bnce c.ronaldoyu alalım o roberto ya çalımları geçirir ama para yok :D satarız dandikleri alırız c.ronaldoyu :D
senin yazdıgına göre cevap veriyorum. satarız dandikleri demişsin ya. sat sat bitmez
birde yavaş al ronaldoyu
C. Ronaldo Alamazsak bile onun kadar yetenekli bir türk var aslında Özer Hurmacı Hem aynı bölgede oynuyor genc ve yetenekli ,teknigi C.Ronaldo ya benziyor.
ronaldo da beni cimbom alsın diyodu. "biraz" kesenin ağzını açarsanız olur bu iş.
quote:
Orjinalden alıntı: Pseudonym
ronaldo da beni cimbom alsın diyodu. "biraz" kesenin ağzını açarsanız olur bu iş.
kesenin ağzını yırtmaları lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Turgut
C. Ronaldo Alamazsak bile onun kadar yetenekli bir türk var aslında Özer Hurmacı Hem aynı bölgede oynuyor genc ve yetenekli ,teknigi C.Ronaldo ya benziyor.
+1905 de fiyatı yüksek geliyo 5 milyon euro
Millette ne fanteziler var ya Manchester'daki Ronaldo demi bu?
arkadaşlar elimizdeki futbolcular varken niye futbolcu alalımki
Ortaya karışık yapın. Değiştirip değiştirip kullanırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ***T-MAC***
hayırlısı olsun hocam valla ben yırttım üstümden yük kalktı neydi o ya olağanüstü hal gibi
iyi senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm. bana bakma zaten hayatı karalmış birisiyim.
hayatın kararmış senın Galatasaray yuzunden
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ***T-MAC***
hayırlısı olsun hocam valla ben yırttım üstümden yük kalktı neydi o ya olağanüstü hal gibi
iyi senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm. bana bakma zaten hayatı karalmış birisiyim.
hayatın kararmış senın Galatasaray yuzunden
adama bakya beni takip ediyo.
ne alaka galatasarayla.orda galatasaray yüzünden diye birşey yazıyor mu? öss yüzünden dedim ben onu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme