Şimdi Ara

hangi operator en dogru secim olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    50 lirayi gecmiyecek sekilde minumum her yone 600 dakika her yone 1000 sms ve minumun 250 mb internet paketi ariyorum.8 senedir turkcell liyim ama bu istedigim kosulu saglayan baska bir operator varsa gecis sorun olmaz.
    Ne yazik ki arastiricak zaman bulamadim kusura bakmayin ve acil yardim gerekiyor.Simdiden herkese cok tesekkurler
    Not:konuyu yanlis yere actiysam afedersiniz

• 500 dakika I'sini görürse Avea konturlu genc pakete geç 500 dk her yone 1000 SMS heryone 1gb internet. İstiyosan sen 50 tl yükle kontörü ona göre avantajlarida vardır tarifelerde 600den fazla konuşursun. Ben Turkcell 532 kamu hattımı geçirdim Avea'ya bu genc paket için.
  • Avea Barcelona-Midi tarifesine geçin, ayda 55 TL'ye yurtiçi heryöne 1500 dk konuşma, 1500 SMS ve 2 GB internet, ayrıca bu tarifeye gelen herkes FC Barcelona Maçına VIP bilet ve Barcelona seyahatine katılma şansı kazanıyor, ve tarifeye gelen herkese FC Barcelona Şampiyonlar Ligi maç özetleri ve futbolcuların çok özel fotoğraflarını yer aldığı FC Barcelona Futbol Paketi hediye!

Link ; http://www.avea.com.tr/bireysel/tarifeler.faturali.mobil.fcb.fcbmidi

50 lirayı geçmeyecek demişsiniz ancak 55 liralık bu paket çok avantajlı olduğu için önerdim, eğer yinede geçmesin derseniz başka alternatifler önerebilirim.

• http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php?default_id=genc

hocam eğer yaş olarak 25 altı isen bu kampanya sana baya iyi uyar artı internet paketini de kendin alırsın faturana yansır
  • Avea katlayan tarife 50 lira yüklemeye güzel hediye veriyor bir bakın katlayan tarifeye.
  • Arkadaslar avea ya gecmeye karar verdim dort dortluk tarife cok uygun geldi 1000 dakika her yone 1000 sms her yone 1 gb internet 45 liraya.
    Tek neral ettigim hatti aveaya tasirken cok ugrasir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencayyy

Arkadaslar avea ya gecmeye karar verdim dort dortluk tarife cok uygun geldi 1000 dakika her yone 1000 sms her yone 1 gb internet 45 liraya.

artık eskisi kadar uzun sürmüyor.
  • yok kardeşim yaa en fazla 5 iş günü beklersin basit artık geçmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencayyy

Arkadaslar avea ya gecmeye karar verdim dort dortluk tarife cok uygun geldi 1000 dakika her yone 1000 sms her yone 1 gb internet 45 liraya.

güzel tercih,hayırlı olsun
  • Arkadaslar hepinize cok tesekkurler 2 gune gidip basvurcam :) cok sagolun
  • Arkadaslar hepinize cok tesekkurler 2 gune gidip basvurcam :) cok sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.