Şimdi Ara

Hangi PSU'yu almalıyım ( High Power - OCZ Stealthxstream)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alacağım kasanın iki farklı modeli var, birisi high power diğeri OCZ stealthxstream'le geliyor. High Power'a daha sessiz OCZ'ye daha kaliteli denildi. Sessizlik benim için önemli bir kavram. İkisinin fiyatları ve özellikleri aynı. Hangisini tavsiye edersiniz?

High Power

OCZ

• FSP, High Power'dan daha kaliteli bir marka oldugu için sXs tercih ederim. Sesi hakkında birşey diyemiyecem tüm PSU üreticilerinin kullandıgı fan markası bu fan işinde oem gibi birişeydir, PSU'lar için giriş seviyesi altı ürünler üretir.
  • Üstad, ben high power ve OCZ arasında kaldım, sen FSP'den ve sXs'den girmişsin. Anlayamadım...
  • OCZ StealthXstream 700w kullanıyorum ve gayet memnunum ısınma,ses,cızırtı gibi sorunlar yok.Tek eksik yönü modüler olmaması başka bir sorunu yok.Her ne kadar +80 plus,bronz gibi sertifikaları olmasada OCZ %83 verimliliği konusunda garanti veriyor.

High Power 500w modelini kuzenimin pcye almıştık 1 yıldır sorunsuz kullanıyor. Ses vb sorunları yok kalite olarak birşey diyemeyeceğim ama üzerindeki etiketi veren ürünler her iki marka da
  • Açıkçası, gürültülü değilse OCZ benim için daha avantajlı.
  • Arkadasın fsp demesininin sebebi ocz psu ları fsp üretiyor. Ses olarak kullanmadım ama ocz nin fanı sıcaklıga göre devrini ayarlıyabiliyor. High power psu lar içinde sessiz diyorlar gerçi.. Benim sahsi tercihim ocz den yana olurdu heralde.. Ledli olmasıda ayrı bir güzellik..
  • İkisi arasından önce OCZ sonra Hıgh Power diyorum. Ses konusunda da traktör olacak hali yok ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir arkadaş önerisiyle almıştım. Gürültü falan olmadı yük altındayken bile fanı fazla ses çıkarmıyor.Boştayken de kasada bazen çalışmıyor mu diye eğilip bakıyorum Kısacası fazla kafa ütülemiyor cooler master gibi sesli değil
  • Peki arkadaşlar, ilginiz için çok teşekkür ederim. OCZ sipariş veriyorum o zaman =)
  • Hayırlı olsun şimdiden
  • Ürün elinize ulastıktan sonra sizinde yorumunuzu bekliyuruz.. Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: windu

Üstad, ben high power ve OCZ arasında kaldım, sen FSP'den ve sXs'den girmişsin. Anlayamadım...

Çünkü o PSU'nun üreticisi OCZ değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.