Şimdi Ara

Hangi Mp3 çalar Ipod mu Creative mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben uzun zamandır mp3 çalar almak istiyorum , araştırdım fakat Ipod Classic Ipod Nano ve Creative in Zen X-Fi2 si arasında kaldım . Sizce hangisi en iyisidir en iyi sesi verir videoları daha çok destekler ? Veya sizin önerebilceğiniz başka bir mp3 çalar varmı ? Max fiyat 600 olabilir. Hafızasıda 16 gbdan yüksek olsa iyi olur.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!

• maksimum 600 tl diyorsun.Bence 3G 32 gb lık bir ipod touch al.Forumda dragonstory diye bir arkadas 475 e satıyor
  • Ben yıllarca zen serisinden mp3 player kullandım taş gibi oluyor ve ses kalitesini çok beğeniyorum creative in. Benim de çok gözüm vardı x-fi ve x-fi2 de ancak her şey ses kalitesi demek değil. Özellikle x-fi2 modeli dokunmatik ve kullanımı bence berbat. Bu yüzden çok fazla seçenek kalmadı ipod touch aldım çok ama çok memnunum ses kalitesi emin ol seni tatmin eder, diğer ipodlardan daha iyi ses çipi kullanmışlar diyorlar ancak onun hakkında bilgim yok.

Zen alırsın 2-3 hafta hevesini aldıktan sonra pek bi anlamı kalmaz ancak ipod touch alırsan sürekli güncel ve yüz binlerce uygulamayla kendinden geçersin. wi-fi ile internette sörf yapmak hiçbir alette bu kadar keyifli değil. Dokunmatiği harika ve multitouch ayrı bir keyif veriyor.

Tavsiye : Bekleyip ipod touch'ın 4. jenerasyonunu alman. Eylül Ekim arası çıkması bekleniyor daha özellikleri belli değil ancak tahmin etmek çok da zor değil bence bekle. Dersen ki bu aralar almam lazım acele, o zaman en iyi seçenek nightguardian adlı arkadaşın da dediği gibi ipod touch 3g 32gb

• Hmm tavsiye için teşekkürler peki bu 4. jenerasyon Ipod touch ın ortalama fiyatı ne kadar olabilir?
  • Geçen sene ipod touch 2g 8gb 210$ civarındayken 3g 8gb 199$ dan çıktı, gerçi ikisi arasında hiçbir fark yok ancak yeni model olmasına karşın daha ucuz çıkmıştı. Bu sefer öyle olmaz ama en düşük kapasiteli versiyonunun Amerika çıkış fiyatı 200 $ civarı olabilir diyorum sadece bi tahmin tabikide.
  • bence şimdi al iTouch. 4. jenerasyonu beklersiniz pahalı gelir düşmesini beklersiniz o zamana kadar çok zaman geçer zaten şimdikiler yeteriyle karşılıyor isteklerimizi yani benim için
  • Aynen ya 4.jenerasyon çıkıcak, sonra türkiyeye gelicek, fiyatı düşücek ohoo ama almışken bari son çıkanını almak lazım sonra 4. jenerasyon çıkdığında onu vitrinlerde gördüğünde insanın içinde burukluk oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ciktiktan sonra maksimum 1 hafta icinde yurticinde bulunabiliyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.