Şimdi Ara

Hangi PICK UPı tavsiye edersiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birinci el veya 5 yaşını geçmemiş ikinci el ÇİFT kabin, arkasına ilaçlama makinası koymak için pick up almayı düşünüyorum.

- İlk maliyet
    - Servis & Yedek parça
    - Vergi
    - Şehir içi yakıt tüketimi

gibi kriterleri göz önüne alarak (mümkünse örneklerle açıklayarak)

Hangi markaları ve modelleri tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunyus -- 27 Haziran 2006; 17:21:16 >

• ford ranger tavsiye ederim
  • bende nissan skystar tavsiye ederim.. navara kadar olamasa baya heybetli duruyor diğerlerine göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

bende nissan skystar tavsiye ederim.. navara kadar olamasa baya heybetli duruyor diğerlerine göre..

arkadaşın yazdığı kriterleri okudun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

bende nissan skystar tavsiye ederim.. navara kadar olamasa baya heybetli duruyor diğerlerine göre..

okudum nolacak?

çift kabin ikinci el skystar işini görür.. belirli bir fiyat aralığı vermemiş..
  • nissan skystar da olabilir ama benim asıl tavsiyem toyota hilux.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

okudum nolacak?

çift kabin ikinci el skystar işini görür.. belirli bir fiyat aralığı vermemiş..

nissan belki de en iyi pick-up

ancak servis &yedek parça ford dan yüksek ve arkadaşın yapıcağı iş için bence fazla iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ISS Tercih Etmeliyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni çıkan toyota hilux lerden uzak dur kütük gibi bir araba. yakınımız bi istanbul yapıp geldi her tarafı tutuldu. eski kasaları gayet güzel
  • Ranger, güzel bir pick-up..

eniştemlerde var gayet iyi iş görüyor.. istediğinde 4*4 yada 4*2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 27 Haziran 2006; 18:04:26 >
  • vallahi arkadaş hangi şehirdesin bilmiyorum ama sanuçta konfor aramıyorsan ve ekonomi diyorsan sana tavsiyem servisi varsa bir tata 4*4 alman bakım maliyeti gayet düşük ve aracın fiyatıda iyi ama yeni kasalardan yani yüksek kasa alacaksın kullananlarla kunuşmamda geyet memmun olduklarını söylüyorlar
    arkadaşların söyledigi nissan cok fazla yakan bir arac ford için bir şey diyemiyecegim
  • TOYOTA HILUX al..Olumsuz yorumlar olabilir,bu da benden olumlu bir yorum..Çok güzel araba ,Kütüğe de benzemiyo..Seri ve konforlu..Eski modelleri de güzel ama turbo destekli olmadığı için seri değil.
    Yada herşeyi boşver TOYOTA sorunsuzluğu ve kalitesi yeterli...(amma reklam yaptım be)
  • tata telcoline 4*4 28.540,00ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 27 Haziran 2006; 19:34:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Yeni çıkan toyota hilux lerden uzak dur kütük gibi bir araba. yakınımız bi istanbul yapıp geldi her tarafı tutuldu. eski kasaları gayet güzel

O aractan konfor bekledim dersen üzersin hepimizi

Bir pick up hiç bir zaman cok konforlu olmaz. Tabi dodge ram navara vb. süper araclar haric , zaten onlarda bu kriterlerin coguna uymuyor.
  • mitsubishinin l200 leri var ki kendileri bence çok hoş 4x4 çiftkabin olan 50000ytl teknik özelliklerhttp://www.temsa.com.tr/otomotiv/urunler.aspx?LNG=TR&uid=26&udt=Teknik buradan bakılabilir
  • SİZE YILIN PICK UP INI ÖNERİRİM İNGİLTEREDE ÖDÜL ALDI

MİTSUBİSHİ L200

GİDİN TEMSA SHOWROOM LARINDA TEST EDİN SERVİS + YEDEK PARAÇA AVANTAJI İLE ADANA DESTEKLİ

• ford ranger

üfffffff taksi gibi wallla bizim ÇUKUROVA da wardı servis arabası harika ya yok tutuşu da süper

hatta dediklerine göre 45 derece eyimde çok rahat gidebiyo
  • Desoto...
  • Ben Nissan Skystar yada Country modelini tavsiye ederim.Tabi sıfır yada ayarında olacaksa yenilenmiş haliyle Nissan Navara.Nissan ın Pick up ları Dünyada marka olmuş araçlardır.Ford Rangerde ülkemizde tutuldu.Pahalı olmasına rağmen yine de Nissan diyorum.
  • Ford Ranger Full kullanıyor bizim sitede bir tanıdığımız.. Kesinlikle işini görür Arkası geniş, fiyat ve yedek parça bakımından uygun, donanımı da idare edecek seviyede.. Skystar fazla lüks ve pahalı kaçabilir
  • hocam fiyat versen bizde ona göre konuşurduk paran varsa navara yoksa ranger thunder derim(gerçi iç tasarımı berbat ama)ya da toyotanın pick up ı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.