Şimdi Ara

hangi palio (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
48.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mareanın da bi farkı yok.Siena,palio,marea aynı 1.6 motoru kullanıyor.Marealarda rolanti bozulması problemini çok görüyorum.Araba kendi kendine gaz veriyor devir 4000'e kadar çıkıyor.Parçanın yenisi 500 lira tamirini yaptırabilen görmedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: oneyli

FIAT/TOFAŞTAN UZAK DURUN (marea hariç)
  • arkadaslar paliodan uzak durun diyorsanız ne aınır o zaman 10 bin ytl gibi bir paraya?
  • Hocam 10 bin civarı 2001 Palio 1.2 EL veya S bulabilirseniz alın derim. 2006 Mayıs ta 11.500 e satmıştım bizim mavişi. Ama sonradan da baya pişman olduk. Satmamış olsaydım şu an 20 bin ytl cebimde kalmış olacaktı. Şu an Cerato Dizel var ama Palio 1.2 10 bin civarı alınabilecek en iyi arabalardan biridir bence. Biraz virajlarda fazla yatardı. Onun dışında pek büyük derdi de yoktu.
    Yakıtı, vergisi, performansı, bakım masrafları falan gayet hesaplıydı. Ahhhh Ahhh
    Onun dışında o fiyatlara alınabilecek diğer seçenek bir önceki arabam olan 97 Corolla 1.3 XL diyebilirim size.
    Modeli biraz eski olsa da Toyota olur neticede. Şimdiden hayırlısı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ulass

arkadaslar paliodan uzak durun diyorsanız ne aınır o zaman 10 bin ytl gibi bir paraya?

• quote:

Orjinalden alıntı: ulass

arkadaslar paliodan uzak durun diyorsanız ne aınır o zaman 10 bin ytl gibi bir paraya?

clio
    206
    306
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Mareanın da bi farkı yok.Siena,palio,marea aynı 1.6 motoru kullanıyor.Marealarda rolanti bozulması problemini çok görüyorum.Araba kendi kendine gaz veriyor devir 4000'e kadar çıkıyor.Parçanın yenisi 500 lira tamirini yaptırabilen görmedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: oneyli

FIAT/TOFAŞTAN UZAK DURUN (marea hariç)

Bu dediğiniz hiçbir sorunu ben 1.6 mareamda yaşamadım...100 kmde 10 litre yakıyor ş.içi
    şehir dışı 6 litrenin üstüne çıkmıyor adam gibi kullanırsan...
    allaha şükür 4.5 senedir tek bir sorun ,masraf çıkartmadı..sadece egsoz değişimi yapıldı...
  • a.daşlar buraya en ilginç yorumu ben yapcam emin olun neden: neden çünkü bende 1.4 el gazlı ve gazı yeni takılmış 98 model vardı ama gazda inanın haftasına göre değişsede km'ye 230 ykr , 260 ykr, hatta ve hatta 3.08 ykr yaktığı oldu. ve deli oldum ama inanın araç çok temizdi 35000 km'de aldım ve 50000 km'de sattım iki ay araç aradım ve bazı sebeplerden dolayı tekrar palio aldım :):):):) ama bu sefer 1.6 16 valf bu aracı alalı 2 ay oldu tek kuruş masraf yapmadım yani yağ , yağ filtresi vsvsvs. hiçbişey sadece yakıt koy benzini gez ammmmaaaaaa ammmaa velakin gel gelelim yakıta :)) en tatlı kısım tam olarak ölçmedim çamur atmak istemiyorum. ama dehşet yakıyor. ama hakkını veriyor böle bi seri araç yoktur bence. 2000 model arac ilk sahibinden aldım değişen yok büyük kazası yok güzel araç 33.000 km de araç ama tahmini olarak km.de 35 ykr yakıyor öle tahmin ediyorum ama müthiş bir sürüş zevki var inanın diyorsunuzki yaktığın yakıt helal olsun :)) bence az yakan araç arayan hiç kimse palio ya yönelmesin. başka araç arasın 1.4 gitmiyor 1.6 biraz daha fazla yakıyor ama iyi gidiyor. :) benim yorumum budur farklı bir yorum yapacak arkadaşda tanımam palio konusunda. neyse alanada satanada hayırlı olsun allah kimseye kaza bela vermesin.

• hımm unuttum sattığım arac yeni lpg takılmıştı ama bana arızalıdır dediler ve brc taktım yakıt değişmedi 98 model kız gibi aractı 50000 kmdeydi 9000 ytl ye sattım 2000 model 1.6 16 valf aldım 11000 ytl verdim. burda yazan fiyatlar bence komik rakamlar 9 a 10 dandik araçlar bulursunuz km si 100000 i devirmiş araclar bulursunuz ve tabiki o aracların masrafı çok olur. hadi hayırlısı.
  • s.a arkadaslar ben düzceliyim yasım 24 bu araba işine baslamadan önce aklımda ilk palio almak vardı aslında neyse alamadım ılk 88 dogan aldım sonra 98 dogan aldım sonra 97 model marea elx aldım 10 bın tlye sonra şahin aldım sonra yıne dogan slx aldım ve sımdı gümüş gri 99 model palio om var 1.4 el modeli sunu demek ıstıyorum mereanın kasası agar dı artı 1.6 16 valf motorluydu yakıt asırı yakıyordu ve rolantı sorunu bu fiatın 1.6 16 valf olan bütün araclarında var dıyorum ve o kelebek gaz kelebegi de asırı pahalı demem su ki sakın 1.6 palio almayın siz piste mi cıkacaksınız ben ılk defa 1.4 motora bınıyorum valla yakıt süper 25 lıralık gazla tam 125 km yaptım uzun ve kısa yolda bence süper sıfır jant aldım arabam on numara bes yıldız hem spor hemde aile aracı yanii TAVSİYEM PALİO NUN 1.4 EL EN COK TUTULAN VERSİYONUDUR istidiginiz zaman peynir ekmek gibi satılabılır NOT.. elnızde palio için spoileri olan arkadasımız varsa irtibata gecebılırız tel.05448032122 kerem yılmaz iii günler arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem yılmaz

...TAVSİYEM PALİO NUN 1.4 EL EN COK TUTULAN VERSİYONUDUR istidiginiz zaman peynir ekmek gibi satılabılır ...

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.