Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hem sakal hem saç kesmek için ne önerirsin mesela ? Tercihim remington ve kablolu kullanıma izin vermesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hc5000 serisinden biri olabilir; hc-5150, 5200, 5300, 5400 ... bulabilirseniz hc-5550 daha iyi bir model ...
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Hocam tarakları 3-6-9 diye gidiyor. İnce ayarı nasıl yapıyorsunuz iz bırakmamak için .@Khiron

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarak falan kullanmıyorum hocam kafa sürekli makine sıfırı şeklinde benim. dandun dalıyorum açıkçası.
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Peki yanda bıcak ayarı var mı hocam ileri-geri .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet var.
    şurada görebilirsiniz.

1:16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 7 Şubat 2019; 22:27:40 >
  • Bu ürünü almak istiyorum, çocuklarımı tıraş ediyorum ve sakalımı düzeltirim.
    Ayda en fazla 2 kez kullanılacak bir ürün, çok para vermek istemiyorum.
    Şuan sinbonun bir kablolu cihazını kullanıyorum, kablosuz olunca çocukları daha rahat tıraş edebilirim sanırım.
    Var mı başka tavsiyeniz az daha ver şunu al yada bu ürün yeterli olur al kullan gibi.
    urun.n11.com
    Powertec Tr 458 Tıraş Makinası Ense Sakal Bıyık Yeni Model - n11.com
    https://urun.n11.com/sac-ve-sakal-kesme-makinesi/powertec-tr-458-tiras-makinasi-ense-sakal-biyik-yeni-model-P209791319

• quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

Phlips tarak kırılınca Remington aldım tarak aralığı çocukların canını acıtıyor enseye çok büyük geliyor . Bu forumda Powertec 258 tavsiye üzerine aldım oldukça ucuz fiyata bebeklikten itibaren saçları Powertec ile ense vs çok rahat kesiliyor. 0mm-3 mm-6 mm 9 mm kadar tarak var

Veletler büyüdü önleri uzun kesmek için 24 mm vs taraklı Powertec modeli var mıdır?
    Aklım daha çok Remington'a yatıyor idi ama buradaki yorumunuzdan anladığım tarak saç çekiyor doğru mu?
    Hangi ayarda çekiyor tam olarak, acaba sizde ki üründe bir sıkıntı olabilir mi?
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Sanırım siz Remington da kullanıyorsunuz hangi modeli acaba?
    Ben HC5xxx serisine yoğunlaştım ama benim için daha çok çocukları tıraş ederken sorun yaşamamak önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Sanırım siz Remington da kullanıyorsunuz hangi modeli acaba?
    Ben HC5xxx serisine yoğunlaştım ama benim için daha çok çocukları tıraş ederken sorun yaşamamak önemli
    HC5200 var motoru güçlü işimi görüyor Philips kullanıyorum şuan ayarlaması daha kolay diye ama motoru güçlü olan Remington.

70 TL'ye almıştım 140 TL olmuş en ucuz vay be
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Ayarlaması daha kolay derken tam olarak açabilir misiniz?
    Birde yukarıda bir arkadaş "Remington aldım tarak aralığı çocukların canını acıtıyor" demiş,
    buna benzer bir sorun yaşadınız mı hiç, tecrübelerinizi alabilir miyim?
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Sırasıyla almayı düşündüğüm ürünler (fiyat odaklı), 5302 modeli ağır basıyor fiyattan dolayı ama 5900 ise tüm özellikleri yerinde bir cihaz gibi duruyor, yıkanabilir, titanium ve lithium pil gibi yine de karar veremedim.

Remington HC5302 130TL
    Remington HC5200 140TL
    Remington HC5400 160TL
    Remington HC5900 170TL

Sizlerin düşüncesi ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Ayarlaması daha kolay derken tam olarak açabilir misiniz?
    Birde yukarıda bir arkadaş "Remington aldım tarak aralığı çocukların canını acıtıyor" demiş,
    buna benzer bir sorun yaşadınız mı hiç, tecrübelerinizi alabilir miyim?
    Tarağı taktıktan sonra cihazın üstünde dönebilen bir tekerler var onun ile 1 mm aralıklar ile ayarlama yapılabiliyor. Remington da ise 3 mm aralıklar ile çıkarıp yukarı aşşağı elinle ittirerek ayar yapmak zorunda kalıyorsun çok büyük bir problem değil elbette.

Çocuklara nasıl olur hiç bir fikrim yok bende bir sorun yaşatmadı.
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    5302'de kablolu kullanım var mı bilmiyorum ama ben en sona onu bırakırım ...
    5900 biraz öne çıkacak gibi, başlık tipi farklı ancak bu tasarım sağlam mı bilemem ...
    geriye klasik remington tasarımı olan 5200 ile 5400 kaldı, bende 5200 var siz de 5400 alın ...
  • urun.n11.com
    Panasonıc Er-gy10-cm504 Şarjlı Erkek Bakım Kiti Kulak-burun Kıl A - n11.com
    https://urun.n11.com/tiras-makinesi/panasonic-er-gy10-cm504-elekterkek-bakim-kiti-P315145040?

Arkadaşlar linkteki ürün hakkında bilgisi olan var mı? Ya da bunu alma başka bir şey al diye tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sakal traşı olacağım ilerde de çocuk saçı traş edeceğim.

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi 5900 de tarakların iki bacağı var ve kırılma riski çok yüksek gibi.
    Hatta forumda bir arkadaş almış (eski tarihli) hiç güven vermediğini yazmış.
    Bu durumda 5400 tek seçenek olarak kaldı 5600 zaten yok, 5550 hiç yok. Büyük ihtimalle 5400 alırım.
    Teşekkür ederim.
  • Evde 3 numara saç kesimi için,
    Powertec mi remington mı tavsiye edersiniz?
    Powertec 6500.mü 3200.mü ya da başka modeli mi?
    Remington hangi modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Boynerdeki moser 1400'ü kullanan var mı orjinal mıdır acaba ?
  • Bu nasıl arkadaşlar
    Epey
    King K-066 Çok Amaçlı Tıraş Makinesi
    https://www.epey.com/tiras-makinesi/king-k-066.html

• ben powertec aldım ofiste bir arkadaşımda 3 tane varmış powertec daha ucuz olmasına rağmen onu tavsiye etti özellikle
    çok memnun kaldım yedek pili de var bende ki tr 800 modeli
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.