Şimdi Ara

Profesyonel grafik tasarım ve video kurgu için OLED 4K monitör mü yoksa IPS 4K monitör mü almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Profesyonel grafik tasarım ve video kurgu işiyle uğraşıyorum profesyonel bir setup kuruyorum Apple m2 işlemcili ve alacağım monitör 4k internette incelediğim de oled çok daha pahalı seçenekler az gibi fakat ips de uygun seçenekler çok fazla benim burda işimi görecek ekran sürekli ekran başında olduğum için gözü yormayacak ve işimi görecek bir monitör arıyorum. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden bilgi için teşekkürler. 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tech2024 -- 3 Eylül 2023; 11:48:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bütçenizi yazmamışsınız ancak önerebileceğim IPS seçenekler şunlar

Asus ProArt

BenQ olan hem daha ucuz hem thunderbolt desteği var ancak ekranı 27"

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. Monitör de o kadar yükseklere çıkmak istemiyorum 10 - 20 bin tl arası düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BenQ olanı almaya çalışın derim o zaman.

• Grafik tasarım için özel tasarlanmış monitörler biraz pahalı, belirlediğiniz bütçenin çok üzerlerine çıkıyor genelde. Eğer büyük bir ekranda kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız şunu öneririm size...

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/805868-890667/dell-g3223q_benq-pd2706ua/

• yahyace Y kullanıcısına yanıt

Hocam gerçek 10 bit kullanması o aradaki 5 bin lira farka kesinlikle değer profesyonel kullanımda.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Siz daha iyi bilirsiniz. Daha önce bu forumda tasarım işleri için monitör konusu konuşulmuştu, dell'in şu monitörünü övdüklerini hatırlıyorum. Siz bir incelersiniz isterseniz

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/780823-890667/dell-p2723qe_benq-pd2706ua/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

BenQ'nun diğer modellerine de baktım da şimdi, gerçek 10 bit değil bu önerdiğim de sanırım. Yabancı incelemelerde de 8 bit + frc olduğu yazıyor. Epeyde yanlış bilgi girilmiş.

F/P olarak sizin önerdikleriniz daha iyidir o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.