Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
51
Favori
512.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Ben de bugün moser 1400 sipariş verdim.
    Bıktım pille, sarjla uğraşmaktan.

Moserden memnun kaldınız mı hocam?

Evet iyi ki almışım. Kurtuldum pilli-sarjli çabuk bozulan makinelerden. Süper de kesiyor. Gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Adaptör+İnverter aldım aynı ürün Amazon'da 100 doların üzerindeydi ben daha yüksek watt vereni yurtdışından getirdim..Voltajın yanı sıra 50-60 Hz frekans farkınıda uyumlu hale getiriyor..
  • İnverter hangisini aldiniz merak ettim. İnverter da mi satiyorsunuz makineyle beraber?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Wahl,andis 110v-220v yazıp google'da aratınca amerikan voltajlı tıraş makinelerinin avrupa ülkelerinde nasıl çalıştırılacağına dair yapılmış düzenek ve aparatların olduğu videolar mevcut en çok tercih edilen yöntem 12 volt çıkışlı 220v girişli adaptörün çıkışına inverter bağlanıp 110v çıkış alınıyor..Video linkinide ekledim detaylı anlatımı mevcut bendeki adaptör ve inverter kalite olarak video ve linkte satılan ürünün üstünde..
    http://frequency60hz.com/blog/the-amazing-220v-to-110v-transformer-for-wahl-hair-trimmer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 19 Ocak 2017; 15:11:47 >

evet yanında aparatlarıda satıyorum tak çalıştır şeklinde..fotoğrafları ilanımda ekli dükkanıma girip merak edenler varsa aparatın fotoğraflarına bakabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 19 Ocak 2017; 15:15:27 >
  • Benim baktigimda 2 sene evvel 150 pounda satiyolardi ceviriciyi. Simdi amazon 40$ a satiyorum aldim denedim ise yariyor gercekten. Haberiniz yoksa onu diyecektim.

Amazon'un sattığı çeviriciden daha kalitelisi mevcut şu an elimde ben Çin'den aldım 35 dolara mal oldu alüminyum kasalı ve yüksek watt değerine sahip..İngilizlerin yaptığı aparat halen çok pahalı linkini attığım ürün Amazon ve Ebay üzerinden satıyorlar..Sistemi oldukça basit aslında neden ülkemizde bulunmuyor anlamış değilim..
  • Yurtdisinda bile cok sinirli suan turkiye de zor bulmak hele benim aradigim zaman hic yoktu. Simdi yeni yeni.. cin de de yoktu eskiden.

Simdi baktim fiyati artmis birde vergi siniri dusunce fiyati 60 dolara cikmis kargo dahil. 200watt.

Tıraş makinesini ezbere aldıktan sonra aparat için çok araştırma yapmıştım aparatların fiyatları makinenin 3-4 katına tekabül ediyordu şu an için fiyatlar biraz kıvama gelmiş olsada halen pahalı..Ben Çin'de kondansitör,inverter,adaptör vs gibi ürünlerin imalatını yapan bir firmanın ürününü aldım kalitesi olağanüstü çıktı Litufuze'de sonuçta Çin üretimi bazen Amazon yerine Çin'e yönelmek daha mantıklı duruyor bu tip ürünlerde..

Ben çevirici aparatı 80 liradan satışa koydum dönüp bakan olmadı fiyatını makul yazdığımı belirtmeme rağmen pm atanlar halen oluru nedir diyorlar en iyisi yurtdışından alsınlar hata bendeki kar koyup satışa sunmadım tıraş makinesini iki adet alınca çevirici aparatıda iki adet almıştım diğeri yatsın kenarda kutusunda..Chrome Pro'nun motoru Moser'dende güçlü yanındaki aksesuarı bile bir Moser parası eder..

Sizin kullandığınız tıraş makinesi hangisi?

• Evet fiyatlar hala pahalı, şu linkteki ingiliz çakallar hele tam kazıkçı.

http://www.frequency60hz.com/

Ben araştırma yaparken sadece bu vardı. Makineye 20$ verip buna bu kadar para vermek mantık dışı.

Alternatif bulmuştum 2 ayrı yerden parça almak gibi sizin şekil(inverter+çakmak girişli adaptör) ancak o da makineyi çok komplike hale getiriyor malesef, bir sürü kablo, alet vs.

Sonra şunu gördüm ya da forumdan biri mi söyledi hatırlamıyorum;

Çin'de baktım ama bulamadım, muhtemelen başka marka adı altında satılıyordur. 39$ dı ben aldığımda fiyat şimdi artmış. Kablo vs açısından çok pratik. zerinde usb girişleri dahi var.

Makine olarakta sizinki nin mavisini almıştım.

2 senedir bir köşede atıl durumdaydı.

Katılıyorum başlıklar süper, sağ-sol kulak üstü tıraşı için bile başlık düşünülmüş, yapılmış.

Kesimi harika.

Fiyatı da iyi aslında ama çevirici işi bozuyor.

Amazon.de 'den 47€ kargo dahil alınabilir, çevirici ile uğraşmaya gerek kalmaz.

• Sinbo marka aldım ama hiç kesmiyor hiç memnun kalmadım satıcıya (webdenal.com) mail attım bakalım ne cevap vericekler.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar oyuncak gibi makine parana yazık geçmiş zaman A101'den bende almıştım Sinbo kesmek bir yana yoluyor resmen..Size tavsiyem Moser,Wahl,Andis gibi makinelere bir sefer para verip uzun yıllar kullanmak..
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    Hocam en ucuz nereden alabiliriz izmirde güvendiğiniz mağaza var mıdır ya da internette?
  • Aynen öyle hocam. verdikleri makas bile kesmior. bakalım paramı alabilecek myiim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Aynen öyle hocam. verdikleri makas bile kesmior. bakalım paramı alabilecek myiim..

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın paylaştığı linkteki ürün işinizi görecektir profesyonel ölçekte bir makinedir fiyatıda şu an için çok uygun diğer makineler ve modeller için Fonex Kozmetik web sitesine bakabilirsiniz..
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Taraksız 0,8mm 1,00mm 1,2mm 2,00mm Kesim yapabiliyor. tarak ölçüleri 3mm den başlıyor
  • Evet yıllardır kendi saçımı kendim kesiyorum. Hep kablolu kullanğım için beni yoruyordu. Neyse ucuz şarjlı çin malı saç kesme makinesi almak için yola çıktım sonra biraz pahalı makine almış oldum. Bu fiyata almadım.
    http://www.hepsiburada.com/moser-lithium-pro-led-clipper-eu-pin-p-HBV00000299U6?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.kisisel-bakim.pla&gclid=CIaWwd767NECFaIW0wodBUUA1w
    Bu makineyi seçme sebebim lityum iyon bataryası ile Nimh Nicad bataryalardan daha uzun ömürlü, şarj süreleri kısa, kullanım süresi uzun olması tercih sebebim oldu.
    İlk tıraşımı kendim yapacağım bakalım kesmesi nasıl. Makine hakkında düşüncelerimi sonraki günlerde aktaracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

Evet yıllardır kendi saçımı kendim kesiyorum. Hep kablolu kullanğım için beni yoruyordu. Neyse ucuz şarjlı çin malı saç kesme makinesi almak için yola çıktım sonra biraz pahalı makine almış oldum. Bu fiyata almadım.
    http://www.hepsiburada.com/moser-lithium-pro-led-clipper-eu-pin-p-HBV00000299U6?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.kisisel-bakim.pla&gclid=CIaWwd767NECFaIW0wodBUUA1w
    Bu makineyi seçme sebebim lityum iyon bataryası ile Nimh Nicad bataryalardan daha uzun ömürlü, şarj süreleri kısa, kullanım süresi uzun olması tercih sebebim oldu.
    İlk tıraşımı kendim yapacağım bakalım kesmesi nasıl. Makine hakkında düşüncelerimi sonraki günlerde aktaracağım.

Çin malı ararken bunda karar kılmakta ilginçmiş biraz :)

Eminim iyidir!

• Arkadaşlar şundan aldım ama klasik bordo dan ne farkı var bilemedim? Orjinal midir?

http://www.hepsiburada.com/moser-sac-kesme-makinesi-1400-0458-gri-p-SGWAHL000825
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.