|
Hangi pick-up’ı tercih edeyim?
-
-
4 çeker olsun derseniz 2.0 üstü araçlarda mtv problemi olabiliyor. O nedenle ya 1.9 d-max ya da 2.0 ranger. Ha mtv sorun değil derseniz bence hilux alınır…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 30 Nisan 2023; 19:19:19 > -
D-max’in v-cross modeli başarılı olmuş. Seçeneklerim arasında. -
Ford Ranger -
Konfor arıyorsanız navara ve amarok bakmalısınız
Ranger hiç kullanmadım yorum yapamayacağım
Hilux kaya gibi sağlamdır bir o kadar da sert bir araç
L200 yalıtım hiux kadar iyi değil süspansiyonlar daha yumuşak -
Kullanan arkadaşlar var ise otoyolda, şehir içinde, hafif arazide vs kullanım tecrübelerini duymak isterim -
Konfor onemliyse , bobrek taşi probleminiz yoksa,
Ssangyong, nissan, vw pivkuptan şaşmayacaksin. Ama bobrek taşim var, hizla düşureyim, arka taraf çok ziplasin, esimin cocugumun midesi bulansin sik sik kussun, icinde kotu bisey kalmasin tertemiz olsun diyosan, dmax hillux l200 alabilirsin. Smax hillux l200 arazide, tarlada, yükte çok iyi ama duz yolda daha kotusu olamaz. -
Ara ara açıp sitelerinden modelleri incelerim. Ağır iş yükü ve arazi koşullarında kullanılmayacaksa bence yaprak yaylı ve kampana frenli modellere gerek yok. Böyle olunca da çoğu eleniyor. Navara, Musso Grand falan kalıyor. Konfor önemli değil illa 4x4 olsun denince yüksek vergiye girmeyen D-Max ve Ranger kalıyor. Bir yandan işi de iyice abartıp bazıları 4x4 ile düz vites vermemeye başladı. İhtiyaçları doğru belirleyip seçmek gerekiyor malesef bunlarda da.
-
Cevaplar için teşekkürler,
Sıralamayı kafamda oluşturdum ama ikinci elde karşıma hangisi çıkarsa artık.
1. tercihim Hilux ( Tasarımı, piyasası ve sağlamlığından dolayı )
2. tercihim Navara ( Musso ile birlikte en çok arabamsı olan ama tipini beğenmiyorum. 360° kamera olması da avantaj )
3. tercihim L200 ( Tasarım olarak en iyisi ama hızlanması feci halde kötü ve iç tasarımı Mitsubishi bir türlü beceremiyor )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 2 Mayıs 2023; 14:35:54 > -
d segmenti ayarında konfor mu? pick up araçlarda oyle bir konfor var mı cidden?
-
Grand musso edition modelinde koltuk soğutma, hayalet ekran bile var. Yani teknik olarak mümkün değil tabi ama yakın olsun demiştim. -
Bu arada Mitsubishi Türkiyeden çekilmiş, L200 artık gelmiyor doğal olarak. Az önce ST’ne sordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X