Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her cihazı ilk alındığında en az 20 saat mümkünse 24 saat şarj etmek en iyisidir ben 24 saat şarj ettim .
  • Akşam 23.00 civarı şarja takmıştım. Şu an itibariyle hala kırmızı. Bu akşama kadar dursun bakalım ne olacak?
  • @ HiGHWAYMOUSE Anlatımları çok güzel olmuş,zamanla artık hata yapma payı azalır,bende ilk aldığımda epeyce sıkıntı çekmiştim yani istediğim bölgeyi istediğim numarayla kesemiyordum ama dört beş traştan sonra tepe ve önü 20mm yanları 12mm ense ve kulak arkasını 9 mm rahat kesebiliyorum,sadece ensede sıfıra verilecek yerler için yardım alıyorum,umarım ilerde onuda başarırım.
  • ben de yaklasık 4 yıldır sacımı kendim tras ediyorum. makina almayı düsünenlere tavsiyem babyliss e770xde. Ben bu modeli yaklasık 2 sene once almıstım 106 ytlye teknosadan. performansı gayet iyi, cekme hic yok yağlama falanda yapmadım. önce sacımı sıfıra kesiyorum sonrada usturayla kazıyorum. super oluyo, ruzgarı zerresine kadar hissediyorsun. askerden geleli 1 ay oluyo. ben askerdeyken kardesim tuvaletin deliğine düsürmüs makineyi, ordan kayıp kanalizasyona. yani simdi makinesizim. Bu modeli düsünenler icin piyasada en uygun:
    www.onlinesatinal.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.onlinesatinal.com/index.php?do=catalog/product&pid=22585&ref=nekadar

bunu buldum. ama ben bir sonraki modelini düsünüyorum. E772XDE bimekde indirimde. Bugün gidip bir inceleme yapayım, elle yoklamadan almam makinayı.http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1213&uid=104395

Tabi yukarda arkadas panasonic 1610 modelini almıs, imkanınız varsa onu alın derim. Kesim yaparken kıl atlamaz o makina ama fiyatı 4 katına yakın benim alacagım makinanın.
    Sinbo gibi ürünlerden uzak durun derim kullandıgım icin biliyorum. konu baslıgına uygun deil ama et kıyma makinasını kesinlikle almayın sinbonun:)) Herkese iyi traslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaser -- 1 Temmuz 2009; 13:36:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Akşam 23.00 civarı şarja takmıştım. Şu an itibariyle hala kırmızı. Bu akşama kadar dursun bakalım ne olacak?

dolsa bile belki o kırmızı ışık sönmüyor veya renk değiştirmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Akşam 23.00 civarı şarja takmıştım. Şu an itibariyle hala kırmızı. Bu akşama kadar dursun bakalım ne olacak?

dolsa bile belki o kırmızı ışık sönmüyor veya renk değiştirmiyor.

Nerdeyse 24 saat şarja takılı kaldı ve kırmızı değişmedi. Demekki senin teori doğru.
  • Arkadaslar bugün teknosaya gittim, dün söylediğim babyliss E772xde modelini almak icin. Ama ne gördüm dersiniz, remington HC 330 indirime girmis. Baktım babyliss 109 tl civarında, remington ise 39,90 a düsmüs. babyliss almaktan vazgectim hemen remingtona atladım, simdi yeni şarja taktım makinayı. ilk şarj 12 saat bakalım yarın trasa baslarım. Makine almayı düsünen arkadaslar tükenmeden teknosaya kossun:) 99tl den 39,90 a düsmüs. 99 u da biraz abartmıs teknosa. alet internette 60-70 tl arası. benden bilgilendirmesi, sıhhatler olsun
  • Bende almak istiyorum bu remingtondan. perfomansı nasıl

quote:

Orjinalden alıntı: glaser

Arkadaslar bugün teknosaya gittim, dün söylediğim babyliss E772xde modelini almak icin. Ama ne gördüm dersiniz, remington HC 330 indirime girmis. Baktım babyliss 109 tl civarında, remington ise 39,90 a düsmüs. babyliss almaktan vazgectim hemen remingtona atladım, simdi yeni şarja taktım makinayı. ilk şarj 12 saat bakalım yarın trasa baslarım. Makine almayı düsünen arkadaslar tükenmeden teknosaya kossun:) 99tl den 39,90 a düsmüs. 99 u da biraz abartmıs teknosa. alet internette 60-70 tl arası. benden bilgilendirmesi, sıhhatler olsun
  • Bütçesi kısıtlı olan arkadaşlara birşey diyemem fakat piyasada çok daha iyi alternatifler var. Remington, Avrupai marka imajı ve kutuları sizi yanıltmasın Babyliss ten farkı bulunmayan bir marka hatta yanlış bilmiyorsam iki firmanın da yakın bir zamana kadar sahibi aynı firmaydı (Conair firması).
    Yani, sizin anlayacağınız kalite olarak sinbodan belki bir gömlek yukarıdadır.
  • unpop, makinayla bugun kestim saçları. bende çok yoyogun ve sık saç olamadığı icin saç sakal komple tras oldum sıfıra. senin saçlar kalın ve yogun ise makinanın performansı nasıl olur bilmemem, ama ben memnunun. özellikle fiyat/performans olarak degerlendirince uygun geldi bana aldım. Çok hafif makina. 4 traş da parasını cıkarıyo:) şimdilik bütcem buna yetti 1-2 sene idare eder bu alet. sonra düsünürüz üst markaları.. Mach25 inde dediği gibi piyasa da bi cok marka var paran varsa.. :)
  • her sene 1 makina değiştireceğinize,iyi bir marka alın senelerce kullanın.

geçen sene sinbo'nun bir markasını almıştım (hala hb'da da en çok satılanlarda nasıl oluyorsa) bıçaklar köreldi kesmiyor artık.

kısacası çöp.

• konu ile ilgili daha onceki yazılanları okumadım ama benim icin cok basit bir cevap ,

berberler ne kullanıyorsa gideceksin şu anda onu kullanacaksın (çaktırmadna berberinizin makinasına bakın)

bizim arkadaş berber sordum cevap :

1-60-70 civarında ve Türk Malı ETAP (aynı berber 3-5 yıl once MOSER onermişti) bence MOSER'de olabilir hala ama ETAP yeterli dedi

ben cok kaliteli , pahalı , kablosuz alacagım diyorsanız yine MOSER yanılmıyorsam bu mode 300 uzerinde

2- berberlerin sıfır makinası dedigi birde ense icin kucuk bir makina daha almak gerekiyor bununda fiyatı 30 civarında bana onerdigi powertech idi ama birbirine benzeyen cok makina var

OZET: 1 tane ETAP 60-70 TL civarında ve 1 tanede sıfır ense makinası POWERTECH (kablosuz ve 30-35 civarında)

geriisi yalan

selamlar
  • Merakıma yenilip bu Remingtonu aldım. Ilk dezavantajı makinada bulunan numara değiştirme taragında sadece 4 numara var ve 6 mm den başlıyor ki 6 mm de daha uzun kesinlikle. İşimi görmedi yani. Motoru da halen kullandıgım Babyliss'ten çok daha zayıf. Bir kere deneme yaptım baktım olmuyor traşa Babyliss ile devam ettim. Sonuc : Gitti 40 lira

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bende almak istiyorum bu remingtondan. perfomansı nasıl

quote:

Orjinalden alıntı: glaser

Arkadaslar bugün teknosaya gittim, dün söylediğim babyliss E772xde modelini almak icin. Ama ne gördüm dersiniz, remington HC 330 indirime girmis. Baktım babyliss 109 tl civarında, remington ise 39,90 a düsmüs. babyliss almaktan vazgectim hemen remingtona atladım, simdi yeni şarja taktım makinayı. ilk şarj 12 saat bakalım yarın trasa baslarım. Makine almayı düsünen arkadaslar tükenmeden teknosaya kossun:) 99tl den 39,90 a düsmüs. 99 u da biraz abartmıs teknosa. alet internette 60-70 tl arası. benden bilgilendirmesi, sıhhatler olsun

• Güzel bir yaklaşım, yalnız berberinizin kim olduğu da biraz önemli; Mahalle arasındaki berberler genellikle hep basit çin malı ürünler kullanırlar.
    Ne mantıkla bunu yaptıklarını hiç anlamam. Fazlasıyla para da kazanıyorlar, ama gidip 20-30 TL lik makineler koyuyorlar tezgahlarına. Bakmayın Moser markasının da eski cazibesi yok. Birçok berber Moserlerde artık eski kalite olmadığından şikayet ediyor. Benim kuaför Salon veysel. Kendisi bu işi hakkını vererek yapan Türkiyedeki sayılı berberlerdendir. Salonunda hep Panasonic kullanıyor mesela, Ali Gür kuaför yine dikkat ettim Panasonic kullanıyor. Bütçesi kısıtlı olanlara birşey demem tabi, ama para verip iyi ürün almak isteyenlere tek tavsiyem Panasonic modelleri

Öte yandan

quote:

Orjinalden alıntı: skardes

konu ile ilgili daha onceki yazılanları okumadım ama benim icin cok basit bir cevap ,

berberler ne kullanıyorsa gideceksin şu anda onu kullanacaksın (çaktırmadna berberinizin makinasına bakın)

bizim arkadaş berber sordum cevap :

1-60-70 civarında ve Türk Malı ETAP (aynı berber 3-5 yıl once MOSER onermişti) bence MOSER'de olabilir hala ama ETAP yeterli dedi

ben cok kaliteli , pahalı , kablosuz alacagım diyorsanız yine MOSER yanılmıyorsam bu mode 300 uzerinde

2- berberlerin sıfır makinası dedigi birde ense icin kucuk bir makina daha almak gerekiyor bununda fiyatı 30 civarında bana onerdigi powertech idi ama birbirine benzeyen cok makina var

OZET: 1 tane ETAP 60-70 TL civarında ve 1 tanede sıfır ense makinası POWERTECH (kablosuz ve 30-35 civarında)

geriisi yalan

selamlar

• unpop zaten sende babyliss varmıs, neden bir makina daha alma ihtiyacı duydunki.. bence de parana yazık, ama neyse ben memnunum evet babylis kadar guclu degil motoru haklısın..
  • Arkadaşlar bu ürün hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim? Özellikle kirli sakal bırakmak kullanacağım. Ne dersiniz?

www.ykm.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.ykm.com.tr/Magaza_Elektronik_Detay.aspx?id=1444
  • eğer kademeli traş makinası arıyorsanız(yani 60-70 mm lik taraklı) flowbee diye ürün satılıyor yurtdışında bakabilirsiniz isterseniz. Ama hangi malzemeler geliyor tam bilmiyorum. Yalnız Türkiye'de yok.
    http://www.youtube.com/watch?v=gBvPe6JtVqw&hl=tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahkoroglu

eğer kademeli traş makinası arıyorsanız(yani 60-70 mm lik taraklı) flowbee diye ürün satılıyor yurtdışında bakabilirsiniz isterseniz. Ama hangi malzemeler geliyor tam bilmiyorum. Yalnız Türkiye'de yok.
    http://www.youtube.com/watch?v=gBvPe6JtVqw&hl=tr

değişik bişey kullanan var mı acaba forumda.

• Dün Zaza Han civarlarında dolaşırken bir tane Panasonic ER508 aldım. Model bu forumdan aklımda kalmıştı, Önce bir mağazaya sordum 126TL dedi, sonra ikinci bir mağazada 125'e bulunca kredi kartı ile aldım... Gerçi daha sonra İnternette daha ucuza buldum ama olsun alınmış mal alınmıştır....

Gelelim sonuca, akşam evde, önce biraz şarja taktım, denesem mi denemesem mi diye şüphede kaldım. Bu sabah erkenden tura çıkıyorum, sonuçta turistlerin karşısına ala-boz şekilde çıkmakta var, daha önce kendimi traş etmemiştim ama dedem berberdi, vardır genlerde bir şey diye düşündüm. Askerde birini gayet güzel traş etmiştim... ama bir hata yapsam telafisi yok. Sabah 6 da yola çıkıyorum, bir berbere gidip düzeltmek imkansız... en kötüsü alır jileti kazırım dedim ve taktım 3 numara tarağını...

Sonuç: mükemmel, çok ta kolay oldu... bugün bir sürü insana sordum, arkadaşlar inamak istemedi, berber işi bu dedi....

Ya, ben berbere karşı değilim, iyi de muhabbetim var, benden de az para alıyorlar ama artık maliyeti çıkarana ER508 ile devam...

• BENCE yolunuz düşerse Eminönünde zaza han a gidin, aradığınız herşeyi orada bulabilirsiniz ama ben size TurboMAC ı öneririm kaliteside özelliğide gerçekten güzel bu arada sahtelerinden kaçının çünkü çok var piayasada.

www.zazahan.com
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.