Şimdi Ara

Hangi Ram'i almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım üzerinde 2x4gb 1600mhz cl9 1.5V g.skill ram bulunuyor. bunların yanına amazondan 2x4gb ram daha almayı düşünüyorum. anakartta 4 slot yer var. şimdi merak ettiğim marka farklılığından herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? herhangi bir sorun olmazsa aşağıdaki iki seçenekten hangisini almalıyım ? anakart üzerindeki 4 slotu da doldurmak bilgisayarıma herhangi bir zarar verir mi ? sonuçta o kadar para verip yurt dışından bir ürün alacağım ve emin olmak istiyorum.

Corsair Vengeance
    Kingston Hyper X Plug n Play

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlgtrn -- 9 Kasım 2016; 4:11:56 >

• marka olarak ıntel tavsiye edilebilir
  • crazy75 kullanıcısına yanıt
    intel in ürettiği ram mi var benim bilmediğim yoksa o intel destekli ram olmasın ? :D zaten aşağıdaki iki seçenekten hangisini alayım diye sordum marka istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy75

marka olarak ıntel tavsiye edilebilir

😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL ve hızı aynı olsun, GSKILL RIPJAWWS veya KINGSTON SAVAGE alın.
  • kardeş peki anakartta ki 4 slotuda doldurmam herhangi bir zarar verir mi. 540W psu. usb çoklayıcı da takılı 2 adet usb + usb hdd takılı. arkadada boşta 3 adet boşta usb girişi var(arkada yer aldığından öndeki usb girişleri kullanıyorum) gtx 750TI , i5 4460 3.2ghz, VS229NA asus monitör. Sormamın nedeni bazen arkadaki usb lerden birine veya usb çoklayıcıya gamepad flash bağladığımda bazen bağlantıyı kesiyor temassızlık mı yapıyor güç mü yetmiyor bir bilgim yok tam olarak şimdi ramleri alınca iyice sıkıntı çıkmasın. bendeki ramlerde GSKILL RIPJAWWS marka muhtemelen ondan alırım buldum birtane. GSKILL RIPJAWWS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlgtrn -- 9 Kasım 2016; 14:31:44 >

• vlgtrn V kullanıcısına yanıt
    Benim 8 GB ramim vardı, 16 GB olması için aynısından aldım. Sizde öyle yapın. Herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Sadece ben 4x4 almam, sebebide her 3-4 senede bir bilgisayara ram eklerim ve ikinci el satmakla uğraşmayı sevmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.