Şimdi Ara

1080p ekranlı laptopla 4k TV'de çözünürlük bulanıklaşmadan oyun oynamak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rtx 3060'lı , 1080p çözünürlük destekleyen bir lapotpum var (LENOVO Legion 5 Pro R7-5800H/16GB RAM/1TB SSD/8GB RTX3060/16”/W11/ 82JU0149TX Gaming Laptop Gri Fiyatı & Özellikleri (mediamarkt.com.tr) ) ve 4k çözünürlüklü de bir vestel TV'im var. 4k destekleyen bir hdmi kablosu aldım TV'ye bağlayıp oyun oynamak istiyorum fakat çözünürlük çok bulanıklaşıyor . Geçenlerde gördüm NIS denilen bir teknoloji varmış biraz araştırdım NIS'in de tam olarak ne olduğunu kavrayamadığımdan heralde başarılı bir görüntü alamadım hatta hiç bir şey değişmedi gibi geldi. Ancak oyun ayarlarını 4k yapınca görüntü iyi seviyeye geliyor ama 4k ayarlarda da 3060'ın performansı düşük FPS'e sebep oluyor. 4k tv'de bu laptopla çözünürlük bulanıklaşmadan oyun oynayabilmem mümkün mü ?

Teşekkürler , iyi günler dilerim.

1080p ekranlı laptopla 4k TV'de çözünürlük bulanıklaşmadan oyun oynamak mümkün mü ?

• NIS görüntüyü upscale yapan bir özellik bu yüzden doğal çözünürlük ile aynı kaliteyi verememiş olabilir. Ekran görüntüsünde en alttaki 4k x 2k (doğal) seçeneğini seçerseniz en iyi seçeneği alırsınız diye düşünüyorum. Kendi söylediğiniz gibi 3060 4k çözünürlükte iyi performans veren bir kart değil bu yüzden oynanabilir fps değeri yakalayana kadar ayarları düşürmeniz gerekecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.