Şimdi Ara

hangi rc (mini) servo motor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar robot kolum için mini servo motor almak istiyorum malum türkiyede pahalı dealextreme.com dan getirticem fakat bir sürü çeşit var fiyat performans oranı en iyisi olan 30 tl yi geçmeyen hangi marka model olabilir ? towerpro mg995 çok popüler ancak datashhetleri yok filan deniyor. bir uygulamada da 180 dereceyi tam dönmüyor :)

datashhetleri mevcut olan bir rc servo önerebilirmisiniz ?

not: bunu hobi olarak yapıyorum daha amatörüm ona göre bişey :)

futaba 3001 var ama oda bi tek o sitede var ve o kadar parayı hak eder mi ?

veya başka kargo bedava site var mı :) ?

• kac adet alcaksiiz, mini servo motorlar gg de yada sahibindende 9 tl filan, hele istanbuldaysaniz, gidip adamdan eldende alabilirisniz
    cok fazla sayida almiycaksaniz dealextreme.com gerek yok bence, zaten ordada 3 dolar filan (5tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisma -- 21 Şubat 2012; 21:07:29 >
  • hmm mini demişim pardon :) normal hoby servo almak istiyorum :) o küçükler çok dandik gibi duruyor :) malesef istanbulda değilim...
  • hobbyking sitesine bakın derim, kaliteli ve uygun fiyatlı oluyorlar, kargosu da free değil ama çok uygun fiyatlı.

hobbykingden aldığım 2 dolarlık mini servoyu gittigidiyorda 15 liraya satan arkadaşı gördükten sonra daha da yurtdışı dışında elektronik komponent almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 21 Şubat 2012; 21:26:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.