Şimdi Ara

HANGİ NETWORK KURSUNA GİTMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi geliştirmem lzm.Microsoft sertifikası almak istiyorum.. Birkaç yerle konuştum 2 milyar istiyorlar yıllık. Normal mi?\Ank.

• =) Bir Yılda 7 milyar harcadım.Ama inan bana kursa gidince sana al sertifika sistem müh. sin demiyolar.
    Amacın Sertifika almakmı?Bende bütün sorular var 70-270 70-290 70-291 -227 - 298 Hepsi en son version verim sana 1 ayda mcse+s olursun.
    Sınav basına 70$
    Ne olursa olsun kendini geliştir.İlk basladığımda yanımda format atmayı bilmeyen adamlar vardı.Suan eğitim bitti.Hepsine bakıyorum Bi server bi domain kurabilirler.Ama bi sorun cıktımı hepsi dökülüyor.Cok pratik yapmalısın Ve 2 milyar yıllık hic bisey ama kaliteli eğitim herzaman icin iyidir.Gideceğin yerle bi konus bi dersine gir hocalarıyla tanıs.Suanda ders aldığım hocayla bitmesine ragmen telefonla konusuyorum msnden konusuyorum ve hertürlü konuyu paylasıyoruz.İşlerinde cok profesyoneller.Benim tercihim Bilge Adamdan yanaydı ve memnun kaldım.9 Yıllık bilgisayar tecrubem burda cok degisti.Suan Mcse+s ' im Ve cisco icin hazırlanıyorum.İş konusuna gelince Sertifikalar işe Cok yarıyo ama unutmayın bunun diger kısmıda var Beceri Bi işe girip 2 gün sonra kovulmasıda var.

Eğitimimde Büyük emeği gecen Bilge Adam Eğitmenlerinde ALPER CANAK Bey'e Tessekkür ederim.Suanda onun sayesinde cok iyi yerlere geldim...

• bence fiyat normal..ama sen yinede pazarlık yapmaya çalış..birde eğitimi almaya başladıktan sonra hemen sınavlara girmeye başla...yoksa çok zor olur...iyi çalışmalar...
  • Hyr asla eğitimle sınavı karıstırma Cok kötü zararı var sınava mı calısıcan yoksa dersemi Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum !
  • sınavların ingilizce yapılması yabancı dili olmayanlar için dezavantaj+büyük şirketler bu tarz sertifikalara önem veriyor küçük şirketler bihaber durumdan+büyük şirketlerdede sertifika tek başına yeterli gelmiyor
  • mcp değil de Mcse istiyrum. Büyük firmalar; web,mail, antiviurus server vs. konfigure edene iyi paralar veriyolar. Bir beton santralinin -ismi lazım değil- işini yapan bir ark. vardı (mcse) 10 dk. iş yaptı, 150$ fatura kesti. Bu iş bu kadar kolay mı?
  • :D hehe Kolaymı işine göre Active Diroctry bi göctümü cık bakim işin icinden Böyle Aslında senin bahsettiğin suna benzedi İyi bir web sayfası yapmak bu kadar kolaymı?Asp ve Html biliyosan yaparsın kimine basit gelir artık.Bu işte Böyle nekadar cok kavrarsan okadar basit gelio ve hallediyorsun Ve bi cok sirketin sistem müh. acığı var.Almanyada bu acık zaten 10000lerce.Ben suanda cisco eğitimini bekliyorum.Türkiyede kalmaya niyetim yok ! Yurt dısında bu sertifikaların önemi daha cok.Bide bazı arkadaşlar sertifikayı almak cok basitmiş gibi konusuyorlar Kesinlikle yanlıs.İsteyenler için İlk MCP Sınavını yolluyabilirim. 70-270 v23.
  • quote:

Orjinalden alıntı: west

:D hehe Kolaymı işine göre Active Diroctry bi göctümü cık bakim işin icinden Böyle Aslında senin bahsettiğin suna benzedi İyi bir web sayfası yapmak bu kadar kolaymı?Asp ve Html biliyosan yaparsın kimine basit gelir artık.Bu işte Böyle nekadar cok kavrarsan okadar basit gelio ve hallediyorsun Ve bi cok sirketin sistem müh. acığı var.Almanyada bu acık zaten 10000lerce.Ben suanda cisco eğitimini bekliyorum.Türkiyede kalmaya niyetim yok ! Yurt dısında bu sertifikaların önemi daha cok.Bide bazı arkadaşlar sertifikayı almak cok basitmiş gibi konusuyorlar Kesinlikle yanlıs.İsteyenler için İlk MCP Sınavını yolluyabilirim. 70-270 v23.

Merak ettim sınavı

bana yollayabilirmisin

bhalici@hotmail.com

• Upload ettim al bu linkten isteyen ceksin 70-270 v23

Link :http://www.megaupload.com/?d=20MPWCLQ

Not: Link tıkladıktan 40sn sonra download yazısı acılıcaktır bilmeyen arkadaşlar icin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west -- 8 Temmuz 2005, 17:47:31 >
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.