Şöyle vurdulu kırdılı oyunları özlemişim .. |
Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? (86. sayfa)
-
-
Dragon Age : The veilguard pc sürümü için almayı planlayan varsa steam kodu var elimde, kullanmayacağım fazladan geldi. Mevcut steam fiyatının altına satabilirim, teklif için mesaj atabilirsiniz.
-
the medium bitirdim süperdi .
-
Şuan nedenini bilmiyorum ama aşırı şekilde motorfest ve bg 3 sarıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valheim geç olsa da oynamaya başladım oyunda 20.günde felanım herhalde ama tek oynuyorum. Benim gibi tek olup ekip oynamak isteyen varsa beraber oynayabiliriz.
-
life is strange 2 ye hep ön yarglıydım ama gerçekten çok güzeldi 1.oyun kadar sevemedim belki karakterleri ama yinede hikayesi karakterleri olayları bu kadar beklettiğime pişman etti .
-
Last Epoch sardı.
-
Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami 1'den sonra Yakuza Kiwami 2'yi de oynadım. Gerçekten Kurtlar Vadisi Japonya gibi bir oyun yapıyor adamlar. Bazen sıkabiliyor ama Kiryu ve Majima ile akıyor oyun. Sona doğru birkaç kez mindf*ck yaptı. Tavsiye ederim. Türkçe çevirisi için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genshine Impack, LongDark
-
Hocam Türkçe yamaları nereden hallettiniz? uyumlular mı Steam sürümleriyle? Bu seriye gömülesim var ama çeviriler düşündürüyor.
-
Oynadığım tüm oyunları liste haline getirmiş, umarım yardımcı olur. İyi eğlenceler
-
Elden Ring.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X