Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet gayet memnunum ... hem şarjlı hem kablolu kullanılabilmesi büyük avantaj ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

evet gayet memnunum ... hem şarjlı hem kablolu kullanılabilmesi büyük avantaj ...
    Hala aktif olarak kullanıyorsunuz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunyy2003 S kullanıcısına yanıt
    evet ... haftada 2 kez sakal, ayda 1 saç ...
  • quote:

evet ... haftada 2 kez sakal, ayda 1 saç ...
    O zaman geçiyorum siparisi

• quote:

Merhaba arkadaşım, Farklı yerdeki bir yorumda 6 ayda bataryasının öldüğünü yazmışlar! Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve bir sorun yaşadınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

Merhaba arkadaşım, Farklı yerdeki bir yorumda 6 ayda bataryasının öldüğünü yazmışlar! Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve bir sorun yaşadınız mı?

Alıntıları Göster
    selam arkadaşım,
    şimdi konuya baktım makine arama sürecimle ilgili 43. sayfadan itibaren (21 ağustos 2014) mesajlarımda bahsetmişim, 25 ağustos 2014'te almışım yani net 5 yıl olmuş ... o günden beri düzenli kullanıyorum, özellikle şarjlı ve kablolu olmasından çok memnunum, her kullanım sonrası mutlaka en az 12 saat şarjda bırakıyorum ... şu an bile bir traşı şarjla yapmak mümkün ... 2 ay arayla başlığı söküp temizliğini ve yağlamasını yapıyorum ... sanırım bu nedenle şimdiye kadar sorun çıkarmadı, bundan sonrası şans ...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Model neydi?

• quote:

Teşekkür ederim. Model neydi?
    Remington hc-5200 ...
  • quote:

Remington hc-5200 ...

Alıntıları Göster
    Şarj olurken kullanılmıyor yazıyor bazı yerlerde! Bu doğru mu?

• quote:

Şarj olurken kullanılmıyor yazıyor bazı yerlerde! Bu doğru mu?

Alıntıları Göster
    yanlış yazmışlar, kullanılıyor ... zaten bu aletin en iyi yönü kablolu ve kablosuz kullanım özelliği ...
  • .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

yanlış yazmışlar, kullanılıyor ... zaten bu aletin en iyi yönü kablolu ve kablosuz kullanım özelliği ...

Alıntıları Göster
    Sipariş verdim arkadaşım teşekkür ederim..

• Mylove kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • Arkadaşlar saçımı sıfır numara tıraş edebileceğim en iyi makine nedir? Powertec tr 6500 ve moser 1400 arasında kaldım. Hangisinin sıfır numarası daha iyidir?
  • quote:

hayırlı olsun ...
    Teşekkür ederim. Traş makinesi geldi. açtığımda şarjı var gözüküyordu, dedim 12 saat şarja takayım, kırmızı ışık sabit yanıyordu, 12 saat sonunda yine ışığı sabit yanıyordu! Sizde de böyle mi?

ben 2 tam gün bekletmiştim, ilk şarj için 12 saat az sayılır, belki sonrakilerde 12 saat yeterli olur ilk seferde iyice bekleyin en azından 24 saat dolsun ... her kullanımdan sonra da mutlaka şarja takın ...
  • quote:

ben 2 tam gün bekletmiştim, ilk şarj için 12 saat az sayılır, belki sonrakilerde 12 saat yeterli olur ilk seferde iyice bekleyin en azından 24 saat dolsun ... her kullanımdan sonra da mutlaka şarja takın ...
    Eyvallah hocam. Şarj esnasında dolduğu zaman kırmızı ışık yine aynı mı yanıyor?

tam dolunca ışık sönüyor ... ben bu 5 yılda söndüğüne 1-2 kez şahit oldum sadece ... bu tür aletlerde şarjın sonu yok, evde biri varken bırakın şarjda kalsın, zaten bir sonraki traş zamanı gelir ... ama evden gideceğiniz zamanlarda sırf tedbir amaçlı çıkarın ...
  • quote:

tam dolunca ışık sönüyor ... ben bu 5 yılda söndüğüne 1-2 kez şahit oldum sadece ... bu tür aletlerde şarjın sonu yok, evde biri varken bırakın şarjda kalsın, zaten bir sonraki traş zamanı gelir ... ama evden gideceğiniz zamanlarda sırf tedbir amaçlı çıkarın ...
    Hocam burada bir sıkıntı var! Tam dolunca ışık sönüyor eyvallah doğru ama bataryanın belli bir kapasitesi var, bu kapasite belli bir saatte dolması gerekiyor! Ben bu 5 yılda söndüğüne 1-2 kez şahit oldum lafı makinenin çokta kaliteli olmadığını gösteriyor!!

bu tür aletlerde şarjın sonu yok, evde biri varken bırakın şarjda kalsın, zaten bir sonraki traş zamanı gelir ... ama evden gideceğiniz zamanlarda sırf tedbir amaçlı çıkarın ...

Bu söylemlerede maalesef katılmıyorum! Bir cihaz dolumu tamamladıysa onun elektriği bana göre kesilmeli, çünkü minimum da olsa hem boş yere elektrik tüketimi hemde Allah korusun yangın riski olur! Zaten belki ayda bir traş olacağım diye böyle bir riske gerek yok bence. Bunlar benim düşüncem hocam ama şarjın durumuna göre doldu veya dolmadı göstergesi sorunlu gibi geldi bana.

Belki yanlış anlama olma ihtimaline karşı sizden cevap rica ediyorum

İyi akşamlar dilerim..

5 yıldır kullanıyorum bugüne kadar bir olumsuzluğunu görmedim ... markanın kefili değilim ama benim cihaz parasını çoktan haketti diye düşünüyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.