Şimdi Ara

HANGİ NOTEBOOK SIRT ÇANTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben Targus CN600-61 modelini öneririm. İnternet üzerinden almaya kalkarsan her biri CN-600 olarak bir çok farklı model satılır, mağazaya gidip almalısın. Ben 100 TL'ye Vatan'dan almıştım. Çok oldu kullanıyorum ve çok memnunum çantadan. Ne yağmurda bi tereddüt yaşıyorum, nede çantanın herhangi bir yerinde en ufak bi yıpranma var. Bu modelde Notebook haznesi çıkartılabilir, darbeye karşı önlemli yapılmış. Ve o parçayı hiç zorlanmadan çıkartabiliyorsunuz, örneğin notebook'u taşımam gerekmiyor ama sırt çantası lazım, çıkartıyorum. Epey kullanışlı bölümleri var, tabanı ekstra dayanıklı yapılmış. Omuzlukları ve sırt desteği çok iyi, Omuzlukları geniş.
    Ayrıca ömür boyu garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 19 Ekim 2014; 10:29:36 >
  • Cevap atmamışsın, belki almamışsındır diye, hepsiburada.com da gezerken benim çantaya rastladım, hala aynı fiyattan satılıyor :)http://www.hepsiburada.com/liste/targus-cn600-154-16-uyumlu-notebook-cantasi-sirt-cantasi/productDetails.aspx?productId=bs7168&categoryId=676 2 yıldır kullanıyorum rahat, en ufak bi deformasyon yok.
  • model olarak hoşuma gitmedi.teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.