Beyler Osmaniye'ye gidiyorum hangi firma. Bunlar dışında tavsiye de beklerim.
Metro bir suru otobusleri var
Metro ya bineceksen şimdiden fıstıklı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Gök Lalesi
Metro bir suru otobusleri var
Pamukkale iyi firma.
Metro rezalet
Metro hem cikolatasida var
Has iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: heymanberry
Has iyidir
Otobüsle gitme, otostop yaparak git.
Pegasus
HAS TABİKİ
quote:
Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı
HAS TABİKİ
Kamil Koç ile gidiyorum.
Hocam Metro daha aksiyonlu ve ucuz oluyor. Kamil Koç parası olan, canını düşünenler için. Boşver Kamil Koç'u Metro'nun muavinleri kızmış ben öyle duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: Otomobilgini
Hocam Metro daha aksiyonlu ve ucuz oluyor. Kamil Koç parası olan, canını düşünenler için. Boşver Kamil Koç'u Metro'nun muavinleri kızmış ben öyle duydum.
Hocam yakın zaman diliminde hiç mi yerel ve görsel basını takip etmedin. ?
Şehirler arası yollarda kazalara karışan firma olarak METRO tarihe geçti. Her yerde vukuatı var. Ben sahsen bedava taşısa binmem ve tercih etmem.
Son dönemde yenilen otobüs ve eğitimli personeliyle PAMUKKALE ön plana çıkıyor bende ve çevremde.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: mustizmir
Şehirler arası yollarda kazalara karışan firma olarak METRO tarihe geçti. Her yerde vukuatı var. Ben sahsen bedava taşısa binmem ve tercih etmem.
Son dönemde yenilen otobüs ve eğitimli personeliyle PAMUKKALE ön plana çıkıyor bende ve çevremde.
Saygılar.
Biliyorum ama Osmaniye'ye giden bu iki firma var.
Thy
Hala metroyu kullanmak isteyen mi var kullanmayin kullandirtmayin!
Tabiki metro
quote:
Orijinalden alıntı: BruceLee02
quote:
Orijinalden alıntı: mustizmir