Şimdi Ara

Hangi Powersupply almalıyım sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu powersupply arasında kararsız kaldım,sizce hangisini almalıyım acaba ?

1.FSP EPSILON 700 W FULL RANG A
    2.HIGH POWER 620W HPC-620-A88S
    3.OCZ PCP Silencer 610W SLI ULTRA SESSIZ PSU

Aralarında pek bir fiyat farkı yok, gönlüm OCZ diyor ama FSP 700 w ile öne çıkıyor. High Power hakkında pek bilgim yok.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

• Psp epsilon 600w bir arkadaşımda vardı inceleme fırsatım oldu.Oldukça kaliteli ve sessiz üründü.700w olanıda aynıdır kanımca.

Ocz güzel ürünler meydana getirir.Baktımda çok şık ve %83 verimliliğe sahip karar vermek zor =)

tercihim epsilondan yana olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 28 Ocak 2008; 15:38:19 >
  • ben fsp yi seçerdim %85 verimliliği var
    # +5V 30.0A
    # +12V1 18.0A
    # +12V2 18.0A
    # +12V3 18.0A
    # +12V4 18.0A
    # +3.3V 36.0A
    # -12V 0.8A
    # +5Vsb 3.0A
  • kesene uyanı al derim hepside kaliteli psular
  • ben olsam fsp alırdım. ileriye yönelik kaliteli bir seçim olurdu. şahsen fsp bs2 kullanan biri olarak söylüyorum bunu.
  • Benim tercihimde Fsp olurdu... 350w olandan kullanıyorum inanılacak gibi değil ses 0...Bazen acaba bilgisayar açılmadımı diye tereddüte düştüğüm bile oluyor.Eğer Epsilon 700w da böyleyse hiç durma al derim..
  • şu anlık FSP önde gibi, yarına kadar değişmesse FSP alıcam herhalde
  • Sanırım ürünleri gigatyek'ten baktın...

Az önce ben de baktım alınası bu 3 psu var zaten sitede
  • sessizlik istıyorsan ocz den şaşma
  • HIGH POWER 620W HPC-620-A88S kulanıyorum sessiz ürün artısı güç göstergesi var. Ucuz olanı al bencede diğer ürünlerhakında bilgim yok.
  • Gözüm OCZ de kaldı ama FSP nin 700W olması + coğunluğunda FSP tavsiye etmesi üzerine bugün FSP Powersupplymi sipariş geçtim.
    Yardımlarınız için sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.