Evet Arkadaşlar Forumda Konu Açmıştım Ve Ps3 Almaya Karar Verdim. 8 Tane Oyun Lımitim Var Ps3'te olmasa olmaz dediğiniz oyunlar nelerdir Oyun Önerisi İstiyorum
Şimdiden Teşekkür Ederim
Sevgiler,Saygılar
gow3 gt5 killzone 2 uncharted 2 yi kesin al bence geriside yeni oyunlardan hangi türü seviyorsan secersin fps seviyorsan cod:black ops alırsın arcade araba yarışı seviyorsan nfs hot pursuit alabilirsin bence killzone 2 uncharted 2 ve gow3 ü 2ci el daha ucuza mal olur bölece daha çok oyun alabilirsin
Uncharted 1 Uncharted 2 (Uncharted 3 yolda söylentileri var) Not olarak bu oyun gibisi yok beğenmeme ihtimalini 0 olarak görüyorum :D God Of War Collection (1.ve 2.Tek CD'de)- God Of War 3 KillZone 2 biraz beklersen KillZone 3'de çıkacak Gran Turismo 5 MGS 4 Resistance 2 Little Big Planet (2.si yolda)
Her çeşitten oyunlar bunlar :D Almadan youtube gibi sitelerden videolarını izlersin.Ama eminimki hangisini alırsan al pişman olmayacaksın
Red Dead Redemption
quote:
gow3 gt5 killzone 2 uncharted 2 yi kesin al bence geriside yeni oyunlardan hangi türü seviyorsan secersin fps seviyorsan cod:black ops alırsın arcade araba yarışı seviyorsan nfs hot pursuit alabilirsin bence killzone 2 uncharted 2 ve gow3 ü 2ci el daha ucuza mal olur bölece daha çok oyun alabilirsin
Uncharted 1 Uncharted 2 (Uncharted 3 yolda söylentileri var) Not olarak bu oyun gibisi yok beğenmeme ihtimalini 0 olarak görüyorum :D God Of War Collection (1.ve 2.Tek CD'de)- God Of War 3 KillZone 2 biraz beklersen KillZone 3'de çıkacak Gran Turismo 5 MGS 4 Resistance 2 Little Big Planet (2.si yolda)
Her çeşitten oyunlar bunlar :D Almadan youtube gibi sitelerden videolarını izlersin.Ama eminimki hangisini alırsan al pişman olmayacaksın
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.Zaten Önerilen Oyunların Hepsine Youtube'de bakıyorum ayrıca ps3 yılbaşında gelicek Ben oyun'lar hakkında bilgi toplamak için açtım konuyu.
Uncharted 2 God of War 3 Gran Turismo 5 Red Dead Redemption Assassin's Creed:Brotherhood FIFA 11 Call Of Duty:Black Ops Killzone 3
muhakkak alman gereken oyunlar bence uncharted2, heavy rain, gow3, gt5, red dead redemption bunların yanınada pes veya fifadan biri, bir fps tercih sana kalmış cod 4-5-6 olabilir zevkine göre veya killzone2 olabilir, dövüş oyunu istiyorsan tekken6 alma dandik olmuş ufc2010 al çok daha iyi hiçbirinden pişman olmassın bu arada hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: AYOSOFYA
quote:
Teken 6yı tam oynamadım ama denedim ve pek hoşuma gitmedi birde heavy raini unutmuşum
Pes 11 Gran turismo 5 Gow collection God of War 3
SSF4'ü kimse söylememiş.
İmzam.
Uncharted 2 Battlefield Bad Company 2 Red Dead Redemption GOW 3 PES 2011
quote:
Orijinalden alıntı: OnurWho
İmzam.
aynı şekilde imzam
şaka bir yana Uncharted 1-2 , GT5 , MGS4 , GOW3 , KZ2 gibi exclusive oyunları mutlaka denemelisin. GOW3 ' tarzı oyunlardan
hoşlanıyorsan Gow collection(1-2) ve Castlevania lords of shadow'u tavsiye ederim. yine red dead redemption sağlam bir oyundur. (bence gta4 'den daha sağlam.)
fps pek tavsiye edemeyeceğim zira moh ve cod beni pek tatmin etmedi.fps için 2011'i bekle kz3 - crysis 2
dövüş oyunu düşünüyorsanda super street fighter 4 tavsiye ederim.
Gow collection,Gow 3,Mgs 4,GT5,Fifa 2011,Red Dead Redemption,Medal of Honor,Assassin's Creed:Brotherhood
Bence aynı anda 8 oyun almamalısın. Oyunları gerçekten keyfine vararak, iyice sindirerek oynamak istiyorsan farklı türlerde bir iki oyun senin için yeterli olur. God Of War 3, Uncharted 2 gibi nispeten oyun süresi kısa olan bir oyunla bir yarış oyunu (Gran Turismo 5!)ya da bir spor oyunu alarak başlangıç yap bence. Daha sonra burada önerilen oyunları sırasıyla alırsın. Böylesi gerçekten daha ideal.
uncharted 2, heavy rain, red dead redemption
Uncharted 2 Heavy Rain Killzone 2 Gran Turismo 5 Metal Gear Solid 4 Resistance 2
Hepinize Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim arkadaşlar Hepsi birbirinden Güzel Zor Seçim Olucağa Benziyor.
En mantıklıs. Öncelikle 1 .) unc 1 ve unc 2 olsun. 2, ) God of war 3 kesinlikle oynmalısın. 3, ) Mgs4 ilk göz ağrım ps3 de. 4 ) red dead redeption 5 ) kıllzone 2 6 ) hevanly sword 7 ) resistance 1 veya resistance 2 ( ikiside güzel seri ) 8 ) tekken 6 ( her akşam oynuyorum ) Oyun güzel 5 den fazla farkı olmasa bazı özellikler eklenmiş.