Şimdi Ara

Hangi PICK UPı tavsiye edersiniz??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • toyta hilux vigohttp://www.askinjeep.com
  • KESİNLİKLE FORD RANGER NİSSANDA KULLANDIM AMA KONFOR RAHATLIK MÜKEMMEL.NİSSANIN ARKA KOLTUKLARI BERBATT...
  •  Hangi PICK UPı tavsiye edersiniz???
  • Bence fiyat-özellik bakımından en iyisi mazda bt-50. bu konuda baya bi araştırma yaptım. araç 143hp olup 4*4 fiyatı 48.900 ama çok fazla satılmadığı için daha ucuza veriyolarmış. klima falan herşey var.
  • kesinlikle l200 derim yeni kasası şuan en çok satılma özelliğini taşıyordu yanlış hatırlamıyorsam dünya genelinde
  • Taviyem FORD RANGER 4X4 çok güzel,konforu,servisi,yakıtı herşeyiyle mükemmel.
  • Enson mesajın Ardından neredeyse bir yıl geçmiş,
    Bu araçlar halen piyasada var ve hatta yeni modeller kasalar da çıkmış durumda.
    Bende mesajı başlatan arkadaşınkine benzer nedenlerle bir pick-up arıyorum.
    Konuyu takip eden arkadaşlardan ricam fikirlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.
    4x4 almanın 4x2 ye göre ne avantajı var. Daha yüksek vergi ödeyeceksin ve daha fazla mazot yakacaksın, yanlışmı biliyorum? Bunun yanı sıra şehirde+asfalt zeminde+düz alanda+hafif yük taşımacılığında(en fazla 500kg civarı) kullanılacak araç için 4x4 gereklimi? Satmaya kalktığında hangisi daha çabuk satılır?
    Yukardaki donelere cevap bulunduktan sonra, Hangi Marka ve Model Pick-Up? sorusuna cevap vermenizi rica ediyorum.
    Fiyat elbetteki önemli, Ucuz olsun tabiki, Tata gezip gördüğüm kadarıyla en uygunu gibi 2000 D intercooler+klima 24,500Ytl, diğer emsalleri 2500 D 30,000ytl civarı.
    5-6,000 ytl için Tata seçmeye değermi?
    Teşekkürler

Hangi PICK UPı tavsiye edersiniz???

• quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

SİZE YILIN PICK UP INI ÖNERİRİM İNGİLTEREDE ÖDÜL ALDI

MİTSUBİSHİ L200

GİDİN TEMSA SHOWROOM LARINDA TEST EDİN SERVİS + YEDEK PARAÇA AVANTAJI İLE ADANA DESTEKLİ

• hocam bu araç 37,900'den başlıyor, görüntüsü yuvarlak hatları yumuşak tamam ama mal taşımak için değermi bu aracı almaya?
    Şehirde kız tavlamıyacam, bu arabayla çalışıp para kazanacağım.
  • açıkcası 4x4 tamamen gösteriş için.. bence mitsubishi nin yeni çıkan 4x2 l200 çok güzel..abs esp falan yok ama olsun..şasi aynı 2.5 di-d 136 hp lik mükkemmel bir motora sahip..0 km içinde 37,800 ytl gayet normal..

navara çok sosyetik kalıyor.. sorento daki motorları kullanarak en güçlü pick up imajı çizmeye çalışıyor ama çok yanlış.. 5.5 m lik bir araç yanılmıyorsam..manevra kabileti L200 ile mükayise bile edilmez..
  • navara, skystar, l200 bunlar co guzel de bunlari alanlari hic ticari bir is yaparken gormuyorum adamlar binek otomobil gibi biniyorlar son zamanlarda moda bu

birde sana arkadas logan pickup i oneriririm yeni cikti 2008 de turkiyede yani 3,5 ay sonra

al ikitanede resim

servis bol parca ucuz is gorur yerden yuksek donanimi fena sayilmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

navara, skystar, l200 bunlar co guzel de bunlari alanlari hic ticari bir is yaparken gormuyorum adamlar binek otomobil gibi biniyorlar son zamanlarda moda bu

birde sana arkadas logan pickup i oneriririm yeni cikti 2008 de turkiyede yani 3,5 ay sonra

al ikitanede resim

servis bol parca ucuz is gorur yerden yuksek donanimi fena sayilmaz

+1 artık millet özenti oldu iyice , birinden gören gidiyor alıyor bu kocaman araçlardan
    Dediğin gibi dacia logan güzel fiat strada var buna alternatif...Pek tutulmadı ama neyse....Çift kabinini yapsalarda tutardı bence

• pick up işinin piri toyotadır topgear hilux videoları bilen varsa yorum yazsın arabayı bozamadılar yaktılar denize attılar ezdiler çarptılar en sonunda çok katlı bina yıkımında binaya koyup binayı yıktılar basit bi takım çantasıyla anında marş aldı yürür aksam ve motor toyota 1 numara 4x4 sınıfında tmamen land cruiser e rakip bi arabayı bulamadılar hala (V100) onno usta bile rakip alternatif sorduklarında malesef o aracaeşdeğer bir araç yok şeklinde yorumda bulundu
  • anşaldı bu konunun da suyu çıkmaya başlamış..

neyse arkadaşım kriterlerine en uygunu FORD RANGER olarak gözüküyor..
  • Daga tasa sürücem diyosan özellikle ISUZU DMAX derim. Hem Türkiyede üretildigi icin fiyatlari emsallerine göre düsük hem de dayanıklı, yedek parcasi pahali degil vs gibi avantajları var. Bir de söyle düsün, digerlerinin nerdeyse hepsinin en büyük olarak ürettigi araclar pick up. ISUZU'nun ise ürettigi en kücük araç D-MAX pickuplari.

Karar vermende yardımcı olacak birkaç video, umarım yardımcı olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.