Şimdi Ara

hangi müzikler ile test ediyorsunuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arcos 605 160 GB ve onmun oldukca başarıılı kulaklığını (?) kullanmaktayken, Sennheiser 280 aldım ve bir de onunla müziklerimi dinledim..
    Fark inanılır gibi değildi.. O sesler o tınılar..harika bir deneyimdi.
    Bu böyleyse daha üst seviye kulaklıklar kimbilir nasıldır..?

soru 1. (yeri burası olmasa da) Sony x serisi 1050 sipariş ettim. Arcos 605 'e ciddi fark atar mı müzikalite de? (Sennheiser 280 ile)

soru ( ya da istek) 2 .sizlere bazı parçalar önereceğim:Bu kulaklıkla dinlemeye doyamadım bir kaç şarkı..
    İsteğim bol enstrumanlı , müzik kalitesi fazla parçaları sizin de bana önermeniz..

Yani "kulaklık test ederken" özellikle seçtiğiniz parçalar..Hangileri

Kesinlikle dinlemenizi öneriyorum:
    1.
    Blackmore's Nigth - Ariel (live)
    Blackmore's Nigth -Ancient sojurn
    Blackmore's nigth şarkıların hepsinde gitar var.. tek tek tınısı hissediliyor....
    2.İsabella Boulay A moment d'etre a vous albümünden Amsterdam.
    İnsan sesi bu kadar müikal ve etkileyici olabilir.
    3.bir de Fado önereyim: Gitar harika:Irmaos Catita Fado do barnabe, Amelia rodrigez, Mariza, ellis regina
    4.Leonard cohen "blue famous raincoat" , "if it be your will"
    5.Mireille Mathieu C'est si bon..
    6.Helene Segara elle tu l'aime (flit ve ritm saz..nefis, tanıyorsunuz zaten)

Dire Strait, Pink Floyd- bu kullaklıkla şu an kadar farketmediğim ayrıntıları duydum..

• basslı şarkı için steve angello knas dinle
  • Kulaklık testlerinde enstruman sesleri ön planda olan ve de kaliteli kayıtlara sahip albümler kullanılır.Ben şahsen o tarz kullanırım.Bass konusunda ise sert derin ve dağılan bassları ne kadar gerçekçi verdiğine bakarım.Blackmore kayıt kalitesi iyi albümler yapar o açıdan önemli olabilir ama çok fazla sesi bir arada detaylı verebilmesi önemli bir unsur olduğundan karışık ve mid oranı yüksek şarkılar dinlemek de gerekir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 22 Eylül 2010; 21:45:04 >
  • Sony x serisi 1050 sipariş ettim. Arcos 605 'e ciddi fark atar mı müzikalite de? (Sennheiser 280 ile)

soru ( ya da istek) 2 .sizlere bazı parçalar önereceğim:Bu kulaklıkla dinlemeye doyamadım bir kaç şarkı..
    İsteğim bol enstrumanlı , müzik kalitesi fazla parçaları sizin de bana önermeniz..
    Yani "kulaklık test ederken" özellikle seçtiğiniz parçalar..Hangileri

Önerilere teşekkür ederim.
    Yukarda yazdığım gibi polifonik, mükemmel kayıtlı, gitar ve ritm sazlı (davul, tumba vs..) şarkılar bana önermeniz. (sizin favorileriniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soon

basslı şarkı için steve angello knas dinle

Steve Angello 'yu dinleyeceğim. :) teşekkür ediyorum
  • Flac veya VMA formatında dinlemeni tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Flac veya VMA formatında dinlemeni tavsiye ederim

Zaten öyle tercih ediyorum ama sorum hangi şarkılar sizin için teste uygun: Hangi şarkı POLİFONİK.
    Bol enstrumanlı....

(Okay temiz , deniz altı rüzgarları.. bir örnek olabilir, farklı sesleri duymak için)

hangi şarkıcının hangi parçası? :)
    örnek: İnsan sesi için ben Amsterdam şarkısını dinlerim.
    Cihazın müzikal ses kalitesi için Fausto papetti, Richarg Clayderman dinlenebilir.
    Bol enstruman için philarmoni orkestrasıyla yapılmış pop müzikler rockler dinleyebilirim..

En polifonik ve sterofonik şarkılarınız hangileri..?

• Al Di Meola, Paco Pena...
  • bu topik de yarım kalmış. Önerdiğiniz - işte bu dediğiniz parçaları lütfen yazınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben elvan günadının enbe orkestrasıyla çaldığı gidiyorum aşkım şarkısını dinliyorum bass gitar ve piyano çok inişli çıkışlı ayrıca tiz seslerde baya kalabalık olduğu için özellikle basslarını dinlerken bazı kulaklıklar cızırdama bozulma yapsa da bazılarında sıkıntı olmuyo.tatmin oluyorum kaliteli bir kaydını bulup deneyin derim.bendeki 320kbpsdi yalan olmasın. daha iyisini de bulursunuz belki.
  • Fleetwood mac tango in the nıght albumunu siddetle tavsiye ederım. Hdtracks den satın alabilırsiniz. Cardas kablo yukseltmelı woo audıo takvıyelı hd650 ile sonuc mukemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum öneriler için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.