Şimdi Ara

------------ Hangi mp3 player'ı tavsiye edersiniz (Sony NW-E105 - Creative Nomad TX 512)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu hafta bi mp3 player alacağım ama kararsız kaldım,,,, vereceğim para max 170-180 daha fazla vermeyi düşünmüyorum, bu iki model gözüme çarptı;

1- Sony NW-E105 (512mb) yerine göre değişiyor bazı yerlerde indirimde 150 ytl bazı yerlerde 170 falan

2- Creative Nomad serisinden 512 flash diskli olanlar (genelde fiyatları aynı gibi nomad tx, v200 falan)

şimdi hangisini alsam kararsız kaldım nomad ler 90db Snr imiş ama sony nin kaç olduğunu bulamadım bi yardımcı olunda yanlış birşey almayalım ,, şimdiden teşekkürler

birde hddli model düşünmüyorum,, düşürünce falan sakatlık çıkıyor o yüzden flash diskli modelleri önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdPlayer -- 24 Ekim 2005, 19:47:38 >

• http://digitalmedianet.dealtime.com/xPF-Sony_Sony_NW_E105PS_Network_Walkman_512_MB_Digital_Music_Player_Blue

beyler sony yi buldum snr si 80db imiş,,, acaba bundan vazgeçip creative lere mi yönelsem???? creative lerden hangisini önerirsiniz dediğim kriterlere uyan????
  • bence sony al.kuzenim aldı.gayette guzel ses veriyo.hem sony ye daha fazla muzik koyabilirsin.çünkü ozel sony nin ozel sıkıştırma programı var.atrac3plus die bişey.kuzeniminki 256 mb olmasına rağmen 150tane alabiliodu.
  • Bahsettiğin model Hepsiburada.com 'da 154 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 10 Kasım 2005, 22:47:44 >
  • Yeni çıkan harddiskli modeller 1,5 metreden sert zemine düştüğünde bozulmayak şekilde üretiliyormuş. Her düşüşte bozulsa hiç satmazdı değil mi bu modeller?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.