Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saç için makine arıyorum. moser öneriliyor genelde burada? model olarak öneri var mıdır?
  • Ahbârî kullanıcısına yanıt
    Dearling şarjlı makina al moser filan hikâye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan çok uygun fiyata wahl almıştım. Ama düşünce kenarı çok hafif kırıldı ve ara sıra çok ses yapıyor içini açtım bir yerinde vida kısmı kırılmış. Tamiri mümkün mü bilmem ama iyi kötü idare ediyor. Gerçi artık pek saç kesmeyle uğraşmıyorum.

Yinede tamiri Türkiyede olabiliyorsa ve başlık alınabiliyorsa iyi olur. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Bunun dışında en son şu makineyi aldım. Saç sakal vücut hepsini yapıyor. Birkaç kez kullandım hiç fena değil. Komple bakım isteyenlere önerebilirim. Şarjı da 1 saatte doluyor ve 2 saat kadar kullanma ömrü varmış. Yani çok çok iyi.

www.hepsiburada.com
    Philips 7000 Serisi MG7720/15 Multigroom 14 in 1 Erkek Bakım Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-mg7720-15-multigroom-14-in-1-erkek-bakim-kiti-p-HBV000007UYMR

• Arkadaşlar bu makine nasıldır? Şok markette gördüm de 89.90tl diyordu.
    Merak ettim tıraş makineside lazımdı. İnternette en düşük 109tl ye var.

Remington HC335 Titanium Saç Kesme Makinesi
    www.hepsiburada.com
    Remington HC335 Titanium Saç Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/remington-hc335-titanium-sac-kesme-makinesi-pm-sgremhc335

Amazondan da uygun ve iyi bir makine varsa önerileri beklerim.

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    bende remington hc5200 modeli var yıllardır kullanıyorum, 90 liraya hc335 çok iyi ben olsam hiç düşünmeden alırım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

bende remington hc5200 modeli var yıllardır kullanıyorum, 90 liraya hc335 çok iyi ben olsam hiç düşünmeden alırım ...
    Hocam bunların motor gücü yüksek mi? Ona göre alabilirim. Yanıtınız için sağolun. Hayırlı geceler. :)
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    bana göre gücü yeterli zaten saç-sakal kesmeye ne kadar güç gerekir ki, yıllar sonra şarjlı kullanımda biraz gücü düşüyor ama onun da çaresi var zorlanmaya başlayınca takıyorum prize direkt kablolu kullanıyorum, bazı markalar gibi sadece şarjlı kullanmaya mahkum değilim, bu markanın en sevdiğim yönü makinelerinin hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor olması ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Hocam bunların motor gücü yüksek mi? Ona göre alabilirim. Yanıtınız için sağolun. Hayırlı geceler. :)

motoru oldukca güçlü yalnız tarağı sakal kemek için uygun değil sakalı taraksız kesicem diyorsan iş görür
    remington hc5200 için yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 25 Ekim 2018; 0:04:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gür saçlarımı kesmek için makine arıyorum önceki makinamız Moser 1400 dü onu emekliye ayırdık.Tavsiyelerinize açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Amazondan çok uygun fiyata wahl almıştım. Ama düşünce kenarı çok hafif kırıldı ve ara sıra çok ses yapıyor içini açtım bir yerinde vida kısmı kırılmış. Tamiri mümkün mü bilmem ama iyi kötü idare ediyor. Gerçi artık pek saç kesmeyle uğraşmıyorum.

Yinede tamiri Türkiyede olabiliyorsa ve başlık alınabiliyorsa iyi olur. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Bunun dışında en son şu makineyi aldım. Saç sakal vücut hepsini yapıyor. Birkaç kez kullandım hiç fena değil. Komple bakım isteyenlere önerebilirim. Şarjı da 1 saatte doluyor ve 2 saat kadar kullanma ömrü varmış. Yani çok çok iyi.

www.hepsiburada.com
    Philips 7000 Serisi MG7720/15 Multigroom 14 in 1 Erkek Bakım Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-mg7720-15-multigroom-14-in-1-erkek-bakim-kiti-p-HBV000007UYMR
    Hocam aynı makinadan bende aldım yurtdışı yorumlarını okuyarak ve videolarını izleyerek siz memnun muydunuz ? İnternette ki yabancıların yorumlar çok iyi bu arada. Color combo pro nun yanında gelen küçük pilli cihaz sakal kesmek için değil de daha çok kulak çevresi ve ense çizerken falan yani berberlerde kullanılan hassas makinalardan. İnce ayar yapmak için kullanılıyor ve kesinlikle gerekli bir alet.

Makina için geçmiş olsun inşallah yaptırabilirsiniz. İsterseniz wahl teknik servisini arayıp onlara bir sorun belki yardımcı olurlar. Bu tarz makinalar böyle hocam mesela moser 1400 lerde eğer yere düşerse işi bitiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Hocam aynı makinadan bende aldım yurtdışı yorumlarını okuyarak ve videolarını izleyerek siz memnun muydunuz ? İnternette ki yabancıların yorumlar çok iyi bu arada. Color combo pro nun yanında gelen küçük pilli cihaz sakal kesmek için değil de daha çok kulak çevresi ve ense çizerken falan yani berberlerde kullanılan hassas makinalardan. İnce ayar yapmak için kullanılıyor ve kesinlikle gerekli bir alet.

Makina için geçmiş olsun inşallah yaptırabilirsiniz. İsterseniz wahl teknik servisini arayıp onlara bir sorun belki yardımcı olurlar. Bu tarz makinalar böyle hocam mesela moser 1400 lerde eğer yere düşerse işi bitiyor...

Alıntıları Göster
    Düşürmeden önce memnundum :) Yinede iş görüyor bazen sesli çalışıyor o kadar. Belki dediğiniz gibi yurtdışından wahl ile görüşürsem o parçaları yollarlar kimbilir :)

Artık Türkiyede satışa çıkmış yeni fark ettim.

akakce.com
    Wahl 1395-0465 Color Pro Combo Sa� Kesme Makinesi Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/sac-kesme-makinesi/en-ucuz-wahl-1395-0465-color-pro-combo-fiyati,298555147.html

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    İnşallah bende memnun olurum. Birçok Avrupa ülkesinde satılıyor ve yorumlar güzel o yüzden aldım. Ayrıca dediğiniz gibi Türkiye’de de satılan ve teknik servisi olan bir model. Wahl teknik servis veya wahl tüketici limited şirketi falan yazınca çıkıyor adresleri en azından telefon ile arayıp sorabilirsiniz veya wahl Türkiye sayfasından falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 8 Kasım 2018; 0:14:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

İnşallah bende memnun olurum. Birçok Avrupa ülkesinde satılıyor ve yorumlar güzel o yüzden aldım. Ayrıca dediğiniz gibi Türkiye’de de satılan ve teknik servisi olan bir model. Wahl teknik servis veya wahl tüketici limited şirketi falan yazınca çıkıyor adresleri en azından telefon ile arayıp sorabilirsiniz veya wahl Türkiye sayfasından falan.
    Sağolun hocam. Umarım sizde memnun kalırsınız.
  • arkadaşlar şu iki arasındaki fark nedir Allah aşkına? baya baktım ama bulamadım. Biri Moser 0458 diğeri Moser 0050 olarak geçiyor.

akakce.com
    Moser Dei-1400-0050 Sa� Kesme Makinesi Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/sac-kesme-makinesi/en-ucuz-moser-dei-1400-0050-sac-kesme-makinasi-fiyati,177986.html

akakce.com
    Moser 1400-0458 Edition Sa� Kesme Makinesi Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/sac-kesme-makinesi/en-ucuz-moser-1400-0458-edition-sac-kesme-makinasi-fiyati,8394710.html

• freeagle kullanıcısına yanıt
    bordo olan klasik renk,öteki sonradan çıktı aynı modelin farklı rengi bildiğim kadarıyla bir farkı yok
  • enjoyman95 kullanıcısına yanıt
    Bordo olanı aldım hocam kullanma fırsatım olmadı ama güzele benziyor, önceki premier 10 yol gitmişti bu da parasını çıkarsa yeter 👍

• Phlips tarak kırılınca Remington aldım tarak aralığı çocukların canını acıtıyor enseye çok büyük geliyor . Bu forumda Powertec 258 tavsiye üzerine aldım oldukça ucuz fiyata bebeklikten itibaren saçları Powertec ile ense vs çok rahat kesiliyor. 0mm-3 mm-6 mm 9 mm kadar tarak var

Veletler büyüdü önleri uzun kesmek için 24 mm vs taraklı Powertec modeli var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennuarda -- 19 Kasım 2018; 15:31:38 >
  • freeagle kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın bende de 3 yıldır bordo var memnunum bir sorunuz olursa yazarsanız
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce Remington HC5200, Remington Alpha Pro Power HC5150 veya Remington Titanium Saç Kesme Makinesi HC335 bu 3 makineden hangisini tercih edeyim, çocuğun saçlarını kesmek için kullanacağım en fazla 100 - 130 TL gibi bir bütçe vermeyi düşünüyorum sizin veya diğer arkadaşlarında başka önerebileceğiniz bir ürün varsa oda olur.
    Bu tarak aralığı çocuğun canını yakma gibi bir durum var ise tam vakıf değilim, ona göre bir tavsiyede bulunur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 24 Kasım 2018; 10:51:28 >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    internette kendi sitesinde bile hc-5150 hakkında fazla bilgi yok ama görünüşü bendeki 5200 modeline benziyor ...
    eskiden hc-5550 vardı çok fonksiyonel bir modeldi ancak piyasada bulmak zor, araştırın belki bir yerlerde vardır ...
    hc-335 ergonomi olarak daha iyi, kesim tarakları daha iyi sabitleniyor ancak sadece iki adet sabit 6 ve 18 mm. kesim başlığı var, sizin için yeterli olursa hc-335 ideal görünüyor ancak daha uzun tarak (3-42mm.) ihtiyacınız olacaksa hc-5200 doğru seçim olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 24 Kasım 2018; 14:45:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.