Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mllm kardeş ben sacları 2 numaraya vuruyorum hc 363 modelinde o zaman 2 numara yok..taraksızda 0 ve 1 numaraya vuruyor..ayrı ayrı tarakları olması kötü aslında tek tarakta toplanan aletler daha düzgün duruyor...boynerde 94 tl ye satılıodu...tek begenmediğim özelliği sanırım tark konusu..birde eksi yönlerinden biriside sarjının az gitmesi sanırım
  • REMINGTON HC363 SERAMİK SAÇ KESME MAKİNESİ ni dün aldım...16 saat sarzda bıraktım kablosuz tras olurken hemen sarzı bitti kablolu tras olmak zorunda kaldım...50 dk kablosuz kullanım yazıodu ama 2 dk ancak kullanabıldım 16 saat sarzda kalmasına rağmen..acaba ilk sarzından dolayı olabilir mi? bu ürünü kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 97 corolla xli

REMINGTON HC363 SERAMİK SAÇ KESME MAKİNESİ ni dün aldım...16 saat sarzda bıraktım kablosuz tras olurken hemen sarzı bitti kablolu tras olmak zorunda kaldım...50 dk kablosuz kullanım yazıodu ama 2 dk ancak kullanabıldım 16 saat sarzda kalmasına rağmen..acaba ilk sarzından dolayı olabilir mi? bu ürünü kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...

merhaba. ben ilk şarj ettiğimde 21 dk kullandım. ikinci kere şarj ettiğimde 23 dk. kullanım klavuzunda 40 dk yazıyor. benim için pek bir sorun değil işim bitmezse kabloyla kullanmaya devam ederim ancak siz 2 dk diyorsunuz. muhtemelen sizin makinenin pilinde bir sorun var.

saç kesme makinesi almayı düşünenler için de ürün hakkındaki görüşlerimi söyleyeyim
    sayın mllm nin de söylediği gibi 8 ayrı başlığı var. 3,7,9,12,18,25mm ve sağ ve sol olmak üzere 2 tane kulaküstü başlığı. (ben kulaküstü başlıkların henüz ne işe yaradıklarını çözemedim :) ) bu arada 9 mm dediğimiz 3 numara oluyor. ayrıca makinenin yanındaki mandalın 5 ayrı kademesi var.
    ürünün şık bir kutusu var. içinde makas, tarak, başlıklar, makine, adaptör, uzun saç kesimlerinde yardımcı olması için toka ve temizleme fırçası falan var.

satın almadan önce saçımı keserken zorlanacağımı düşünmüyordum ama enseyi yardım almadan düzeltmek gerçekten zormuş. bu yüzden keşke scc modelini alsaydım diye düşünüyorum. onun dışında bir sorun yaşamadım.

bir de makinenin yıkanabilir olmaması temizleme açısından önemli bir dezavantaj

• Ben de geçen ay almıştım.
    İlk olarak 16 dk şarj ettim. 1-2 dakika kullandıktan sonra 1 ay kadar kullanmadım.
    Çocuğun saçını keserken belki 3-5 dakikalık kullanımda zayıflayınca tıraşı kablolu olarak tamamladım.

Acaba şarjının az gitmesi genel bir sorun mu yoksa benimki 1 ay bekledi diye mi şarjı boşaldı?
  • bugun 5 dk çalıştırdım sarj bitmedi,muhtemelen 4 veya 5 sarjdan sonra kendine gelecek...birde seramik bıcagın metala göre avantajı ne olabilir,neden seramik yapmışlarki..bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum...
  • @ kışkırtır;

"makinenin yıkanabilir olmaması temizleme açısından önemli bir dezavantaj" demişsin de şayet yıkanabilir kaliteli bir makine isteyenler için Panasonic ER508 tavsiye ederim.
  • güncel...
  • 5 seneyi geçti Moser kullanıyorum (bordo olan), çok memnunum. 15 günde bir traş olurum ortalama hala canavar gibi, tabi bakımını düzenli yapmak lazım. Her kullanımdan önce yağlıyorum. Seramik bıçaklarda yağlamak gerekmez.
  • Seramik bıçaklı makineler ömür boyu yağlanmıyor.
    Peki keskinliği de ömür boyu aynı mı kalıyor, yoksa bir kaç yıl sonra körlenme ihtimali var mı?
  • moser
  • bu konuda pek bilgi yok....yeni bir teknoloji ondanmıdır anlayamadım....
    quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Seramik bıçaklı makineler ömür boyu yağlanmıyor.
    Peki keskinliği de ömür boyu aynı mı kalıyor, yoksa bir kaç yıl sonra körlenme ihtimali var mı?
  • 3 yıl önce Remington Hc210c almıştım,bıçağı titanyum olmasına rağmen bıçaklar aşındı saçı çekmeye başladı artık.Makineden başka şikayetim yok 3 yıl işimi gördü,parasını fazlasıyla çıkardı.Teknik servise mail attım titanyum bıçağı değiştirmek için,haber bekliyorum,fazla masraf çıkarsa yeni bitane almayı düşünüyorum.Remington hc330 veya hc610 yada paraya kıyıp Panasonic Er-147 almayı düşünüyorum..
  • moser 1400 saç kesme makinesi kullanan arkadaşlar kaç yıldan beri kullanıyor? ömrü ne kadardır?
  • Ben sanırım 1997 veya 98 yılında 9 tl gibi bir paraya oğlumun saçını traş etmek için moser marka traş makinası almıştım ve şu ana kadar ayda en az bir defa olmak üzere kullanıyorum şu anda bir hesap yaptım 600 tl gibi bir paraya tekabül ediyor 10 yıldır sapasağlam çalışıyor tahminimce 5 yıl daha kullanırım
  • bende linkte verdiğim felix marka sac kesme makinesi vardı 3 yıldır her hafta sacımı onunla kestim hiç tahmin etmezdim bu kadar dayanacagını 39 ytl ye almıstım şimdi gene calısıyor ama sarj tutmuyor..kablolu kullanıyorum bende.... remington hc 363 aldım sarj sorunu yüzünden iade ettim..şimdi bana tas gibi bir makıne bakıyorum...moser 1400 düşünüyorum olumsuz bir düşünce yok sanırım bu makıne ıcın...

quote:

Orjinalden alıntı: komador

Ben sanırım 1997 veya 98 yılında 9 tl gibi bir paraya oğlumun saçını traş etmek için moser marka traş makinası almıştım ve şu ana kadar ayda en az bir defa olmak üzere kullanıyorum şu anda bir hesap yaptım 600 tl gibi bir paraya tekabül ediyor 10 yıldır sapasağlam çalışıyor tahminimce 5 yıl daha kullanırım

• Arkadaşlar Selam,

1. zaza han nerede tam olarak? handa hangi dukkanı tavsiye edersiniz? Peşin para mı çalışıyorlar sadece?
    2. er1610'dan daha yeni bir model cıkacak mıdır yakında bilen var mıdır?

Tşk.
  • mısır çarşısının üst tarafındaki caddeden yukarı doğru çık aşağı yukarı yüzmetre kadar.sonra iş bankasının olduğu sokağa dön (yukarı doğru yürürken sağ taraftaki sokak). bu sokakta 50 metre kadar gittinmi sağda göreceksin. olmadı oralarda kime sorsan tarif ederler.
    quote:

Orjinalden alıntı: cyilmazkaya

Arkadaşlar Selam,

1. zaza han nerede tam olarak? handa hangi dukkanı tavsiye edersiniz? Peşin para mı çalışıyorlar sadece?
    2. er1610'dan daha yeni bir model cıkacak mıdır yakında bilen var mıdır?

Tşk.
  • Sizin yazınızdan moser 1400 ü okuyunca benim makinaya baktım type 1400 yazıyor valla taş gibi makina bugün ilk defada kendim traş oldum.

quote:

Orjinalden alıntı: 97 corolla xli

bende linkte verdiğim felix marka sac kesme makinesi vardı 3 yıldır her hafta sacımı onunla kestim hiç tahmin etmezdim bu kadar dayanacagını 39 ytl ye almıstım şimdi gene calısıyor ama sarj tutmuyor..kablolu kullanıyorum bende.... remington hc 363 aldım sarj sorunu yüzünden iade ettim..şimdi bana tas gibi bir makıne bakıyorum...moser 1400 düşünüyorum olumsuz bir düşünce yok sanırım bu makıne ıcın...

quote:

Orjinalden alıntı: komador

Ben sanırım 1997 veya 98 yılında 9 tl gibi bir paraya oğlumun saçını traş etmek için moser marka traş makinası almıştım ve şu ana kadar ayda en az bir defa olmak üzere kullanıyorum şu anda bir hesap yaptım 600 tl gibi bir paraya tekabül ediyor 10 yıldır sapasağlam çalışıyor tahminimce 5 yıl daha kullanırım

• selamlar bu konuyu gördüğüme çok sevindim öncelikle bunu belirteyim.

7-8 aydır evde sinbo shc-4325 markalı traş makinası var fakat bu ürünün bıcakları köreldi gibi yani traş olurken can yakıyor kısaltmada problem çıkartıyor.

bu zamana kadar hep başkasından yardım aldım.

kendi başıma işimi halledebileceğim bir makina aramaktayım aklımda moser ve panosonic er-508 var

moser makina tarak vermiyor 3-4 numara kesmek için sinbo'nun taraklarını bu makinada kullanabilir miyim?

panosonic makina'da tarak çıkıyor mu?

hangi makinayı önerirsiniz

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 15 Mayıs 2009; 23:40:35 >
  • Ben Moser'den Panasonic er-508'e geçtim. Artık benim Moser'demi bir sorun vardı bilemiyeceğim ama panasonic ona göre pek çok konuda önde.

-Çok daha kolay rahat kesim.
    -Kablosuz kullanım
    -Hafif, eli yormuyor.
    -Yıkanabilir. Dolayısıyla temizliği kolay.
    gibi artı yönleri var.

Tarak dediğin ucuna takılan plastik başlıklar değil mi? 508'in kutusundan da pek çok başlık çıkıyor. Çok uzun kesmeyeceksen saçlarını her türlü işini görür...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.