Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım 100tl üzeri ürünlerde ve garanti kartı ile ödeme yaparsan ayrıca 6 veya 8 taksit seçeneklerinden birini seçnem gerekli(yani tek çekimde değil) 106,20 tl+ bedava kargo.normalde kargo fiyatı 2,5 tl aras 4,5tl yurtiçi.
    quote:

Orjinalden alıntı: akoray

quote:

Orjinalden alıntı: fz18

sağol bilgin için teşekkür ederim.bende hepsiburadaya sipariş vermiştim.ellerinde olmadığı için iptal ettirdi.fakat daha uygun bulamayınca (yeniden bu sabah) hepsiburada dan sipariş verdim mecburen.hayırlısı artık.106 tl 6taksit ve kargo onlara ait.en iyi fiyat bu.(benim bulduğum)

Bende biraz önce hepsiburada ya baktım ama kargo onlara ait görünmüyor?...

• quote:

arkadaşım 100tl üzeri ürünlerde ve garanti kartı ile ödeme yaparsan ayrıca 6 veya 8 taksit seçeneklerinden birini seçnem gerekli(yani tek çekimde değil) 106,20 tl+ bedava kargo.normalde kargo fiyatı 2,5 tl aras 4,5tl yurtiçi.
    quote:

quote:

sağol bilgin için teşekkür ederim.bende hepsiburadaya sipariş vermiştim.ellerinde olmadığı için iptal ettirdi.fakat daha uygun bulamayınca (yeniden bu sabah) hepsiburada dan sipariş verdim mecburen.hayırlısı artık.106 tl 6taksit ve kargo onlara ait.en iyi fiyat bu.(benim bulduğum)

Hmm... anladım, teşekkürler. Gerçi sipariş vermişsin ama gittigidiyor da 96.90 ytl ye buldum, haberin olsun...

• ................
    ................
    ................

slmlar.....

sizce braun cruzer 3 z50 2878 nasıl ???? bilen var mı??? sakal bıyık harici saç da kesilebilir mi böyle makinalarla????

...................
    ..................
  • hadi ya. arkadaş bu hepsiburada com.çok adi bir sete en azından benim için.

Sn. ömer taştan
    Hepsiburada.com'a vermiş olduğunuz siparişler aşağıdaki gibidir;

Tüm Siparislerim - Bekleyen Siparişler Son 30 günün siparişleri Listele... Tüm Siparişler Bekleyen Siparişlerim Teslim Edilmiş Siparişler İptal Siparişler 2004 yılından eski siparişler

Sipariş Tarihi Sipariş No Toplam
    Durum
    07.03.2009 45459721 106,20 TL Tedarik Sürecinde

bir haftadır karşıma bu yazı çıkıyo. yeniden iptal edeceğim. en sonunda .mesaj yazdım müsteri hizmetlerine hala cevap yok. gg den alacam olmazsa.
    quote:

quote:

arkadaşım 100tl üzeri ürünlerde ve garanti kartı ile ödeme yaparsan ayrıca 6 veya 8 taksit seçeneklerinden birini seçnem gerekli(yani tek çekimde değil) 106,20 tl+ bedava kargo.normalde kargo fiyatı 2,5 tl aras 4,5tl yurtiçi.
    quote:

quote:

Hmm... anladım, teşekkürler. Gerçi sipariş vermişsin ama gittigidiyor da 96.90 ytl ye buldum, haberin olsun...

• İptal edersen Darty'de vardı en son dostum. Orayada bir bakarsın.
  • bu arada gittigidiyorda ben 116 tl ye bulaqbildim.96 tl ye satılan göremedim. darty nin internet sitesi varmı bilmiyorum.bi bakayım.ama olmazsa electroword te(pendik) 99 tl. gidip ordan alacağım.
  • dostum sağol. darty ye baktım ama fiyat tuzlu (129 tl) eğer iptal edersem. pendikten almak en iyisi olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

İptal edersen Darty'de vardı en son dostum. Orayada bir bakarsın.
  • quote:

bu arada gittigidiyorda ben 116 tl ye bulaqbildim.96 tl ye satılan göremedim. darty nin internet sitesi varmı bilmiyorum.bi bakayım.ama olmazsa electroword te(pendik) 99 tl. gidip ordan alacağım.

96tl olanın linki aşağıda, ben satıcı ile temasda kurdum, tc kimlik nonuzu verirseniz faturada kesiyorlarmış, bilgin olsun....

• alakan için teşekkür ederim. bu arada hepsiburada.com dan mesaj geldi bi kaçgün içinde tedarik edeceklermiş. olmazsa sizin verdiğiniz link gayet uygun. hayırlısı
    quote:

quote:

bu arada gittigidiyorda ben 116 tl ye bulaqbildim.96 tl ye satılan göremedim. darty nin internet sitesi varmı bilmiyorum.bi bakayım.ama olmazsa electroword te(pendik) 99 tl. gidip ordan alacağım.

96tl olanın linki aşağıda, ben satıcı ile temasda kurdum, tc kimlik nonuzu verirseniz faturada kesiyorlarmış, bilgin olsun....

• şöyle bi baktımda saç kesmek için bikere tipi müsait değil.ama yinede yanıltmak istemem.bana öyle geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutukutu

................
    ................
    ................

slmlar.....

sizce braun cruzer 3 z50 2878 nasıl ???? bilen var mı??? sakal bıyık harici saç da kesilebilir mi böyle makinalarla????

...................
    ..................
  • ...........
    ..........
    saol...
    ..............
  • benim er-508 uzun beklemenin ardından kargoya verilmiş.engeç salıya elime ulaşır diye düşünüyorum.hadi hayırlısı...
  • quote:

benim er-508 uzun beklemenin ardından kargoya verilmiş.engeç salıya elime ulaşır diye düşünüyorum.hadi hayırlısı...

Az önce Electro Word'e gitmiştim. ER-508 vardı ve fiyatı: 99 TL. idi. Görünce sen aklıma geldin. Ama sipariş yola çıkmış. Hayırlısı olsun.
  • arkadaşım düşüncenden dolayı allah senden razı olsun.teşekkür ederim.zaten kargo bu haftada yola çıkmasaydı pendikteki electro word den alacaktım.fiyattan haberim var.ancak yolparası derken aynı fiyata gelecekti.ben kargo dahil 106.20 tl ye aldım.sabırsızlıkla bekliyom.
    quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

benim er-508 uzun beklemenin ardından kargoya verilmiş.engeç salıya elime ulaşır diye düşünüyorum.hadi hayırlısı...

Az önce Electro Word'e gitmiştim. ER-508 vardı ve fiyatı: 99 TL. idi. Görünce sen aklıma geldin. Ama sipariş yola çıkmış. Hayırlısı olsun.
  • Saç kesme makineleri ile çoktandır ilgileniyordum. 2,5 yaşındaki oğlum berbere gitmek istemiyor.
    Hem de kendim özellikle ense için istiyordum.

Akşam üzeri Boyner mağazasına gitmiştim. Remington'larda %50 indirim olduğunu gördüm.
    Aslında bu başlık altında okuduğum kadarı ile Panosonic veya Remington'un ..400 modelini arıyordum.

Yoktu. HC 363 modeli olanlar içinde en iyisiydi. 188'den 94'e düşüyordu. Fiyat araştırması yapmadan 94 Tl'ye 3 taksitte (belki daha çok yapıyorlardı ama istemedim) aldım.

ÖZELLİKLERİ:
    Aleminyum kutusunda,
    8 adet farklı uzunluklarda ucu,
    makası,
    2 adet fırçası,
    kesilmeyecek saçı tutturmak için 3 tane maşası,
    önlüğü var.

Hem şarjlı hem kablolu kullanılıyor.

Seramik bıçakları yağlama gerektirmiyor.

Çin'de üretilmiş.

Şu an şarjda. Kullanan varsa dikkat etmem gerekenleri öğrenmek isterim. Ben de kullandıkça izlenimlerimi yazarım.

HB'de 140 Tl fiyatı var. (havale ile:133 Tl)
    http://www.hepsiburada.com/remington-hc363-seramik-sac-kesme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgremhc363

• Bu arada REMINGTON HC 330 SAÇ KESME MAKİNESİ arayan varsa dün teknosa'da gördüm 39 TL ye satılıyor. Fiyat bana çok uygun geldi. Elimde 2.5 aydır sorunsuz kullandıgım Babyliss var ama bunu da alasım geldi. Hepsiburada'da fiyat 70 TL. Neredeyse yarı yarıya..

Hangi Saç Kesme Makinesi?

http://www.hepsiburada.com/remington-hc-330-sac-kesme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgremhc330

• Remington'lar bir çok terde indirime girdi herhalde.
    İnternet hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 16 Mart 2009; 10:53:58 >
  • hc610 varmıydı orda? fiyatı nekadardı?
    quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Saç kesme makineleri ile çoktandır ilgileniyordum. 2,5 yaşındaki oğlum berbere gitmek istemiyor.
    Hem de kendim özellikle ense için istiyordum.

Akşam üzeri Boyner mağazasına gitmiştim. Remington'larda %50 indirim olduğunu gördüm.
    Aslında bu başlık altında okuduğum kadarı ile Panosonic veya Remington'un ..400 modelini arıyordum.

Yoktu. HC 363 modeli olanlar içinde en iyisiydi. 188'den 94'e düşüyordu. Fiyat araştırması yapmadan 94 Tl'ye 3 taksitte (belki daha çok yapıyorlardı ama istemedim) aldım.

ÖZELLİKLERİ:
    Aleminyum kutusunda,
    8 adet farklı uzunluklarda ucu,
    makası,
    2 adet fırçası,
    kesilmeyecek saçı tutturmak için 3 tane maşası,
    önlüğü var.

Hem şarjlı hem kablolu kullanılıyor.

Seramik bıçakları yağlama gerektirmiyor.

Çin'de üretilmiş.

Şu an şarjda. Kullanan varsa dikkat etmem gerekenleri öğrenmek isterim. Ben de kullandıkça izlenimlerimi yazarım.

HB'de 140 Tl fiyatı var. (havale ile:133 Tl)
    http://www.hepsiburada.com/remington-hc363-seramik-sac-kesme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgremhc363

• beyler şuan itibari ile PANASONİC ER 508 SAÇ KESME MAKİNESİNE KAVUŞMUŞ BULUNMAKTAYIN.İLK DENEMEMİ BU AKŞAM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.PAYLAŞIRIM.
  • beyler er 508 le ilk traş denemmi biraz önce sonlandırdım.sonuç benim için tabiri caiz ise tambir hüsran oldu. malesef durum bu.şimdi benim açımdan er-508 in artı ve eksilerini görelim
    ARTILARI
    1-KESİMİ BAŞARILI
    2-UZUNLUK KİLİDİ MEVCUT (BENCE ÖNEMLİ Bİ AYRINTI)
    3-KOLAY KULLANIMLI VE HAFİF

EKSİLERİ
    1-30mm VE 40mm KESİM YAPMAK NERDEYSE İMKANSIZ.ÇÜNKÜ O UZUNLUKTAKİ SAÇLARI BICAKLARIN ÖNÜNDE TUTAMIYO.
    ALDIĞIMA SIRF BU YÜZDEN PİŞMAN OLDUM.ÇÜNKÜ BEN 20mm DEN DAHA YÜKSEK BİR ARALIKTA KESİM YAPAMAYACAKSAM ER147 ALIRDIM KESİNLİKLE.BU GÜN SAÇLARIMI ÇOK KISA KESTİM İSTEMEDEN.BAYAĞI Bİ MORALİM BOZULDU.GERİ VERME İMKANIM VARMI BİLMİYORUM.EĞER VARSA HEMEN İADE EDECEĞİM.BU KONUDA YARDIMINIZI BEKLİYORUM.
    SONUÇ:BENİM GİBİ SAÇLARINI UZUN BIRAKACAK ŞEKİLDE KESMEK İSTEYENLERE ER508 İ TAVSİYE EDEMEYECEĞİM. ONUNDIŞINDA HER HANGİ Bİ PROBLEM YOK.YANİ UZUN OLMASINA GEREK YOK 20 mm DE YETER DİYENLER RAHATLIKLA ALABİLİR.SAYGILAR...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.