Şimdi Ara

Hangi Router?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce Vodafone 99+ fiber internetine geçtik. Modemi salona aldım. Tv 5ghz ile ps4 cat kablo ile bağlı. Modem yanındayken 5ghz ile telefonu bağlıyorum. Arka odalarda cekmesi içinde 2.4ghz Xiaomi repeater mevcut. Modem beyaz olduğu icin eşim siyah bulamaz miyiz dedi benimde işime geldi düzgün bir sistem kurmak istiyorum. Modemin Wi-Fi kapatıp Router ile bağlantı sağlamak istiyorum. Bütçem 400 -500 tl.
    İstedigim özellikler;
    Gigabit 1000 ile ps4u kabloyla bağlamak istiyorum. Duvarda ki hat cat7 mi bilmiyorum, değilse bana ne kadar fayda sağlar.
    Suzmeleme olsun mantıklı geldi.
    Ev 140 m2 arka odalarda 5ghz almam mümkün müdür? 5ghz repeater almadan ( var mi araştırmadım) mümkün müdür? Repeater almasak en iyi yayın hangi marka yapar.
    Tplinke isinamadim.
    Hangi markayı tavsiye edersiniz. Not cihaz siyah olmalı 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata alabileceğin en iyi router budur daha iyisini bulamazsın.

• Güzel ürün gözümden kaçmış teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Benim bir sorunum var tecrübesi olan arkadaşlardan destek olmalarını rica ederim. Dublex evde Modem salonda duruyor. Üst kata ethernet kablo çekili, wifi rezalet tabi üst katta. Bende bir access point bağladım kablo aracılığı ile, ancak problem şu ki; salonda sorun yok, üst kata gdiyorum alt kattağı ağı unut sonra buna bağlan vs.. sinir bozuyor her seferinde. Wifi menzil genişletici olarak setup yapınca da wifi dan aldıgı sinyali tekrar aynı SSID ile basınca kapsama artıyor...... Ancak bu seferde hızlar rezalet oluyor.

Ne yapmam gereklidir, destek olabilirmisiniz. Access pointin yerini değiştirsemde bişey değişmedi, cevap için şimdiden teşekkür ederim.
  • trtuncay kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    Wifi Roaming Fix - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heleron.wifiroamingfix

Android ise şu program işe yarayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.