Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Moser 1400-0278 edition. (Şu an kullandığım makine)
    Philips ve remington da var ancak kullanmadığım için bilemiyorum kalitesini.
    Sinbo almıştım daha önce, ancak hiç memnun kalmadım hemde hiç.

Hangi siteden aldınız acaba moseri hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Moser 1400-0278 edition. (Şu an kullandığım makine)
    Philips ve remington da var ancak kullanmadığım için bilemiyorum kalitesini.
    Sinbo almıştım daha önce, ancak hiç memnun kalmadım hemde hiç.

Hangi siteden aldınız acaba moseri hocam?

Hepsiburada'da satış yapan Evmanya üzerinden aldım 95 tl ye. Evmanya hb nin kardeş kuruluşu, o yüzden güvenilir diye düşünüyorum.
  • Seri sonuna düşen Philips yada Remington ürünleri oluyor çok iyi fiyatlara bunları alıp rahatlıkla kullanabilrsin.
  • Arkadaşlar saçımın sadece üst kısmını en az 2.5cm uzun olucak şekilde kesen bir makina arıyorum.Mümkünse yağlanma gerektirmesin 100TL civarı bütçem var kablolu kablosuz fark etmez.Yeterki kolay bir şekilde kessin.

• remington hc5150 4.2 cm veya braun HC5050 3.5 cm kesebiliyor. tavsiye istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 28 Şubat 2017; 15:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Arkadaşlar saçımın sadece üst kısmını en az 2.5cm uzun olucak şekilde kesen bir makina arıyorum.Mümkünse yağlanma gerektirmesin 100TL civarı bütçem var kablolu kablosuz fark etmez.Yeterki kolay bir şekilde kessin.

Hocam 100 liraya moser alın, emin olun fiytının çok çok üstünde performansı var, yıllarca kullanırsınız. Ayrıca taraklarını her yerde işportada bulabilirsiniz 2 tl ye.. Diğer markaların parçası tarakları o kadar bulunabilir değil. Bulsanızda orjinal alamalsınız vs..
  • burak_yksl

Remington yorumları Hb'de çok kötü yanından sadece 2 tarak çıkıyor yazılmış ve başka kötü yorumlarda var.

hgwxx/7

Meşhur 1400 modeli mi yoksa alt modelide iş görür mü.Makineyi Yağlamam gerekir mi bu Moser lerde.Birde tarak boyutu saçın ne kadar uzun olacağını belirliyor öyle değil mi.Öyleyse 1400 modeli yada alt modelinin içinden çıkan taraklar 2.5-3cm kesmez mi dışarıdan mı almam gerekiyor tarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 28 Şubat 2017; 17:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

burak_yksl

Remington yorumları Hb'de çok kötü yanından sadece 2 tarak çıkıyor yazılmış ve başka kötü yorumlarda var.

hgwxx/7

Meşhur 1400 modeli mi yoksa alt modelide iş görür mü.Makineyi Yağlamam gerekir mi bu Moser lerde.Birde tarak boyutu saçın ne kadar uzun olacağını belirliyor öyle değil mi.Öyleyse 1400 modeli yada alt modelinin içinden çıkan taraklar 2.5-3cm kesmez mi dışarıdan mı almam gerekiyor tarak

Benim dediğim meşhur 1400 değil tam olarak. Onun daha gelişmişi "1400-0458 edition" modeli.(devir sayısı daha fazla ve daha sessiz) Yağlaman gerekiyor evet ama her zaman değil ve çok kolay bir işlem. İçinden 1 adet sabit tarak ve 1 adet ayarlanabilir tarak çıkıyor (4-18 arası ayarlayabiliyorsun) . Olaki kaybettin bu tarakları, işportadan 1 - 2 liraya alırsın tarakları.

Ayrıca şu çok önemli nokta, neredeyse bütün makineler ilk birkaç traşta keskindir. Peki daha sonra keskinliğini koruyabilecek mi onu da düşünmek gerekir bence. Uzun yıllar kullanmak için mosere bakmalsıın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 28 Şubat 2017; 20:34:16 >

• merhaba

Philips'in HC3420/15 modelini almayı düşünüyorum. Bir üst modelinde saçların sıkıştığını ve her seferinde tarağın temizlenmesi şikayetlerini okudum. BU modelde aynı sorun var mıdır? 2 yaşındaki oğlumu traş edicem kullananlar cevaplarsa ya da önerisi olan olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Sayg.
  • Moser T Cut kullanan var mı ?

Makineden memnun musunuz

Sakal,ense ve göbek göğüs için kullanıcam iş yapar mı ne kadar kısa keserse o kadar iyi.

• arkadaşlar biraz araştırdım moser 1400 almak istedim fakat uzun tarak seçeneği olmaması nedeniyle baska markalara yöneldim. BRAUN HC5090 modelini inceledim 35 mm ye kadar ayar yapılabiliyor. vatanda da indirim vardı 138tl ye aldım. insallah memnun kalırım, bu ürün hakkında bilgisi olan var mı bi sıkıntı yaşamam umarım. diğer soru da yağlama ne kadar sürede yapmamı tavsiye edersiniz?
    www.vatanbilgisayar.com
    BRAUN HC5090 SAÇ TIRAŞ MAKİNESİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/braun-hc5090-sac-tiras-makinesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 29 Mart 2017; 0:38:9 >

• brownness kullanıcısına yanıt
    Var nasıl yok? Üstelik piyasada çok tutlan bir marka olduğundan istediğin numara tarağı işportada bulabilirsin. Mesela bendeki 4 ile 18 arasında yarlanabilir başlık.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    benim dediğim modelde onun iki katı kesme imkanı var. 35 mm en uzun kesme ayarı. belki o kadar kullanmam bilmiyorum ama yine de çok büyük bir artı bana göre
  • www.vatanbilgisayar.com
    PHILIPS HC3420/15 HAİRCLİPPER SERİES 3000 SAÇ KESME MAKİNESİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hc3420-hairclipper-series-3000-sac-kesme-makinesi.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=HC3420/15

Bu iyimidir?

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    hocam bu makinadan bende alma istiyorum,merak ettiğim saçlar için 1mm den başlayıp 1mm artarak kesim özelliği varmıdır?
  • Ben almadım hocam hiç bilgim yok mağlesef
  • Arkadaşlar mediamarkt'ta satılan moser 1400-0458 modeli orjinal midir sizce?

• arkadaşlar 1mm ve 1mm artarak saç kesimi yapan tavsiye edeceğiniz makinalar varmı? babylissE709E kullanan arkadaşlar yorum yazabilirmi.bu alet 1mm ve 1mm aralıklarla kesim yaparmı.
  • Bonus kafayım ve yılda 2 kez 0 ya da 3'e vurdururum saçları tabii

Şu 2 cihazdan hangisi uzun ve kıvırcık saçlarda rahat iş görür sizce?

Bir de mesela 2'e vurdurmak istesem 2mm tarak mı seçiliyor?

https://www.fonexkozmetik.com/
    Moser Traş Makinesi ve Profesyonel Ekipmanlar - Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-makinesi-492

https://www.fonexkozmetik.com/
    Wahl Traş Makinesi ve Profesyonel Ekipmanlar - Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/wahl-4008-super-taper-profesyonel-sac-kesme-makinesi-498

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 31 Mart 2017; 13:13:10 >

• Braun HC5090 aldım.Beklediğimden çok daha iyi çıktı.Tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.