Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede fakir var, kesim işleminden sonra tüm makineyi suya tutuyorum banamısın demiyor, 508de yıkanabilirdendiği için hoşuma gitti, ancak fakirden vazgeçme sebebim saçlar sık ve sert olduğu için makine kasıyor, motoru yavaşlıyor, hep aynı hızda kesim yapmıyor.

Sert ve sık saçlar için suda yıkanır bir makine önerirmisiniz , abartı fiyat olmadan mesela 250 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 11 Haziran 2010; 14:56:59 >
  • teşekkürler hocam verdiğin bilgiler için.....
    quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Şimdi forum olarak er 508mi diyorsunuz, baştan sona forumu okudum, başlarda moser, sonra remington en son er508 tavsiye ediliyor, ancak genel kanı en sonunda 508midir,bende almayı düşünüyorum ,sık ve sert saç kesimi nasıl, makine boğuluyor mu?. Bunumu alayım, Hepsiburadada baktım en üstte sakal bıyık düzeltme makinesi diye geçiyor, Ben sık saçlar için saç kesme makinesi arıyorum.

Ben Moser'den 508'e geçiş yaptım. Her açıdan daha iyi. Yalnız sert saç kesimi dediğin için bunda biraz tereddütüm var. Çünkü benim saçlar artık iyice döküldüğü için baya cansızlaştı. Ense tarafı ise tabii biraz daha yoğun ve sert. İşte bazen eğer saçlar da kirliyse ve bir çırpıda keseyim dersem zorlandığını kamyoncu ifadesiyle bayılır gibi olduğunu hissediyorum.

Bunun çözümü var mı var. Kesim işlemini biraz daha ağır ağır yapmak. Ayrıca elektrik prizine takılı iken de benzer sorun oluyor mu onu da denemek lazım.

@nod35

Benim gördüğüm 2 mm.lik tarağı yok.

• Bendede fakir var, kesim işleminden sonra tüm makineyi suya tutuyorum banamısın demiyor, 508de yıkanabilirdendiği için hoşuma gitti, ancak fakirden vazgeçme sebebim saçlar sık ve sert olduğu için makine kasıyor, motoru yavaşlıyor, hep aynı hızda kesim yapmıyor.

Sert ve sık saçlar için suda yıkanır bir makine önerirmisiniz , abartı fiyat olmadan mesela 250 gibi
  • 508'in sert saçlarda sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum;ama saçlarda dax,wax,jöle vs. gibi maddeler varsa kesimde zorlanır ki bütün makinalar kanımca kesimde zorluk çeker.

En yüksek performans için makinayı full şarj veya prize takılı kesim yapın en mantıklı çözüm ise her tıraştan sonra makinayı şarj etmek.

Fanatiklik yapmak istemem ama bugün makina alacak olsam yine 508'i tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 18 Haziran 2010; 3:10:43 >
  • Eyvallah
  • 250 TL bütçen varsa, ER508 in bir üst modeli olan ER1420 modelini tavsiye edebilirim. Kendi kullandığım model
    batarya tipinden, şarj ve kullanım süresine, bıçak kalitesine kadar birçok + sı var.
  • er 508 aldım forumdaki görüşlerden dolayı... 2 kere saç traşı oldum... yağ gibi kayıyor kolay traş yapıyor... dezavantajı ise hızlı hareket ettirince kafada motor boğuluyor..saclarım ince telli ve seyrek olmasına karsın...merak ettiğim diğer er 508 sahiplerindede böyle oluyormu yoksa benim makinemdemi sorun var...
  • www.hepsiburada.com
    Felix FL579 Formen Islak&Kuru Titanyum Şarjlı Saç Kesme Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=336727&productId=sgflxfl579

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3428&IID=161022
    Felix FL579 Formen Islak&Kuru Titanyum

http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-er-508-sakal-biyik-duzeltme-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=sgpaner508&categoryId=336727 Panasonic ER-508 Sakal Bıyık Düzeltme Makinesi
    Fakir Boss Hassas Ciltler İçin Şarjlı Nano Saç Kesme Makinesi 49 TL

Felix, Fakir ve Panasonic Titanyum bıçak ve yıkanabilirlik ile öne çıkıyor. Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz han -- 2 Temmuz 2010; 19:13:29 >

• Arkadaşlar 3,4 cm uzunluktaki saçları düzeltebilecek yada 1.5-2 cm kadar uzunluk bırakabilecek makina var mı? genelde hepsi kısa tıraş yapıyor.
  • Konu madem bugünlere gelmiş bende tecrübemi yazayım. Yaklaşık beş yıldır Sinbo shc-4304 kullanıyorum. O zamanlar sanırım 7 TL ye almıştım. Yazın 3 numara, kışın 6 numara. Eşimin önüne oturuyorum. 5 dakikada işlem tamam çok memnunum. Sağlıkla kalın
  • ROWENTA TN8110 SAÇ KESME MAKİNESİ

size zahmet bir de şu makineyi kullandıysanız ya da kullanan birini gördüyseniz yorum yapabilir misiniz?

www.rowenta.com.tr
    Rowenta Resmi Satış Sitesi - Opps! - 404
    http://www.rowenta.com.tr/rowenta/frame.aspx?gclid=CM_nlte3p6MCFQOazAodimdV3g

• quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

Arkadaşlar 3,4 cm uzunluktaki saçları düzeltebilecek yada 1.5-2 cm kadar uzunluk bırakabilecek makina var mı? genelde hepsi kısa tıraş yapıyor.

panasonic er 508 dediklerini yapar...

bu arada panasonic er 508 zaza hanın yanındaki tahtakale iş hanının alt katındaki "emre elektronik"te 90 kağıt...
  • Arkadaşlar kirli sakal traşı için aylardır bir makina bakıyorum ama hala karar veremedim hem çok pahalı olmasın diyorum hemde iş görsün diyorum zaten haftada 1-2 kesicem sakalları ..Şu ikisi nasıl

http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-er-508-sakal-biyik-duzeltme-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=sgpaner508&categoryId=336727

• Arkadaşlar saçı ustura gibi sıfır kesecek bir makine tavsiyeniz var mı ?
  • Merhaba, uzun araştırmalar sonucu Panasonic 508 H almış bulunmaktayım. Ama memnun kaldığımı söyleyemem şöyle ki:

Eksiler (-):
    10-20-30-40mm lik tarak ataçmanı makine üzerinde tam olarak sabitlenmediği için kesim esnasında yukarı aşağı oynuyor.
    Tarak ataçman uzunlukları yetersiz: 3-6-9-10-12-20-30-40 (10-20-30mm arasının boş olması katlı saç keserken problem oluyor.)
    Sarj ünitesi veya taşıma çantası bulunmamakta.

Artılar (+):
    Motor devri yüksek. Kordonlu kullanımda dakikada 10.000 devirmiş. Bıçak keskinliği harika.
    Gürültü 56dB. Rahatsız edici değil.
    Kordonsuz olarak suyun altında makine ve bıçaklar yıkanabiliyor.

Sonuç olarak yeni aldım kullanıyorum ve memnun kalmadım. Makine alacak arkadaşlara tavsiyem Philips QC5055' e bakmaları.

Not: Panasonic 508 H Saç Kesme Makinesi kutusu arıyorum. Sadece en dıştaki kutu lazım. Satmak isteyenler fiyatı lütfen bana bildirin. Kargo masrafları bana ait. Tek ricam kutunun en az yenisi kadar sağlam ve kusursuz durumda olmasıdır. İyi günler.

• Berberimin kullandığı ve bana da aldırdığı Moser kablosuz. 250 TL ye aldım 2010 baharında. Sanırm 5 adet ölçülü tarağı, 2 adet şarjlı pil, şarj ünitesi, temizleme fırçası, yağ ile birlikte geldi.
  • dostum bu kadar güzel bir üründen nasıl kalmadın anlamadım. belki senin cihazda sorun vardır. servise göster istersen. baksınlar. yoksa, benim kuzen aynı cihazı 3 senedir öve öve bitiremiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: daramdrum

Merhaba, uzun araştırmalar sonucu Panasonic 508 H almış bulunmaktayım. Ama memnun kaldığımı söyleyemem şöyle ki:

Eksiler (-):
    10-20-30-40mm lik tarak ataçmanı makine üzerinde tam olarak sabitlenmediği için kesim esnasında yukarı aşağı oynuyor.
    Tarak ataçman uzunlukları yetersiz: 3-6-9-10-12-20-30-40 (10-20-30mm arasının boş olması katlı saç keserken problem oluyor.)
    Sarj ünitesi veya taşıma çantası bulunmamakta.

Artılar (+):
    Motor devri yüksek. Kordonlu kullanımda dakikada 10.000 devirmiş. Bıçak keskinliği harika.
    Gürültü 56dB. Rahatsız edici değil.
    Kordonsuz olarak suyun altında makine ve bıçaklar yıkanabiliyor.

Sonuç olarak yeni aldım kullanıyorum ve memnun kalmadım. Makine alacak arkadaşlara tavsiyem Philips QC5055' e bakmaları.

Not: Panasonic 508 H Saç Kesme Makinesi kutusu arıyorum. Sadece en dıştaki kutu lazım. Satmak isteyenler fiyatı lütfen bana bildirin. Kargo masrafları bana ait. Tek ricam kutunun en az yenisi kadar sağlam ve kusursuz durumda olmasıdır. İyi günler.

• arkadaşlar panasonik saç kesme makinasını izmirde yaşıyorum nerde bulabilirim kipa karfurda bulamadım pilips kullanıyorum şu an ama benim saçlar biraz gür iyi kesmiyor TEŞEKKÜRLER
  • Er-508 i sadece ense traşı için alıcam gibi gözüküyor.Benim merak ettiğim bu cihaz ense ve sakal tıraşını yaparken sanki jiletle alınmış kadar kısa kesebiliyor mu..
  • arkadaslar oncelikle merhaba fromda yeniyim;

bircok makina dan bahsedilmis ama panasonic ER-224S ten bahseden olmamış. hem ıslak hem kuru kullanılabilen bir makina ama fazla bilgim yok. ben onu almayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.