Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mllm, sayende bende bugün boyner e gittim ve yüzde elli indirimle 99tl yerine remington hc350c yi 49.50tl ye aldım. Aslında bende sizin gibi 400 yada 363 modelini aradım ama malesef kalmamıştı. Ama aldığım ürün de çok hoşuma gitti...teşekkürler...

Özellikler

# Titanyum kaplı bıçaklar, çelik bıçaklardan %300 daha sert olup, daha uzun ömürlü, mükemmel kesme performansı sağlar.
    # 3mm’den 25 mm’ye uzunluklar için değiştirlebilir 8 adet başlık
    # Kolay temizleme için yıkanabilme özelliği
    # 40 dakikaya kadar kordonsuz kullanım
    # Şarj ışığıyla beraber kordonlu/ kordonsuz kullanım
    # Tarak, ense fırçası, temizleme fırçası ve koruma kabı

RESİM:http://www.hipernex.com/im/pr/b/HC350C.JPG

• @fz18,
    Kusura bakma, sorunu okuduğumda senin başka bir makine aldığını da okumuş bulundum.
    Model numaralarına bakmamıştım. Zaten cevap veremeyecektim. Makinenden memnun olmadığına üzüldüm.

@akoray,
    Faydam olduysa ne mutlu.
    İnşallah memnun kalırsın.

Dediğim gibi 2,5 yaşında oğlum için aldım makineyi. Hanım da çalıştığı içi hafta içi evde kıl tüy istemiyor.
    Hafta sonuna erteledik şimdilik ilk deneyimi. Sonucu yazarım.
  • eyvallah . memnun kalmamamın tek sebebi: belirtilen uzunlukta kesim yapamamamdır.sankı o uzunlukta sadece sakal kesebilir gibime geldi.40 denedim kesmesi 30 u denedim kesmedi 20de kesti ama saçlarımın 4 te 3 ü gitti yani kendimi şuan kel gibi hissediyorum zaten bende er508 i buduruma düşmeyeyim diye almıştım. yoksa bıçaklarından veya kullanımından bi rahatsızlığım olmadı.
  • Bazı makinelerde kendinden yağlamalı, ekstra yağlama gerekmez diyor. Bu nasıl oluyor ? Titaniyum olanlar mı boyle oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

eyvallah . memnun kalmamamın tek sebebi: belirtilen uzunlukta kesim yapamamamdır.sankı o uzunlukta sadece sakal kesebilir gibime geldi.40 denedim kesmesi 30 u denedim kesmedi 20de kesti ama saçlarımın 4 te 3 ü gitti yani kendimi şuan kel gibi hissediyorum zaten bende er508 i buduruma düşmeyeyim diye almıştım. yoksa bıçaklarından veya kullanımından bi rahatsızlığım olmadı.

Yukarda yazmıştım ayarlı olan pek saçı toplamıyor ama tek olanların diş aralıklar sık olduğu için saçın dağılmasını engeliyor 30 veya 40 mm bulunabilirse belki senin sorunu çözülebilir,gerçi panosonic ana bayisine e-mail yazdım bu tür tekli ataçların olmadığını yazdılar.
  • 40mm den geçtim bari 30mm de uzunluğunda kesebilse. onada razıyım.ne yalan söyleyeyim.bu yüzden pişmanlık duydum.o kadar araştırdım ama hiç ummadık yerden sıkıntı ıktı.ya bunu üreten panasonic hiç denememişmi kesermi kesmezmi diye.bende bunu düşünerek adamlar yapmışsa iş görüyo demek diye düşündüm.gere verme imkanım olsa hiç beklemezdim. bildiğim kadarıyla bu tür ürünlerde kullandıktan sonra iade imkanı kalmıyomuş.
  • ah er 508 ah
  • quote:

ah er 508 ah

Sizin adınıza çok üzüldüm...bence hala fırsatınız varken en yakın bir boyner e uğrayın derim...belki işinize yarar birşey bulabilirsiniz, hemde yarı fiyatına...benim aldığımın içinden 8 tane kesim başlığı çıktı...henüz denemedim ama alet güzel...
  • Özellikle ist oturanlar bu er 508 tekli 20,30 ve 40 mm ataçları arayıp soruşturabilir,orginalı değilde yan sanayi gibi.
  • iki hafta önce falan tahtakaledeki zazahandaydım.o tür başlıklar malesef yok.
  • düşünmüyo değilim.ama er508 e 106 tl vermişim.üstüne bi makine daha almak biraz koyar.geri verme şansım olsaydı hiç düşünmezdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: akoray

quote:

ah er 508 ah

Sizin adınıza çok üzüldüm...bence hala fırsatınız varken en yakın bir boyner e uğrayın derim...belki işinize yarar birşey bulabilirsiniz, hemde yarı fiyatına...benim aldığımın içinden 8 tane kesim başlığı çıktı...henüz denemedim ama alet güzel...
  • en uygun taraklar hc320c de görünmekte.bu kadar sorun olacağını bilseydim kesinlikle tercihim bundan yana olurdu. boynerde uygun fiyata olsa yinede alırım.boyner mağazalarına yakın arkadaşlardan ayakları düşerse bu ürün için vede hc610 için fiyat bakarlarsa makbule geçer.indirim bayağı bi iyi imiş. gerçekten indirim varmış bindirim değil.
  • HC 610 modelini de kullandığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Bıçak malzeme kalitesi, kesim performansı, eli kavrama, suda temizleme kolaylığı, şarjlı kullanım v.b. birçok konuda ER508 fazlasıyla kaliteli bir ürün. Arada çok fark var.
  • er-508 in kesiminden bende memnunum.problem çıkarmadı ama 30mm ve 40mm de saçı kesemiyo saçları önünde tutamıyo herhalde.
    quote:

Orjinalden alıntı: MACH25

HC 610 modelini de kullandığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Bıçak malzeme kalitesi, kesim performansı, eli kavrama, suda temizleme kolaylığı, şarjlı kullanım v.b. birçok konuda ER508 fazlasıyla kaliteli bir ürün. Arada çok fark var.
  • Basit bir kural olarak şunu unutmayın: hangi saç kesme makinesi olursa olsun tarak uzunluğu arttıkça (uzun saç tarakların arasında yatıp kıvrılacağı için )
    kesim kalitesi düşecektir. Bunun sağlamasını kısa taraklarla saç keserek yapabilirsiniz. Bu üyzden bazı üreticiler dikkat ederseniz 30 40 mm gibi uzunluktaki tarakları hiç koymazlar bile.
  • arkadaşım hc610 u bi dönem kullandığını yazmışsın.30mm ve38mm de hiç kullandınmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: MACH25

Basit bir kural olarak şunu unutmayın: hangi saç kesme makinesi olursa olsun tarak uzunluğu arttıkça (uzun saç tarakların arasında yatıp kıvrılacağı için )
    kesim kalitesi düşecektir. Bunun sağlamasını kısa taraklarla saç keserek yapabilirsiniz. Bu üyzden bazı üreticiler dikkat ederseniz 30 mm ve üzeri uzunlukta gibi uzunlukta tarakları hiç koymazlar bile.
  • Evet, dostum uzun taraklarla da saç kestim, biliyorum. Ben uzun tarak takarak moserde kullandım. Nerdeyse, piyasada kullanmadığım makine kalmadı. Ancak, bahsettiğim gibi hangi makine olursa olsun en iyi sonuç (saçı yakalama, düzgün kesme, atlamama, aynı yerden tekrar tekrar geçme v.s. bakımından) kısa taraklarla alınır. Bunu şöyle formüle edelim: Saç kesim kalitesi tarak uzunluğu ile ters orantılıdır. Düşünün ki 40 değilde, 100 mm lik bir tarak daha olsun. Sizce 100mm (10cm) saç tarağa kolay gelir mi ? Saçlar dim dik havaya doğru durmayacağı için Muhakkak tarakların arasında yatar ve istenen başarı böyle bir uzunlukta çok zor sağlanır. Ben, şimdiki Panasonic makinemle saçlarımı minimum 12mm, maksimum 18mm kesiyorum. Çok iyi sonuç alıyorum.
  • madem uzun taraklar saçı alamıyo firmalar neden 40mm de kesim yapabilirsiniz diyerek müşteriyi yanıltıyo? ben er-508 i sırf bu yüzden almıştım.böyle olacağını bilseydim er-147 alırdım.
  • ben dün profilodaki boynere gittim
    HC363C modeli 189 TL etiket fiyatlı idi %50 indirimi ile 94.50 TL'ye aldım.

http://www.tr.remington-europe.com/content.php?path=/1330_1175595596.html&domain=www.tr.remington-europe.com
    internet sitelerinde en ucuz 130 - 140 civarı satılıyor

deneme yapmadım henüz haftasonu deneyeceğim
  • hc320c ve hc610 yokmuydu? keşke bi fiyatlarına bizim için göz atsaydın...
    quote:

Orjinalden alıntı: fredy2

ben dün profilodaki boynere gittim
    HC363C modeli 189 TL etiket fiyatlı idi %50 indirimi ile 94.50 TL'ye aldım.

http://www.tr.remington-europe.com/content.php?path=/1330_1175595596.html&domain=www.tr.remington-europe.com
    internet sitelerinde en ucuz 130 - 140 civarı satılıyor

deneme yapmadım henüz haftasonu deneyeceğim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.