Şimdi Ara

Hangi parçaları almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı neredeyse yenileyecegim kendime yeni bir işlemci yeni anakart yeni ram bir de ssd taktıracağım ama fiyatlar ve modeller konusunda pek bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz ? (Yenilemek istedigim ürünlerin yanına "+" işareti koyuyorum)
    Şimdi ki sistemim bunlar :

İşlemcim : İntel İ5-2300 LGA1155 +
    Anakart : Asus P8H61-M LE +
    Kingston DDR3 4gb Ram 667MHz +
    Ekran Kartı : Asus Radeon HD 7870 DirectCUII
    High Power Absolute Power 650W
    2 TB ise harddiskim var

500 ila 800 arası işlemciye ve para ayırabilirim ve soğutucuda şart olacak büyük ihtimalle, uygun bir anakart, uygun fiyatlı 512 gb bir ssd istiyorum ramlerden de tavsiyede bulunursanız sevinirim. Yani tavsiye üstüne vereceginiz ürünleri power kaldırmazsa onu da yenileyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frisby3334 -- 17 Kasım 2014; 20:02:52 >

• İşlemcinin çarpanı kapalı yani K serisi değil, bu yüzden anakartı değiştirmene gerek yok, sonuçta i7 işlemci de takabiliyorsun anakartına, değiştirmek istiyorsan 2.el Z77 çipset anakart bakabilirsin.

2.el 4gb ram daha ekleyebilirsin, beraberinde ssd alman da ayrıca performans verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

İşlemcinin çarpanı kapalı yani K serisi değil, bu yüzden anakartı değiştirmene gerek yok, sonuçta i7 işlemci de takabiliyorsun anakartına, değiştirmek istiyorsan 2.el Z77 çipset anakart bakabilirsin.

2.el 4gb ram daha ekleyebilirsin, beraberinde ssd alman da ayrıca performans verir.

anarkartta usb 3.0'da olsun istiyorum peki hangi model işlemci almalıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.