Benim Twinmos 1gb ddr2 533mhz ve Twinmos 1gb ddr2 667mhz ramlerim var.Sorunsuz çalışıyorlar.Şimdi ise 1gb daha ram almayı düşünmekteyim fakat sorun yaşamamak için aynı ramden almak istesemde sanırım Twinmos fabrikayı kapatmış ve doğal olarak bende Twinmos ram bulamıyorum.Twinmos ramlerimle beraber sorunsuzca çalışacak bir ram önerebilir misiniz?Kendi bilgisayarında Twinmos ramlerle beraber farklı ramleri sorunsuzca çalıştıran arkadaşların cevapları daha yararlı olur.Anakartım Asus M2NPV.MX.Şimdiden sağolun.
Marka olarak çok önemli değil alacağınız ram. Ramlerde çakışma çok çok nadir görülen bir olay. O yüzden fiyatı uygun olan herhangi bir 1 gb alabilirsiniz fakat 800 mhz'de alsanız 667mhz'de alsanız o 1 gb 533mhz olduğu sürece hepsi 533 mhz çalışacaktır o yüzden çok pahalı almanıza gerek yok. Bulursanız 533 mhz alın.
Çok nadir göründüğünü bilmiyordum.O zaman Kingston alayım.2gb da alsam sorun olmaz sanırım.
3 farkli rami bir arada kullanip hata almak cok nadir bir olay degildir oyle olsa ben bu kadar post kasmazdim.
kingston 2gb ramler cl6 olabiliyor ya 800 alma 667 kingston al ya da 800 veritech oneririm bu da guzel bir ramdir.
Anladım.Twinmos kullanan yok heralde burda.Artık kingston 667mhz alıp deniyeceğim.Olmazsa satarım.Teşekkür ederim.
twinmos kullanan vardi forumda ama artik kullanmiyor ya da forumu takip etmiyor olabilirler.ilk twinmos yanina ne alayim sorusu degil bu baya acildi hepsine de kingston onerdim sorun oldu diyen cikmadi ama kingstonun yeni ramleri cl6 olabiliyor bu sekilde sorun cikabilir ama cl5 kingston 667 alirsan sorun cikmayacagini dusunuyorum soyle ki elinde iki tane 1gb ram var yanina 2gb ram taktiginda biriyle olmazsa digeriyle calisacaktir yeni 1gb ram alsan ve biriyle calissa elinde yine 2gb ram olur ama bu sekilde 3gb olur ve 4gb calisma ihtimali de var.
ben tam performans alabilmen icin ramlerini cıkar 2*2 gb ocz yada corsair sogtuculu falan 800 mhzlik ram almanı tavsiye ederim ben 1 gb ram e6300 1.86 işlemci gts 250 1 gb ekran kartıyla gta 4 ü oynayamıyodm nerdeyse 2*2 gb corsair ram aldım sogutuculu 800 mhz ki sistem 2.9 3 civarı görüyo simdi akıcı sekilde oynuyorm herşey very hightta detaylar 20 de shadow 7 de ram faktörü bu gibi oyunlarda cok önem tasıyo anladm bnu bide işlemcim saglam olsa en az bi 7600 olsaydı süper oynardım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme