bence en iyi cözünürlük bu size örneklerle göstermeye çalışacam zaten bir Dünya HDTV standartı olduğunu unutmayın bu cözünürlüğün .

• 4:3 OYUN İCİ EKRAN 1280x960,

• 16:10 OYUN İCİ EKRAN 1680x1050 OYUN İSMİ GRAW

• 16:9 OYUN İÇİ EKRAN 1280x720 OYUN GRAW aynı oyunun 3 ayrı çözünürlükte farkı yorumu size bırakıyorum Neden HDTV standartını 1280x720 yaptıklarını bir düşünün en fazla bakış acısı çünki bu çözünürlükte.

• 1024x768, standard

• 1920x1080, widescreen

• 1280x720

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel çalışma yapmışsın ama 16:10 nasıl oluyor onu anlayamadım
  • benim çalışmam değil wide screen forumdAN alıntı bu 16:10 19:10 4:3 bunlar genel standartlar
  • ben ne amacladıgını anlayamadım...Burda verdıgın ss'ler ne amaclı..Burda boyle ayrı ayrı mesaj atarak post kasma dostum..Hepsı aynı yada ıkı mesaj ıcındede gıder..Amd yardımseverı arkadasım. .
  • "1280x720 ye gerçekten bayıldım ve bence en iyi cözünürlük bu"
    720p 1080pden daha iyi diyorsun yani nasıl oluyor bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

ben ne amacladıgını anlayamadım...Burda verdıgın ss'ler ne amaclı..Burda boyle ayrı ayrı mesaj atarak post kasma dostum..Hepsı aynı yada ıkı mesaj ıcındede gıder..Amd yardımseverı arkadasım. .

dakarai nin post kastığını düşünüyorsan yanılıyorsun, elinde ne varsa bizimle paylaşmıştır (özellikle ekran kartı-lost planet testi) yeri geldiğinde ve bu çalışmasınıda gerçekten faydalı buldum...

teşekkür ederim dakarai

• quote:

Orjinalden alıntı: signomis

ben ne amacladıgını anlayamadım...Burda verdıgın ss'ler ne amaclı..Burda boyle ayrı ayrı mesaj atarak post kasma dostum..Hepsı aynı yada ıkı mesaj ıcındede gıder..Amd yardımseverı arkadasım. .

Bir seyler paylasmaya calisan uretmeye calisan insanlara bu tur verilen cvplar ancak kendileri yaptigi syleri baskalarina iftira atan zihniyetlerdir!
    ANLAYABILENE...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.